[İzmir MT] 2 Aralık Pazar " Mangalda Rahmi abi ziyareti" Gezisi

sercan vizeni tazele kaçacak delik ara kutuplara kadar peşindeyiz şimdi SEN ÖLDÜN :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Canım hala soruma cevap vermedin ama?... :silent::silent:

arkami saglama alayim dedim ondan, sen olsaydin olmazdi... hem cengiz abinin artciligi daha guzel... sen onde depo ustunde iyisin...

Son düzenleme:
demek ki 3 kişi de motora bu şekilde binilebiliyormuş.. tebrik ederim sizi.. :cherry::queen:

demek ki 3 kişi de motora bu şekilde binilebiliyormuş.. tebrik ederim sizi.. :cherry::queen:

iste Cem kardesim ellerine saglik, sen dedigim diger fotolari hazirla, o biraz daha acik sacik olanlari, onlari da nternetten yassakli yerlere koyariz artik unutma biri alp tunay oburu apv 41 telefon numaralarini da verecem sana...

kaçacağın adreside öğrendik RİZE de çayda boldur :mrgreen: cem arkanı sende kolla abicim bir kamyonet bir tır,tank, uçak falan sana her an bir dalış yapabilir sercan aşiretinden uzak dur olan sana olmasın :mrgreen:sonra seni bir çuval çayda kurtaramaz :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bunun yapacağı iş olmadığını anlamıştım zaten.... Nerde bunda o kabiliyet......:p

Bizden çok tısmış abi bu.... Baksana artık çay yardımıda alıyor.....

Valla resim güzel olmuş..Eline sağlık...:cat::cat::cat: Keşkem o resim gerçek olsa.....:queen: Fıstık gibi hatunmuşuz be.....:queen::queen:

Ama ben dedim hep..Hatun olsam güzel bişey olurum diye......:queen:
:

sen boyle de guzelsin, yeter ki iste, biz yardimci oluruz sana, biliyorsun İzmir mt farkli, biz her kesimden insana kucak acariz... yeter ki kararini ver... her konu da yardimci oluruz... yani o resmi gerceklestirebilmek umidiyle :queen::queen::rendeer::rendeer::queen::rendeer:

bana isim yabancı gelmedi eski motor dostlarımdan birisi sanırım

Eski Emniyet Müdürü.. Şu an İzmir'de Polis Müfettişi.. Bilirsiniz dedim.. Cengiz abi doğru olabilirsin.. yani doğru cevap olarak dedim.. ayrıca iyi artçıymışsın abi :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eski Emniyet Müdürü.. Şu an İzmir'de Polis Müfettişi.. Bilirsiniz dedim.. Cengiz abi doğru olabilirsin.. yani doğru cevap olarak dedim.. ayrıca iyi artçıymışsın abi :)

İyide o kim?.... Sen o musun yoksa bir tanıdığın falan mı?.....:silent::silent:

Son düzenleme:
Bizde mangallı buluşma istiyoruss bize de bi buluşma ayarlayınıss...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Burda mangal çoook.... Misafirlerimize yedirmeden göndermeyiz..... Tek iş buraya gelmek.....:wiinkk:

karmaçomalak ve sen kaçırdınız kendinizi hiç affetmeyin :queen:

çenkis abicim resimler bakıyom bakıyom ama kıskandığımdan elim varmıyo yazmaya:p, pazardan önce 3 gün bünyeyi kapasitesinin üstünde kullandığımdan bütün pazar yatara geçirdim nerdeyse, rahmi abinin yeni motosikletinide görmeyi çok istiyodum, katılamadığımada üzüldüm , ondan da özür diliyorum .

bu karmaçomalak nerelerde yaw ne msn açıyo ne siteye giriyo...ankarada yeni dostlar edindi herhalde kendine :p

aykutum, üzerimdeki ankara serinliğini yeni yeni atıyorum, hiç bir yerde izmir MT gibi dostları çoğu bi yerde olarak, paket halinde bulamaz kimse , yani o dediğin ihtimal sıfır, zaten en iyi ankaralı ankaradan izmire transfer olan ankaralıdır, bu diğer şehirler içinde geçerlidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar