Saat 00.00 02.12.2007 16 gırdım :D

abı saolda ben kurstakı yetkılılerle gorustum ve 02.12.2008 17 dedi yıka bakıolar aya deıL :D 03.12.2008 de gelır yazılırsın dedı kursa kursta en fazla 4 ay surer 2009 gırmıs oluruz ve alırım :D

nice senelere :rendeer:

torun tombalak sewmen dilekleriyle:queen:

abi Selçuk kardeşimizin babasıda polis...yabancı değil yani bizden...bilgin olsun...teşkilattanız hepimiz...Polise uzanan eller kırılsın...:p

bende sizden sayılırım bizi neden dışlıyorsun mete abi ayıp ama

(özel güvenlik)

Son düzenleme:
saolun abılerım tesekkur ederım metehan abım ya :D sen cıdden 10 numara ınsansın bunu tum kalbımle soluom :D

nice senelere :rendeer:

torun tombalak sewmen dilekleriyle:queen:

bende sizden sayılırım bizi neden dışlıyorsun mete abi ayıp ama

(özel güvenlik)

vayy...bende eski güvenlikcilerdenim...BABAÇİ nickli kardeşimizde güvenlik haberin olsun...5188 i bana sor dostum...:pzor kurtardım kendimi bekcilikten ya...şimdi sorarsan şoferiz...aynı yani...bi baltaya sap olamadık yine...:p

abım ole demeya sen gercektende cok ıyısın elın ekmek tutsun yeter abımcım demı :)))

vayy...bende eski güvenlikcilerdenim...BABAÇİ nickli kardeşimizde güvenlik haberin olsun...5188 i bana sor dostum...:pzor kurtardım kendimi bekcilikten ya...şimdi sorarsan şoferiz...aynı yani...bi baltaya sap olamadık yine...:p

:queen::queen::queen: niye abi gerçi benim iş baya iyi beklediğim yer karaman kampüsü:queen::queen: şekil yani:p:p

:queen::queen::queen: niye abi gerçi benim iş baya iyi beklediğim yer karaman kampüsü:queen::queen: şekil yani:p:p

bende eğitim kurumundaydım...FMV Özel Işık Okullarındaydım...:)

abimde Eczacıbaşı Holdingte güvenlikci maaşını duysan şaşarsın...:ptaşeron olmasında nolursa olsun...

Son düzenleme:
way anasını satayım biz burda 500 ytl maaş alalım nese allah daha cok versin

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Doğum günün kutlu olsun crayzboyone...
Nice sağlıklı mutlu ve huzur dolu senelere...
d_birthday.gif

doğum günün kutlu olsun kardeşim nice yıllara :rendeer:
metehan abi ben işibırakıyorum güvenlik okulu karşıda benide eczacı başı holdinge aldıra bilirmisin :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar