Hyosung yedek parça!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar Yücel Motoru bilirsiniz.. maslak sanayide suzuki ve hyonun yetkili servisidir kendileri kalitelerinden ödün vermezler.. ..

bana ikinci kazık girişimini yaptıkları için bu başlığı açma ihtiyacı hissettim.. motorumun krank kolu kırıldı dolayısıyla piston silindir yuvası piyanolar cart curt hepsi zedelendi geçenlerde bu parçalar için yücelden fiyat istedim.. yücel motor bana toplam 400 lira civarı bi masraf çıkardı bi o kadarda işçiliğe alıyolar.. işçilik neysede bu 400 parça masrafı ne oluyo onu anlamadım ben...

akıllarınca motoru garanti kapsamına sokup parçaları tedarik edecekler... 170 lira civarı tutan sarf malzemelerinide güzel bi karla bana iteleyecekler.. bu sonuca nerdenmi vardım.. açıklayayayım; krank kolunu takımı vs liste fiyatını araştırdım. Sadece krank kolu takımı 570 lira civarı tutuyo... listede piston falan olduğu halde bu adamlar bana nası 400 kaat dediler.?

neyse.. yücel motora mecbur kalmassanız gitmeyin...

açktırma abicim :queen: pişmanımda söz ağızdan bi kere çıkar :p

şaka bi yana pınara cidden çok teşekkür ediyorum aksi takdirrde benim motosiklet alma işi epeybi uzayacaktı...

Pert olmuş motoru alırsan olacagı bu işte. Bugün krank kolu yarın vites kolu. Bitmez bu kollar:queen::queen:

o motor sana daha çok pahalıya patlayacak metalcim :cherry:
Senin bi kinin var zaten kırımızı şeytanıma.. Beni geçmeye çabalarken macitin seni yolda bırakmasına bozuldum dimi itiraf et :queen:
açktırma abicim :queen: pişmanımda söz ağızdan bi kere çıkar :p

şaka bi yana pınara cidden çok teşekkür ediyorum aksi takdirrde benim motosiklet alma işi epeybi uzayacaktı...
Ne demek kardeşim hayrını gör diycemde sen hangi motora biniyosan arıza yapmaması söz konusu olmuyo var bu işte bi iş :queen:
Pert olmuş motoru alırsan olacagı bu işte. Bugün krank kolu yarın vites kolu. Bitmez bu kollar:queen::queen:
Yok olm o motordan kaynaklı deil.. Adamın huyu bu arıza yaptırtıyo motora :) Bendeyken tık demedi herkeste şahit :cherry:

GKN

Senin bi kinin var zaten kırımızı şeytanıma.. Beni geçmeye çabalarken macitin seni yolda bırakmasına bozuldum dimi itiraf et :queen:

Ne demek kardeşim hayrını gör diycemde sen hangi motora biniyosan arıza yapmaması söz konusu olmuyo var bu işte bi iş :queen:

Yok olm o motordan kaynaklı deil.. Adamın huyu bu arıza yaptırtıyo motora :) Bendeyken tık demedi herkeste şahit :cherry:

of be kardeşim
7 mahalleye yetişio hee
allah düşmanııma vermeye:queen::queen::queen::mrgreen:

GKN

tmm be tmm
uraşmicam senle
şindi semihin konusunu telef ettime bana
yabancı deil nede olsa..
ben kendi çöplüüme gidiom, kendi kumdan kalemi yapçam::lac::
ne demişler isteyenin bi yüzü vermeyen zenci::zencii::
:queen:

sevgili semih önce geçmiş olsun..istersen globalin hadımköy deposundaki özcan beyle görüşür fiatları yerinden alırız..önce sana ne lazım olduğunu hangi parçaların değişeceğini bir listele..o konuda işini halledebilirim gibime geliyor..daha sonra bildiğim kadarıyla sen tekirdağa çok gidiyorsun tekirdağa giderken çorlu hyosung servisi motostar harun beye gider işciliği konuşur uygun bir fiatada yaptırırız..hoşca kal

yooo, hiç öle bi düşüncem olmadı :mrgreen:
senle uğraşmak zevkli oluyo sadece,
ben macitimle senin suzukiyi bile geçerim :queen::queen: (bende inanmadım aslında bu son kurduğum cümleye)

Yedek parçadaki Mahmut Bey yardımcı olabilirdi ama Semih parçaların siparişini vermiş :)

yooo, hiç öle bi düşüncem olmadı :mrgreen:
senle uğraşmak zevkli oluyo sadece,
ben macitimle senin suzukiyi bile geçerim :queen::queen: (bende inanmadım aslında bu son kurduğum cümleye)

Sen maciti sevmiyosun anlaşıldı... Canını çıkarıcan zavallının yine bana yetişmeye çalışıp :queen::queen:

Son düzenleme:
cemal abi teşekkürler.. aprça sipraişlerini verdik elite motor niyazi ustaya çorluya motoru taşıyamam büyük dert olur benim için :)

Merhaba arkadaşlar Yücel Motoru bilirsiniz.. maslak sanayide suzuki ve hyonun yetkili servisidir kendileri kalitelerinden ödün vermezler.. ..

bana ikinci kazık girişimini yaptıkları için bu başlığı açma ihtiyacı hissettim.. motorumun krank kolu kırıldı dolayısıyla piston silindir yuvası piyanolar cart curt hepsi zedelendi geçenlerde bu parçalar için yücelden fiyat istedim.. yücel motor bana toplam 400 lira civarı bi masraf çıkardı bi o kadarda işçiliğe alıyolar.. işçilik neysede bu 400 parça masrafı ne oluyo onu anlamadım ben...

akıllarınca motoru garanti kapsamına sokup parçaları tedarik edecekler... 170 lira civarı tutan sarf malzemelerinide güzel bi karla bana iteleyecekler.. bu sonuca nerdenmi vardım.. açıklayayayım; krank kolunu takımı vs liste fiyatını araştırdım. Sadece krank kolu takımı 570 lira civarı tutuyo... listede piston falan olduğu halde bu adamlar bana nası 400 kaat dediler.?

neyse.. yücel motora mecbur kalmassanız gitmeyin...
Çokmu yüklendin hocam nasıl kırdın :silent: ama hysongların zaten böyle bir sorundan bahsediliyor.devamlı karşılaşılan bir sorun.Neyse artık umarım hallolur.:cat:

Bu konudan çıkardığımız ders neymiş;
Pınardan motor alınmaz :queen::queen:

Işık hızındamı yazıyosun kızım ya :queen:
Adını andık damladın hemen olay yerine :p
Hem ben satmıyorum ki satılık diyorum ama müşteri çıkınca vazgeçiyorum :queen:

Alan canından olacak biliyosun ondan vazgeçiyosun dimi :queen:
Neyse hiçbişey olmasa da vijdan varmış hehehehee:queen:

Kayayı yemiş tabiri caizse balataları sıyırmıştır ondan ööledir o :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar