2006 senesinde izmir - bornova da olan kazanın görüntüleri

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok güzel bir video, paylaşım için teşekkürler.:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla anlayana çok güzel trafik dersi veriyor Gökhancım.

Sebep aramaksızın viraj öncesi gaz kesmenin kıymetini anlatan bir video.

Da ona bakarken ben şu şerefsiz taksiciyi gördüm, utanmaz birde kaçıyor allahtan olay radara girmiş.:pr:

[YT]uaR14ss59j4[/YT]

elemanlarda yorumlar 10 nurama sanki maç anlatıyolar:mrgreen: saka bi yana kötü kaza olmuş.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşın verdiği video gibi bir örnek daha.

Bu da şu anlama geliyor otoyolda kaza yaptınız, yada aracınız bozuldu, mümkünse araçla, değilse araçsız, dikkatli ve olabildiğince hızlı yol dışına çıkın.

[YT]3TpI9gKNNe0[/YT]

espiri mahaiyetinde şeyetmiştim:)

Espiri mahaiyetine uygun şöyle bir kazamız var.:p

[YT]xCAnUQFy_fA[/YT]

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw herkes panikle arabaların olduğu yere koşuyor,bir allahın kuluda yukarıya doğru çıkıp trafiği kesmiyor zaten yol yağmurdan kaygan virajın aşağısıda görünmüyor millette kaptırıp geliyor gaz kesmiyor,keşke biri akıl etseymişte bu kadar araba birbirine girmeseymiş.Neyseki çok ağır bir durum yok.Biraz daha dikkat özellikle yağmurlu havalarda.Allah hepimizi kazalardan korusun.

Yaw herkes panikle arabaların olduğu yere koşuyor,bir allahın kuluda yukarıya doğru çıkıp trafiği kesmiyor zaten yol yağmurdan kaygan virajın aşağısıda görünmüyor millette kaptırıp geliyor gaz kesmiyor,keşke biri akıl etseymişte bu kadar araba birbirine girmeseymiş.Neyseki çok ağır bir durum yok.Biraz daha dikkat özellikle yağmurlu havalarda.Allah hepimizi kazalardan korusun.

İyide yukarıya çıkan adama araba çarparsa noolucak:silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar