peki polen motor veya diğer motorcularda adanada yedek parça var mı sıkıntı yaşanır mı
arkadaşlar far ampulu 35 w mı 55 w ?
gece abı senın zealsun nasıl guzelmı???? ıstedıgın zaman 100-110 gorumuo ? bana sadece olazım![]()
oh oh massalah abı bızı artık bırgun gezdırsın hehehe![]()
ilahi crayzboyone neyse
zonta saol dostum ben h4 aldım ama olmadı daha doğrusu ustam dedı yuvası bunlar değil diye bende tahmin edıyordum zaten kkorktugum basıma geldıhımm bak o söyledıgın cok iyi oldu
yok ben aküyü değiştirdim 9 amp. aldım cok fazla etkıleyecegını sanmıyorum.sadece 3 bacaklı duymu alıcam başka bırsey ? hemen alayım o zaman
kardeş bırde montajı sağlam oldumu yanı oynama fln varmı duy yerınde fln ?
HIMMM cok saol kardeşim anlatman cok makbule geçti bu işi ben değilde ustama yaptırıcam konustum zaten 2 saat sonra gıdıcem kendısınde varmıs zaten h4 ıcın 3 bacaklısenın bu yazdıklarınıda not alıcam merak etme öle gıdıcem
far rölesi benımde aklımdaydı şimdi gaz vermıs oldun bana ondanda alırım belkı
fakat ben bı dukkandan aldım gecen h4 osram 5 ytl ye şimdi sen dıyorsunkı cabuk patlıyor hımm :silent: gercı ustamdakı h4 ü takcıaktık bızde kutunun ustunde xenon fln yazıyordu hatta beyaz ampül baktım ınceledım fln o gun kelıtelı guzel bırseye benzıyordu neyse. pekı senın aldıgın h4 ne kadar yada nerden aldın ? evet bıraz ırıyımdır sölemesı ayıp![]()