Acemiye Yer Var Mı? (GKN arkadaşın Tavsiyesi Ile)

Hoş geldiniz.Bende 1 yıl önce bir bakiyim diye girdim bir daha çıkamadım 1 bin küsür mesaj olmuş bak şuna :) Bu arada motorda aldım tabi :) gözüm yükseklerde 600ccye geçmeye çalışıyorum :p :cherry:

Sağlık Ocağı Doktoruyum.
Ben de pembe birşey alsam mı diyordum:)Ama bunun için süre var daha:(

Merabalar hocam, hoşgeldiniz sitemize... :) Geç bir selamlama oldu, bu aralar ard arda gelen iki nöbetimle baya sarsıldım, o yüzden sitemize pek giremedim.. :) Kaç no'lu sağlık ocağı... Belki görmüşümdür :)

Aşağıda Murat'ın bahsettiği Tubiş benim.. Pembe delisi olduğum için öyle konuşmuş.. Size de pembe bi motor bakarız artık, arka seleden terfi edersiniz.. :wiinkk:

Sizinde renk tercihiniz pembe olduğuna göre tubisle iyi anlaşıcaksınız, tam süper oldu.:cherry:

Antalyada olduğunuz için şanslısınız, tubis motosiklet konusunda size baya destek olacaktır, demi tubis.:cherry:

Fazlada ciddiye almayın yoksa size pembe transalp aldırtabilir. :queen:

Olum rahat bıraksana beni :p Pembe Transalp aldırmam kimseye, dünya da ilk olacağım ben.. :cherry:

:mrgreen::mrgreen:

Site açıkta bazı sayfalarda resimler çıkmıyor.

Özellikle "TRABZAN UÇUŞU" konulu resmi merak etmiştim, bi türlü göremedim.:p

Sizinde renk tercihiniz pembe olduğuna göre tubisle iyi anlaşıcaksınız, tam süper oldu.:cherry:

O Resmi MİLLİYET BLOG / MEZOPOTAMYA PERENSESİ başlığında görebilirsiniz.
Siteyi de kontrol ediyorum;
uyarı için teşekkürler...

Merabalar hocam, hoşgeldiniz sitemize... :) Geç bir selamlama oldu, bu aralar ard arda gelen iki nöbetimle baya sarsıldım, o yüzden sitemize pek giremedim.. :) Kaç no'lu sağlık ocağı... Belki görmüşümdür :)

Aşağıda Murat'ın bahsettiği Tubiş benim.. Pembe delisi olduğum için öyle konuşmuş.. Size de pembe bi motor bakarız artık, arka seleden terfi edersiniz.. :wiinkk:

Olum rahat bıraksana beni :p Pembe Transalp aldırmam kimseye, dünya da ilk olacağım ben.. :cherry:

:mrgreen::mrgreen:

Merhabalar Tubiş;
Selamlamalar için tşk .ler.
10 Nolu Sağlık Ocağı....
Buralardaysanız tanışırız isterseniz bir ara...
Renklerin hepsi güzel ama pembe motosikleT güzel olabilir.
Bu arada ben şu Pembe Transalp neymiş öğreneyim...:wiinkk:

Engellilerle ilgili proje ödevi hazırlıyorduk oradan hatırlıyorum bu nicki
Resim ve yazıların bir bölümünü sizden almıştık sanırım.

Şimdi hem gururlandım; hem de merak ettim neyi nereden aldığınızı:)

Son düzenleme:
aYe ye kulak asmayın ben girdim resim görünüyo.. O yine becerememiş suçu siteye atıyo işte :queen:

bnce süper olur....ve seneyi beklemeyin....hemen bi motosiklet alın ama küçük cc:mrgreen:
bn trafikte daha çook byan motorcu göremk isitorum..

Merhabalar Tubiş;
Selamlamalar için tşk .ler.
10 Nolu Sağlık Ocağı....
Buralardaysanız tanışırız isterseniz bir ara...
Renklerin hepsi güzel ama pembe motosikleT güzel olabilir.
Bu arada ben şu Pembe Transalp neymiş öğreneyim...:wiinkk:

10 nolu sağlık ocağı uzak kalıyo bana, ben devlet hastanesi karşısındayım.. :) Ama oralara gelirsem uğrarım.. İsim neydi ? :)

Hoş gelmişsiniz. Yollarda daha çook bayan motorcuları görmek istiyoruz artık. Bence harekete geçmenin tam zamanı:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
h.g.

tabı cnm bayan suruculer harekete gecın yollarda görelım sızı :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eee şimdi bende de açıldı, bozuk siteyi tamir etmişsiniz, daha önce açılmıyodu, itiraf edin.:p

Pınar cadolozuna prim vermeyin, benim yetenehsis olduğumu ispatlamış gibin olmasın:salut:

bizde garı kısmısı motura pinmez apuula...:queen:

GKN yede pinme deyyom piniyo...:cherry:

GKN

hehe sanada ne etek yakısır abı ya :D hahauahuaha

nie yakışmasın olm:)
beni beenmiirmüsün:queen:
fotoşoptan anlayan arkadaşlar şu resme bi etek giydirsin bakalım yakışıyomuymuş:queen::queen::queen:

spa0015xj2.jpg

hmm ınsallah guzel oılru yakısır 10 numöara olursun bıde makyas olsa 10 numara hanfendı olursun :D

öncelikle aramıza hoş geldiniz.fazla lafa gerek yok motosiklet tutkusu her yaşta yaşanır işte kanıtı:wiinkk:

bak buda sizin oradan:queen:

ayrıca ümmet abimiz,hakan abimiz var

abı senın daha guzel resım varsa gonder be :D

al da baq :D ama bu resım altı yoq bana altı lazım :D

Son düzenleme:
abı ben resmı kodum ama gornumuo nden sen anlamadım allah allah :D nese sen daha guzel bı resım koy bacaklarında gorusun shordlu bıse olsun kı guzel bıse yapak zatı ole pantolon gıbı gorunuodu yıne :D ben sana msnden atarım sende buraya koyarsın abı :D oke

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar