Ben ilk bende gördüm mavi jant şeridini..
Ama usta çirkin duruyo dedi söktük.. Cart sarı alıcam allahın izniylen
Gri motorda hoş olmuş ama, kazasız belasız inşallah..
Bu arada benzinle bile zor çıkardık yağmur çamur yıldırmaz onları![]()
Oguzcan™;874681' Alıntı:Abi sadece angel eyes ler nekadr? cifti yani?
Motora yakışmışda canta cok büyük yaf sanki banka motoru gibi para getir götüryani kasa niyetinede kullanılır
![]()
senin motoruna mavi gitmez dediğin gibi ama sarı çok güzel durur.ama benimkine yakıştı haklısın en kısa zamanda senin aletide sarı jant şeridiyle görmek isteriz:wiinkk:
ozrace allah seni inandırsın bu gün aklımdan geçti..:d
bende storm var siyah eğer bulunduğum yerde bulabilirsem turuncu alıcam.siyaha en ii o gider..
eğer bulamazsam bana kargo ile gönderebilirmisin ??
En yakın zamanda görmek istiyosan kargola bi jant şeriti madem öyle.. Bizden değerli mi sanki :queen::queen::queen:
canın sağolsun senden önemlimi dediğin gibi ama ay başını beklemen lazım malum ay sonu paralar suyunu çekti::xcrying:
Şaka şaka şaka yaptım ben
Param var allaha şükür alırım, yoksa da iki tavla atar yine alırım ben :queen:
bunların gri renkli olanı varmıdır bugün bakıcam
yakışmazmı vallahi dostum şeridi 18 ytl ye feyizoğlundan aldım.çanta ise sirkeciden aldım 100 ytl .ama dükkanı nasıl tarif ederim bilmiyorum:cyclopsangerçekten güzel bişey siyahı vardı ama kırmızısını bilmiyorum.adam her renk bulunur dedi getirtiyo heralde.olmazsa özelden konuşuruz anlatırım telefonla yada buluşuruz:cat:
teşekkürler dostum Allah razı olsun inşallah askerlik görevimi halletmek istiyorum bende.. gelince inşallah düşünürüm. duyduğuma göre sende gidecekmişsin senin içinde hayırlısı olsun.. gel beraber gidelim askere. :cherry::cat: