sonunda buda oldu herseyi kopyalayan çinliler hayabusayı da kopyaladı

2006modelssuzukihyabusacf3.jpg

hayabotacopywn0.jpg

edindiğimiz bilgilere göre 2009 yılında türkiye gelecegi ve ugur mondial güvencesiyle satısa sunulacagı söylendi ve inanamıyacaksanız fiyatıda 12.000 ytl civarı olacakmıs :queen::queen::queen::queen::queen: :p:p:p:p

biraz daha çalışman lazım :)
eline saglık yinede ama mondial görmesin bunu.

Yuhhh!!! biz adamlar cbr 600 tarzı sport motor yapamıyor diyorduk onlar hayabusa'yı kopyalamışlar:queen:Helal olsun diyorum başka lafım yok:mrgreen:Bu çinlilerin önünde şapka çıkarılır ::pala::::pala::

Son düzenleme:
Son düzenleme:
işte koplamaya karar verdikten sonra üzerine binip resim çektiren pis çinli :)

sasr4vn4.jpg

Ben beklerim çinliden ama pek tutulacağını sanmıyorum. Genelde scootercı onlar SS zor işler. :) Ayrıca resimdeki pis çinli diye tabir edilen adamın Japon olma ihtimalide var. sadece japon deil Kore yada ne biliyim tayvan da olabilir :)

Bende ilk baslıgı gorunce "Ohaaaa" gibi bi tepkı verdım kendı kendıme sonra anladım Allah napmasın :)

hayabota
güzel isim.. aslında bu olay mümkün..yeterki gidip çinlilerden kopyalanması istenmesi lazım..malum adamlar bmw x5 i bile geyli adında bir markaya kopyalamışlar..
ne diim hayırlısı
kalın saalıcakla

kanki eline salık fiyatı kaca olacakmış bunun bari bi konu acıyon geniş bilgi ver bee olsada binsek dedirtiyo :mrgreen:

kanki eline salık fiyatı kaca olacakmış bunun bari bi konu acıyon geniş bilgi ver bee olsada binsek dedirtiyo :mrgreen:

edindiğimiz bilgilere göre 2009 yılında türkiye gelecegi ve ugur mondial güvencesiyle satısa sunulacagı söylendi ve inanamıyacaksanız fiyatıda 12.000 ytl civarı olacakmıs

yazmışık ya kanka resimlerin altına basın acıklaması yapacaktık da kız arkadasımizin vermedi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

............................................

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar