evet şu anda hazır şekilde aydemir abiyi bekliyorum yola çıktı mı bilen varmı arkdaşlar.?Muğla MT olarak bekliyoruz
evet şu anda hazır şekilde aydemir abiyi bekliyorum yola çıktı mı bilen varmı arkdaşlar.?Muğla MT olarak bekliyoruz
Çin malı Çun malı ee artık yurdumuzun malı :>
Çinliler artık çizmeyi aştı. Hayabusayı da kopyalayacaklarını söyleyen çinliler üzerinde binip birde fotoğraf çektirdiler.
![]()
Sitemiz Üyesi ressem nick li arkadaşın çin li mallara meraklı olduğunu hepimiz biliryorduk. arşivler arasından çıkan bu resim ressam ın çinlilere sempatisinin nedenini ortaya çıkardı.
![]()
Çin malı Çun malı ee artık oda yurdumuzun insanı :>
valla ne diyeyim ressam abi sana gökhandan çok yakışmış çinli olmak helal sana gökhan :cherry::cherry::cherry::cherry:

güzel gezi oldu ama aksama dogru biraz üşüdük ve üzeyirin abisi hüseyin abinin evine gittik saolsun bizi cok iyi agırladı
üzeyir bey künefe sözünüz var unutmayın haaaa![]()
arkadaşlar hangi akla hizmet bu soğukta yollara düştünüz. Bir yerleriniz donmuş bellisobaya yapışacaksınız nerdeyse:mrgreen: şaka şaka
paylaşımınız için teşekkürler.:rendeer:
siz söylemeden ben cevap veriyorum evet ben tatlı su motorcusuyum. sizin gibi dellenmedim daha ki, buz gibi soğuk havada gezi mi yapılırmış. Elinde ne kadar eldiven olursa olsun belli bir zaman sonra soğuktan uyuşuyor.
Yinede bu maceralarınızın devamını bekliyoruz. Haaa beni çağırmayın daha dellenmedim.:queen:
ula üzo bu resimlerin boyutunu küçült bee ne o ölee.yw kardes bidahaki geziye şu çinliyi alma bee adam motoru yatırayım derken kendi yapışacak yere.lastikler bilegim kadar yok zaten hemde kendi memleketinden(çin) malı.yeride tutmaz sora yazık olur sefilimebide görmedinmi soğuktan zion unda dedigi gibi pancar gibi kesilmiş sıfatı kaymış ehueheheheeeee.... ??
tsklr burak ben bu resımlerı acamamıstım ellerıne ve emegıne saglık