sizce çin malı motorsikletlerin göstergeleri hızı doğru gösterio mu?

yaw çin min arkadasım ne olursa olsun valla kendi adıma konusuyorum eğer çinliler bu motorları sürmeselerdi türkiyeye ben daha 5-6 yıl daha motora binemezdim 2-3 milyara motora biniyoruz haaa tabiki arada sırada küçük sorunlar oluyor onuda kabulleniyorum çünkü bu fiyata anca bu kadarına binersin olm diyorum
çinliler olmasa böle bir motoru rüyamda görürdüm şimdilik:)

s6300849gt3.jpg

haa bu aradada normal hızımı gösteriyor denedim bir japonla:)

motor harika egsozları acıkmı ,,, aynen katılıyorum

GKN

neyse arkadaslar olayı buyutmeye gerek yok herkes kendı bıldıgını yapsın
her ne kadar çin malları o kadar iyi olmasa da binenlerin çoğu mecburiyetten biniyorlar su soruya herkes cvp versın motor işi şans işi degılmı ?
fark ettinizmi çin malı motorlara binenlerin çoğu artık siteye girmiyorlar bakıyorum başka motor sitelerindeler tamamen japon motorları sitesi oluyor mt yavş yavaş nedeni nedir acaba bazılarınız şimdi bana diyorsunuz ki bu kadar buyutme olayı hayır buyutmuyorum sadece kalitesi biraz düşük olan çin malı motora bindiğim için içinde bulunduğumuz durumu belirtmek istiyorum

arkadaşım büyütme derken abartmışsın sen olayı biraz
burası japon motorlarının sitesi deil olmazda
çünkü her kademeden insan mevcut sitemizde, ve kapılar herkesee ardına kadar açık
sitemizde 3 kişide japon varsa 30 kişide çin var bunuda unutmayalım..
bu şekilde düşünme sakın:wiinkk:
mesela ben japonla başladım peşinden çinli:p , soora bi italyan aldım en son japon racin aldım çalındı:queen:
şindi de bi çinli alsammı die düşünüyorum, çünkü motora ayırabilecek o kadar param var:mrgreen:
ne yani şindi mt japon oluyo die, başka sitemi bulim kendime:mrgreen:

onun için kesinlikle böle düşünme kardşeim, hepimiz isteris son derece kaliteli makinalara binmeyi, ama bütçemiz elverdiğince:wiinkk:
umarım herkese birgun umduğu makinaya binmek kısmet olur:cat:

bugün kobu başlığıya ilgili bi test yaptım
arabala bileciğe gittim geldim, arabam opel ve yo lbilgisayarı var
yol bilgisayarından hızını dijital olarak görebiliyosun
yaptığım ölçümde analog olan hız göstergesinde 150 km olan süratim dijitalde 137 km çıktı
ve bunu hızlanıp yavaşlayarak 4-5 kez denememe rağmen sonuç değişmedi..
yani şaşma olabiliyor arabalardada, motorlardada..
eğer bahsedildiği gibi %50 oranında motoru şaşan arkadaş varsa burada yakınacağına gidip serviste garantiden sorununu çözdürsün:cat:
ama %10-15 te normaldir bence..

Son düzenleme:
arkadaşım büyütme derken abartmışsın sen olayı biraz
burası japon motorlarının sitesi deil olmazda
çünkü her kademeden insan mevcut sitemizde, ve kapılar herkesee ardına kadar açık
sitemizde 3 kişide japon varsa 30 kişide çin var bunuda unutmayalım..
bu şekilde düşünme sakın:wiinkk:
mesela ben japonla başladım peşinden çinli:p , soora bi italyan aldım en son japon racin aldım çalındı:queen:
şindi de bi çinli alsammı die düşünüyorum, çünkü motora ayırabilecek o kadar param var:mrgreen:
ne yani şindi mt japon oluyo die, başka sitemi bulim kendime:mrgreen:

onun için kesinlikle böle düşünme kardşeim, hepimiz isteris son derece kaliteli makinalara binmeyi, ama bütçemiz elverdiğince:wiinkk:
umarım herkese birgun umduğu makinaya binmek kısmet olur:cat:

bugün kobu başlığıya ilgili bi test yaptım
arabala bileciğe gittim geldim, arabam opel ve yo lbilgisayarı var
yol bilgisayarından hızını dijital olarak görebiliyosun
yaptığım ölçümde analog olan hız göstergesinde 150 km olan süratim dijitalde 137 km çıktı
ve bunu hızlanıp yavaşlayarak 4-5 kez denememe rağmen sonuç değişmedi..
yani şaşma olabiliyor arabalardada, motorlardada..
eğer bahsedildiği gibi %50 oranında motoru şaşan arkadaş varsa burada yakınacağına gidip serviste garantiden sorununu çözdürsün:cat:
ama %10-15 te normaldir bence..

gkn kardeş iyi düşünmüşsün ama arkadasın yazdıgı bnm canımı sıktı: çin mallarına hala binen varmı lafı yoksa cokta umrumda

GKN

tmm da kimin ne düşündüğü kimseyi bağlamaz dimi,
herkesin fikrine, he rencide edici şeyler yazılırsa yanlış olur ve bu kişilerin karakterini ortaya koyar, bizde ona göre yaklaşırız
benim de ağzım çok yandı çinden ama hep memnundum, 1 liraya 6 liralık motorun işini yaptı ve verdiğim paranın karşılığını aldım
en son r6 yamaaham vardı, ve çalındı
şindi o kadar param yok bu motosikler almıyacağım anlamına gelmez,
hiç binmeyeceğime param kadarına binmek daha iidir benim için
ama bu benim fikrim, ben hiç binmem daha ii diyenleri duyar gibiyim:mrgreen:
dediğim gibi herkesin fikri kendine, herkese saygımız sonsuz:rendeer:

tmm da kimin ne düşündüğü kimseyi bağlamaz dimi,
herkesin fikrine, he rencide edici şeyler yazılırsa yanlış olur ve bu kişilerin karakterini ortaya koyar, bizde ona göre yaklaşırız
benim de ağzım çok yandı çinden ama hep memnundum, 1 liraya 6 liralık motorun işini yaptı ve verdiğim paranın karşılığını aldım
en son r6 yamaaham vardı, ve çalındı
şindi o kadar param yok bu motosikler almıyacağım anlamına gelmez,
hiç binmeyeceğime param kadarına binmek daha iidir benim için
ama bu benim fikrim, ben hiç binmem daha ii diyenleri duyar gibiyim:mrgreen:
dediğim gibi herkesin fikri kendine, herkese saygımız sonsuz:rendeer:

haklısın valla aslında kım ne derse desın sallaaa vala katılıyorum sana :cat::cat::cat::cat:

konu benim yazdığım mesajdan başladıydı.

birincisi sitede hiç bir zaman argo kelime kullanmadım imalı bile olsa,sitenin senin dediğin gibi b.kunu çıkarmak , bu kelimene oldukça kırıldım ve senin geçmişte yazdığın mesajlarına bir göz attımda daha beterlerini bu ortamda kullanmışsın ve daha ağır hakarete uğramadığım için kendimi şanslı hissediyorum

GKN

msjlarımda yazdığım bi çok cümlenin topic deki gerilimi yumuşatmak amaçlı olduğunu anlamışsınızdır sanırım..
babaçi çok saygın bir abimizdir, boşa konuşmaz..
hatalı kelimeler yada cümleler kullanmış olabiliriz büyüklerimize karşı, küçük bir özür bizleri küçültmez yüceltir..
kırmayalım birbirimizi, şu an forum ortamında olmamız yarın yüzyüze bakmıyacağımız anlamına gelmez..
birazcık özen..:cat:

haklısın valla aslında kım ne derse desın sallaaa vala katılıyorum sana :cat::cat::cat::cat:

işte sallamıcaz saygı duyucaz fikirlere:cat:

Son düzenleme:
msjlarımda yazdığım bi çok cümlenin topic deki gerilimi yumuşatmak amaçlı olduğunu anlamışsınızdır sanırım..
babaçi çok saygın bir abimizdir, boşa konuşmaz..
hatalı kelimeler yada cümleler kullanmış olabiliriz büyüklerimize karşı, küçük bir özür bizleri küçültmez yüceltir..
kırmayalım birbirimizi, şu an forum ortamında olmamız yarın yüzyüze bakmıyacağımız anlamına gelmez..
birazcık özen..:cat:

işte sallamıcaz saygı duyucaz fikirlere:cat:
eyv kardes tamam senın dedıgın gıbı olsun herkes saglıcakla kalsın

arkadaşlar benim bu konuyu açmakdaki maksadım tartışma yaratmak diildi... ben sadece benim bindiim motorda mı sorun var die sormak istemiştim. ama olay büyüdü çin çonlara geldi. kullanın kardeşim bizim laf sölediimiz yok.. ben düşüncemi söledim.. herkesin düşüncesine saygı duyar eywallah deyip geçerim... ben sorumun cvbını aldım 5-10 km/h (genelde) fazla gösteriolar. hepimize tşk edrrim.. birilerini (istemeden) kırdıysa affola...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya abi 150 cc 9.5 hp lik bir motora 120 kilo + 90 civarı sizin kilonuz ne kadarsa artık

koyduktan sonra bide iki kişi yani bu 120 + 180 = 300 kilo yapar hız denemelerinin çoğu mondialle zaten yani 7.5 hp ile 140 dio ya n bekliyon 140 mı yapcak abi bu motor 90 ı anca görür ama benimki 125 fln :D ha arada çokmu fark var en azından benzin param çıkıyor nerede ????

sokak arasında ibre kadran sonlarında...

ya abi 150 cc 9.5 hp lik bir motora 120 kilo + 90 civarı sizin kilonuz ne kadarsa artık

koyduktan sonra bide iki kişi yani bu 120 + 180 = 300 kilo yapar hız denemelerinin çoğu mondialle zaten yani 7.5 hp ile 140 dio ya n bekliyon 140 mı yapcak abi bu motor 90 ı anca görür ama benimki 125 fln :D ha arada çokmu fark var en azından benzin param çıkıyor nerede ????

sokak arasında ibre kadran sonlarında...

sokak arasında ibre sonlarda ha :cyclopsan

süpersin valla :farao:

herkeze slm bende siteye yeeni katıldım yakında motorumuda alıcam ama karar verremedim hala ne alıcağıma ama çin malı olucak bunun kararını werdim bende isterim sağlam bi motora binmeyi ama vericek çok param yok bide çin malı motorlar piyasaya girmeseydi çoğu insan motor sahibi olmazdı ozaman forever made in chine:D

etrafda zaten çin nufüsü kadar çinli motorcu oluşdu.adamlar anladık herşeyi yapıyoda bu çinliler nedense önemli olan herşeyi ya atlıyolar yada yoksayıyolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar