[İzmir MT]30 Kasım Cuma "Birisi Kaçırmış" buluşması-Teras Cafe-

İZMİR MT istemez ALIR
biz sadece düşünürüz aklımızdan geçen bize gelir
biz zoru başarır İMKANSIZ için çalışırız :cat:

anaammmmm.... bu topiği patlatmam lazım acaba ne yapmalıyımm....:silent::silent::silent:

hazır kimsede yokken....

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
kumita45

neyse bence en güzeli uyumak....he he heee....

iii geceler...

bu pazarada bişeyler yapsaydık yaa.
motor aldım kilometre yapmam lazım:)

GKN

:mrgreen: istanbuldan isticekseniz gelirim tabi,
hem cengiz abi koymuş son noktayı:) her türlü alırız diyo:)
abim saygı:rendeer:lar..
allah tamamını erdirir inşallah:cat:

KOLPA sen istersen gitardanto nun avatarına bir bak belki sana bir şey hatırlatır:p

Forrap başlık hakikaken süper olmuş. Ben şimdiden teras kafede ön sıralardan yerimi ayırttım. O değilde Teras kafedeki garson arkadaş yine kısa devre yapacak. geçen cuma cesur yer değiştirince yeni bir adisyon daha açıp Cesur2 yazmayı düşündüğünü söylemişti. Gerekçesi de " ee orda da cesur abi var karışmasın" mış. Bundan sonra yer değiştirmek yok söyleyeyim.

Moderatör (forrap)
Biz en güzeli toplantıya gelenlerin oturdukları yere zamk dökelim Wallace :p
Hem her hafta nerede toplancaz ne yapıcaz,milleti haberdar edelim derdinden kurtuluruz,nasıl olsa hep orada olurlar:)

bize gelen bütün garsonlar sonunda kayış sıyırıyor :p
bu arada şu saatlerde ATÇI 06 inciraltında martıdaymış oradan gurmeye geçecekmiş istek yaptı izmir mt için gelmek isteyen buyursun diye ilgililerin BİLGİSİNE ( KOLPA DUYDUNMU :p )

ya ben de yakın olsam gelırım be boş boş oturana kadar evde ama arada 900km yol var ben gelene kadar zati siz gitmiş olursunuz hemde motoru artık son bakımlarını yapıp içeri çekcem sabah kalktıgımda yerde 2 karış kar vardı şoke oldum artık buralarda motorsiklet hayatı son buluyor

Herkes bi yerde, bu cuma da gelmek isterdim emmeeee, patron beni tavana asar vallaaaa...

Sizlere iyi eğlenceler millet. Bir ara haftaiçi tekrar toplaşalım :)

bizim tayfa uyudu anlaşılan...... ÇAyağacıda kayıp.........:silent:

Dün erken yattım sizden kimse olmayınca :farao:

bu başlık fena patlar söylemedi demeyin :)gelenler çok önemli bir şey öğrenecek ve o önemli olayın içinde bulunacak :cyclopsan eminimki çokta memnun olacaklar yüzleri gülecek ve böyle hayırlı bir konunun içinde olmaktan büyük bir tokluk içinde huzura erecekler :p

Acaba nedir nedir :silent:

sensiz zaten anlamı olmaz :mrgreen:konu senin hayırlı iş olacak :queen: haftaya pazar için çalışıyoruz yer, ortam,durum ayarlaması yapılacak

Cesur abisiz olmaz dediğine göre pazar günü cesur abilerde cevizli sucuk yiyecez :cherry:

bize gelen bütün garsonlar sonunda kayış sıyırıyor :p
bu arada şu saatlerde ATÇI 06 inciraltında martıdaymış oradan gurmeye geçecekmiş istek yaptı izmir mt için gelmek isteyen buyursun diye ilgililerin BİLGİSİNE ( KOLPA DUYDUNMU :p )

Arkadaşlar wallace ile dışarı çıkalım diyoruz.Bornovada buluşmak isteyen var mı?

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dün erken yattım sizden kimse olmayınca :farao:

Acaba nedir nedir :silent:

Cesur abisiz olmaz dediğine göre pazar günü cesur abilerde cevizli sucuk yiyecez :cherry:

Arkadaşlar wallace ile dışarı çıkalım diyoruz.Bornovada buluşmak isteyen var mı?

arkadaşlar aramışsınız ama düğündeydim... Tel evdeydi... Geldim ama çok geç.....:pale:

Müsait zamanda tekrar görüşebiliriz....:cat:

forrap başlık çok güzel olmuş gerçekten...
cumaya inşallah yanınızda olmaya çalışıcam...epeydir uzak kaldık..
görüşmek üzere...herkese iyi akşamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar