Yol kenarındaki tavuk, ölümüne neden oldu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin arkadaşa talihsiz bi durummm:pale:

iso yanlış hatırlıyosam beni uyar lütfen senin de kaskın bağlanmıyo demi bozuk olduğunu hatırlıyorum :silent:
isocum canım benim seni severim bilirsin:p seninde başına böle bi olay gelsin istemem dikkat et ve en yakın zamanda bi kask al canım
senin iyiliğini düşündüğümden sölüyorum bunları canım dikkat et kendine:rendeer:
arkadasa allah rahmet eylesin
dikkat edelim böle şeylere arkadaşlar uafacık bişe hayatımıza mal olmasın :pale:

iso yanlış hatırlıyosam beni uyar lütfen senin de kaskın bağlanmıyo demi bozuk olduğunu hatırlıyorum :silent:
isocum canım benim seni severim bilirsin:p seninde başına böle bi olay gelsin istemem dikkat et ve en yakın zamanda bi kask al canım
senin iyiliğini düşündüğümden sölüyorum bunları canım dikkat et kendine:rendeer:
arkadasa allah rahmet eylesin
dikkat edelim böle şeylere arkadaşlar uafacık bişe hayatımıza mal olmasın :pale:

tamam alırımda bunu msnde söylemek yerine niye beni millete deşifre ediyon :pr::p

alah rahmet eylesin.. vadesi gelen gidiyo işte alacagın nefes tükendiyse ne yapsan da boş arkadaş imanın şartı kaza.kader,hayır ve şer allahtandır ben bunu bilirim bunu söylerim ...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Üzücü bir durum. Allah rahmet eylesin.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar