Yol kenarındaki tavuk, ölümüne neden oldu

100.jpg

Yol kenarındaki tavuk, ölümüne neden oldu

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde motosikletiyle giderken ürken yol kenarındaki tavuğun yüzüne doğru sıçraması sonucu dengesini kaybederek düşen ve başına zemine çarpan genç, kaldırıldığı hastanede 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, ilçenin Ağaçlı köyünden motosikletiyle ilçe merkezine giden Yaşar Sali’nin (26) üzerine, yol kenarındaki bir tavuk motosikletten ürkerek sıçradı. Yüzüne doğru gelen tavuk nedeniyle kontrolünü kaybeden Sali, düşerek başını zemine çarptı.
Başında bulunan ancak bağlı olmayan kaskının çıkması sonucu başından yaralanan Sali, kaldırıldığı Akçaabat Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Burada beyin tomografisi çekilen Sali, herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine gönderildiği evinde kısa süre sonra bulantı şikayetinin baş göstermesi üzerine tekrar hastaneye getirildi.
Yeniden beyin tomografisi çekilen genç, beyninde kanama başlangıcı tespit edilmesi üzerine yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
Ancak beynindeki kanama durdurulamayan Yaşar Sali 3 gün sonunda hayatını kaybetti.
Hastane yetkilileri, Yaşar Sali’nin, çekilen ilk tomografisinde herhangi bir bulguya rastlanmadığını, evine gittikten 2 saat sonra bulantı şikayetiyle geri getirilmesi üzerine yeniden alınan tomografide beyninde kanama başlangıcı tespit edildiğini, bunun üzerine hemen yoğun bakıma alındığını belirttiler.
Sali’nin, daha önce geçirdiği kalp ameliyatı nedeniyle kullandığı kan sulandırıcı ilaçların, kanın pıhtılaşmasını engellediğini, bu nedenle tedaviye cevap alamayarak hastayı kaybettiklerini söylediler.

Devamı http://www.milliyet.com.tr/2007/11/23/son/sontur24.asp

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok üzücü ama ders alınası bir olay daha. allah rahmet eylesin. Korumalarımız olmadan asla binmeyelim arkadaşlar. kendimizi düşünmüyorsak ailemizi sevdiklerimizi düşünelim

Gerçekten çok talihsiz..
Köylerden geçerken tavuk yada kaz gördüğümde yavaşlarım..
Nedense hayvanlar yolun diğer tarafındayken motorun önünden diğer tarafa koşarlar..
Bende bir kaza çarpmıştım zamanında ama düşmemiştim.
Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum..

GKN

şansa bak be.. ölümün nerden geliceği belli olmuyor..
benimde başınma geldi ama arabayla
2 tavuk ezdim, altın yumurtlayan tavuğu oldu çiftiçin
jandarma çaardı herif
4 sen önce 2 tavuğa 150 lira verdim..

ne ilginç ne tuhaf olaylar sonrası ölüme gidiyor yolları motosiklet dostlarının,demek ki kontrol edemediğimiz süratlerde olmamak lazım ne zaman nerden ne çıkacağı belli değil karşımıza,her an herşey olabilir malesefki..............allahtan rahmet ve yakınlarına sabır dilerim akçabatlı merhum kardeşime

Zaten bu tavuklar,kediler bi enteresan oluyorlar. Kendimi değil de onları düşünüyorum, ezeceğim diye ödüm kopuyor bazen...

Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun....

şansa bak be.. ölümün nerden geliceği belli olmuyor..
benimde başınma geldi ama arabayla
2 tavuk ezdim, altın yumurtlayan tavuğu oldu çiftiçin
jandarma çaardı herif
4 sen önce 2 tavuğa 150 lira verdim..

abi o kadar para vermişsin ölülerini alsaydın bariii kıllık olsun diye alırdım valla yav ciddimisin sennn :mrgreen:

Allah rahmet eylesin arkadaşa talihsiz bi durummm:pale:

bende tavuk çiğnedim ama şanslı taraf bendim tavuk öldü bana bişi olmadı 70 km ile giderken altıma girdi iyi kide uçmamış belki bende bu arkadaş gibi olacaktım allah kimseye göstermesin allah rahmet eylesin

Bende gecen ramazan kadir gecesi günü Bi Kedi ezdim.. Son anda Fark ettim. Direksiyonu ani kırsam düşecem. sürdüm Kedi MEfta. Bi kadın cıktı dünyanın bedduasını etti.. Yarabbi Sen Beddua sını kabul eyleme.... amin..

ya bu nasıl bi şey ya nerde ne zaman ne olacak hiç belli değil...
allah rahmet eylesin ....
daha dikkatli olalım dicem ama biz olsak da bi tavuk karşımıza çıkıo:(

evet hastanekidekiler de işini doğru yapmamış adam da
burdan kask takmayan arkadaşlara söylüyorum!
takmayınca daha aptalca gözüküyor yani nasıl bir metalin üstüne bi ciğer koymuşsanız siz de öyle gözüküyosunuz...
ayrıca kaskı takmamak cesaret değil aptallıktır!Çoğu insan cesaret için aptalca şeyler yapıyor siz onlardan olmayın!

off yazık valla ölümün nerden geleceği belli olmuyor arkadaşlar hep dikkatli olmak gerekio valla :pale:

küçük bir ihmal nelere mÂl oluyor.üzücü.Arkadaşa allahtan rahmet yakınlarınada sabır dilerim

Aptal tavukklar 2 km ötede olsa bile ürküp önüne çıkar illa.
Allah rahmet eylesinn arkadaşa...

valla ben zaten kaskı takarsam kesinlikle bağlarım hiç unutmam çünkü boynumu gıdıklıyor o yüsden takarım ama iyikie takıyomuşum allah rahmet eylesin arkadaşımıza:pr:

tamamıyla ihmalkarlıkk... başka bişi yok.. öncelikle allah rahmet eylesin arkadaşımıza... kaskının takmış olmak için takması ama bağlamadan gitmesi ihmalkarlık... hastanede başına darp almış birinin müşayede altında tutulmayıp evine gitmesi yine ihmalkarlık... bence ölmesinin tek nedeni sadece o tavuk deil bence.. kurguya bakacak olursanız ecel ne zaman ne şekilde gelir bilinmez...hepimzi için hayırlısı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar