- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Alper abi beni unuttun bakıyorum da :salut:
Seni unutmak mümkün mü?.....:wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Alper abi beni unuttun bakıyorum da :salut:
sercanın kankası sensen bizden uzak durun abicim. allah muhafaza bişeyler olur bizede. Klavuzu karga olanın diye bi atasözü vardı. Motosiklet camiasında da kankası sercan olanın başı fıstıktan kurtulmaz diye bir deyim var.
o da imkansız sen kimsenin arkasından süremezsin artık. öncü birliksin sen yoksa biliyorsun çatada pranggg
Bu arada site yönetimine bir sorum var. Niye 60 sn içinde iki ayrı topicde arka arkaya iki mesaj yazamıyoruz. iki ayrı topic takip ediyorum ve mesaj yazmak için arada bir de bekliyorum. Buna bir anlam veremedim.
Çünkü sen ne kadar adam akıllı yazılar da yazsan,hıyarın biri her sayfaya küfürlü yazıları ya da düşünmeden etmeden saçma sapan yazıları kopyala yapıştır yapar,yazar durur ve biz onu banlayıncaya kadar o çoktan her topicte bişeyler saçmalamış olur.
60 saniye çok saçma bir süre değil,bir üye bir sayfanın açılmasını bekler,daha sonra yazıyı okur ve beyninde anlamdırır ve cevap yazar,bu tarz bir işlem için 60 saniye fazla değil,ama sen ve ben gibi süper zekalılar oluyor tabi o ayrı![]()
Takma buna,hayatından 60 saniyeyi her mesaja ayırmalısın...
Onu bir bebek gibi okşamalı,mesajı vücudunda hissetmelisin.
Ancak bu şekilde mesaj senin bir parçan olur,seni barındırır içinde,ve seni götürür gittiği yere..
aloooo mehmet ne biçim konuşuyorsun sen. Nesi var Alp_tunay abinin???
Tövbe estağfurullah... :farao:
valla onu bunu bilmem ama Alper bunu görürse seni napar sen onu düşün çalli. kesin ağacı keser bu akşam