Bu işlemleri yaptırabileceğim Ankara'daki en iyi yer..?

Arkadaslar merhaba..

Shadow 600 vlx motorum için aşagıdaki sorunları çözebileceğim Ankara'daki en iyi servis/usta hangisidir? :silent:

Motorumu yan yatırıp;
- ayak pegini kırdım(orjinalinden yedek var sadece degisecek),
- elçiklerin bulunduğu barı tutan yukarıda kısa krişler(barı çatala bağlayan) hafif yamulmus.
- (bu yatırmadan önce de vardı ama) ön disk freni sıkınca tiz ses geliyor ve sıkmasak bile kesikli sürtme sesi veriyor. (freni sıkıp bıraktıgımda kesiliyor.)
- yağ ve yağ filtresi değişmeli
- zincir temizlenip, yağlanacak

Honda Efe sadece en alttaki 2 maddeye 130 ytl istedi. (Sizce fiyat yüksek mi?)

Nereye gitmeli..?
Yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaslar merhaba..

Shadow 600 vlx motorum için aşagıdaki sorunları çözebileceğim Ankara'daki en iyi servis/usta hangisidir? :silent:

Motorumu yan yatırıp;
- ayak pegini kırdım(orjinalinden yedek var sadece degisecek),
- elçiklerin bulunduğu barı tutan yukarıda kısa krişler(barı çatala bağlayan) hafif yamulmus.
- (bu yatırmadan önce de vardı ama) ön disk freni sıkınca tiz ses geliyor ve sıkmasak bile kesikli sürtme sesi veriyor. (freni sıkıp bıraktıgımda kesiliyor.)
- yağ ve yağ filtresi değişmeli
- zincir temizlenip, yağlanacak

Honda Efe sadece en alttaki 2 maddeye 130 ytl istedi. (Sizce fiyat yüksek mi?)

Nereye gitmeli..?
Yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşım sevise gidersen hapsine 1000 ytl masrafta çıkarır.

0546 463 81 18 hüseyin ustaya ulaş. büyük sanayide yeri..

filtre+ yağ 100 ytl diğerleriyle birlikte ortalama 150
tel:03122444315

Merhabalar. Son iki maddeyi istersen gel beraber yapalım. Yağ ve filtre değişimi için bu kadar para harcamak kusura bakma ama hiç akıl karı değil. Topu topu yarım saatte yapılacak bir iş. Yağın en kalitelisinin 4 litresi 60 YTL. (Castrol) Filtre an fazla 20 YTL (EFE'den) . Yani 80 YTL ve biraz elleri yağlama zevkine. :) Ayrıca her motorcu zincir dişlisini kendisi temizlemeli bence. :)

Diğer maddelere gelince;
1. Peg değişimi 3 dakika muhtemelen.
2. Eğrilik problemini anlayamadım. Bakmak lazım.
3. Balataların bitik veya diskin eğri gibi geldi bana bakmak lazım. Veya balatanla diskin arasına birşey girmiş. Bir balata temizleyici ile problem hallolabilir. Tanıdığım bir usta var. Gösterebilirsin.

Son düzenleme:
Merhabalar. Son iki maddeyi istersen gel beraber yapalım. Yağ ve filtre değişimi için bu kadar para harcamak kusura bakma ama hiç akıl karı değil. Topu topu yarım saatte yapılacak bir iş. Yağın en kalitelisinin 4 litresi 60 YTL. (Castrol) Filtre an fazla 20 YTL (EFE'den) . Yani 80 YTL ve biraz elleri yağlama zevkine. :) Ayrıca her motorcu zincir dişlisini kendisi temizlemeli bence. :)

Diğer maddelere gelince;
1. Peg değişimi 3 dakika muhtemelen.
2. Eğrilik problemini anlayamadım. Bakmak lazım.
3. Balataların bitik veya diskin eğri gibi geldi bana bakmak lazım. Veya balatanla diskin arasına birşey girmiş. Bir balata temizleyici ile problem hallolabilir. Tanıdığım bir usta var. Gösterebilirsin.

Hocam, tanıdığınız ustanın adı ve tel no'sunu verebilir misinz?

Peg'i degistirmei denedim fakat pim'i yamulmus cıkmadı ama makinacı adamız bi sekilde degistirmem lazım. cunku zaten acemiyim bi de pegsiz cıkarsam trafige tam tüy dikmis olurum.. :p

Bu arada herkese cok tesekkur ederim.

bunların hepsini kendin yapabilirsin,hele zincir ve yağ degişimini.
boşa para verme

Turan Güneş Bulvarı üzerindeki Yamaha Kuruçayırlı'da Aydın Usta. Eski bir Borusan ustasıdır. Kolay gelsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar