[İzmir MT] 23.11.2007 Cuma "Plak Yapiyoruz" Buluşmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neeee 15 kişimi bu çubuk iki satır oluyor mu...? yakında almayacaktaaa....?

Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
kumita45, alp_tunay, PIERzig, kolpa, TrTarık, mehmetcalli35, APV41, hızlıcesi2, Muzzyer, PHAETONW12, forrap, extreme1925, chatkut

benim sucuğum nerede,bu yediğiniz sucuk benimkimi,plağı kim yapacak,fıstıklar ne oldu,sercan nerede,terasta sucuk partisi olarak değiştirelim başlığı olmazsa :p tuncerin hakkını ayırın yada toplantıya gitmeden teslim edin ( ne olur ne olmaz :mrgreen: )

benim sucuğum nerede,bu yediğiniz sucuk benimkimi,plağı kim yapacak,fıstıklar ne oldu,sercan nerede,terasta sucuk partisi olarak değiştirelim başlığı olmazsa :p tuncerin hakkını ayırın yada toplantıya gitmeden teslim edin ( ne olur ne olmaz :mrgreen: )

valla doğru söylüyorsun abiii.... Forrap sen boşverr bırak işii gel şu terasaaa... öle pc başında değilde keyifle yiyelim şu susuk ve fıstıklarııı....:)

abi ne oldu sana bücekmi ısırdı ben kimim sen kimsin benimkim,i seninkimi sucuk lar nerde :queen::queen:

valla doğru söylüyorsun abiii.... Forrap sen boşverr bırak işii gel şu terasaaa... öle pc başında değilde keyifle yiyelim şu sucuk ve fıstıklarııı....:)

abi ben "keyifle sucuk fln yemem" isteyen arkadaşlara yiyebilir. sende bi garip yazıyon munzur ankaralı katılımcılar yanlış anlıyabilir.:p

en akıllı çözüm önce sucukları yiyelim, sonra fıstıkları,en son sercanın fıstıkları ithal fıstık olduğundan O fıstıkları yeriz :p SONRADA langırt oynarız,kahve içeriz :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
en akıllı çözüm önce sucukları yiyelim, sonra fıstıkları,en son sercanın fıstıkları ithal fıstık olduğundan O fıstıkları yeriz :p SONRADA langırt oynarız,kahve içeriz :cat:

Ben sercanınkileri ilk yesem?....:cherry::cherry::cherry: Bütün herşeyi ye aktiviteleri yap sonra sercanın sucukları başkası yesin...Yok yaaa....:queen::queen::queen:

Ben sercanınkileri ilk yesem?....:cherry::cherry::cherry: Bütün herşeyi ye aktiviteleri yap sonra sercanın sucukları başkası yesin...Yok yaaa....:queen::queen::queen:

sercan neredesin senin fıstıklar burada kapış kapış gidiyorrr....

ALOOOOOOOOOO........:bounce::bounce::bounce:

bu sucuklar fazla duyarlı haberiniz olsun yedikten sonra insanın canı hemen fıstık çekiyor haberiniz olsun duvara tırmandırıyor :queen:bekarlar yemesin sakıncalıdır .:pr:

hızlıcesi2;869028' Alıntı:
bu sucuklar fazla duyarlı haberiniz olsun yedikten sonra insanın canı hemen fıstık çekiyor haberiniz olsun duvara tırmandırıyor :queen:bekarlar yemesin sakıncalıdır .:pr:

Fıstıklar bendenn........... (yer fıstıkları belirteyimde) kimin eli kimin cebinde belli değil.... muhahahahahaaaa

topiğin gidişatı PLAK YAPIYORUZ dan GÖBEK YAPIYORUZ a doğru gidiyor :p

Bu sucuk kimin :silent: Benim sucukmu senin sucuk mu :silent: Sucuğa kim çarptı :silent: :queen: :queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar