Yağmura Çıkar Motoruma Binerim Mini Dalyan Gezisi

evet arkadaşlar Fazla konuşmadan ve yorum yapmadan dünkü fırtınalı günde Banro Şahinbirici Phynyx ve benim 2 motor 1 araba yaptığımız mini dalyan gezimizin resimlerini ekliyorum. umarım sizde bizim kadar zevk alırsınız :wiinkk:

Dışarda Fırtınalar kopuyor ama bizimkilerin suratında hala bir tebessüm :)

İşte biz hep beraber "Afrika kraliçesi" adlı filime ev sahipliği yapan derenin başındayız :wiinkk:

Güzel bir manzara

bu da başka bi manzara :)

bu resim geziden bi gün önce akşamında şahin arkadaşımızla bi barda çekildi :)
soldan sağa Lordskeldan, ben ve Şahin

bu resimin yorumunu sizlere bırakıyorum :queen:

bu resimin yorumu herkeze açık :wiinkk:

evet şimdilik resişm fastlı bukadar. daha resimler var biliyorum dökülün bakalım resimleri ben en kısa zamanda bi kaçtanede video atacam :wiinkk: şimdilik benden bukadar top sizlerde şimndi :p

valla ne yağmur ne çamur dinledik.alperler arabaya binice tuzukuru oldular phynx ile.

can abi ile dalamanda martı cafede buluştuk.aramızda geçen konuşma...

banro:şahin hava fena indirdi ne yapalım??
şahin:bilmiyorum bende abi ama hani pek fazla yağmıyor gibi sanki??:)
banro:bencede ama yinede bilmiyorum kıyafetler sağlam su almaz sanırım.:bounce:
şahin:bende de sağlam abi yağmur almayız şöle bi göcek yapalım.içimiz açılsın hem:bounce:
banro:eşhedü enla gördünmü yıldırımı dibimize düştü.::exclaim:
şahin:
botlarımız plastik abi::xblink::
banro:şahin şimşek tepemize düşecek ayaklarımıza değil::hakem1::
şahin:türk askerine bişey olmaz abi sen kendini düşün devlet dairesinde memursun olursa sana olur::jester::
banro:macera yaşayalım diyorsun yani...::gleam::

şahin:nevet abi..
banro:hadi çıkalım::gleam::

bu dialoğun ardından 5 km gitmeden ıslandık haliyle...banro ile doğruca benzinliğe kaçış başladı::huuuh::

banro:şahin kaçma gel buraya bu yağmurda çok uzağa gidemezsin!!!::pokey::::tartis::::cekic::

6ymcvew.jpg

81zh3wl.jpg

Son düzenleme:
you tube ta izleyince bozkurt ismi dikkatimi çekti.amaç politik bir mesaj vermek mi? eğer öyleyse yazıcak bir seyimiz yok.

elinize sağlık arkadaşlar.askerim şahin bak şimdi gördüm,askerde olmadığına inandım.selamlar :rendeer:

elinize sağlık arkadaşlar.askerim şahin bak şimdi gördüm,askerde olmadığına inandım.selamlar :rendeer:

demirim daha burdayım döneceğim az kaldı cuma birlikteyim.uzun süre buralarda olamam.artık bitirip gelmeliyim.:pale:ha baktın myo lara kısa dönem çıkarsa erken kavuşuruz belli olmaz:queen:

o hawada güzel ve eglenceli bi gezi olduguna eminim saygılar
birde fazladan foto çekebilseydik iyi olacaktı ama malum bizim geziye çıktığımız gün marmaris ve bodrumu sel götürdü.sen eğlenceyi görecektin:queen:
Vidyolarla birlikle daha güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
teşekkürler.1 hafta önceki çektiğimizvideolarıda attık.ama bi arkadaşımız başka yere taktı video konusunda

insan bu kadar mı suyu sever yav
alla alla gelmiyorum kardeşim ben , suyu sevmem :p
fotolar bu kadar mı sadece ayp ayp
mızmızlığım üstümde yine
gelemedim ya , azcık homurdaniim homurhomur.......:queen:
yeni konseptime bir geçiim görürsünüz siz :wiinkk:

sizin orlarda yine motor biniliyomuş.kütahyada uzun yola çıksak heralde popolarımız donup seleye yapışır heralde:mrgreen:
güzel gezi olmuş biraz daha resim yok mu motor hasretimizi gidersek:)

alp kardeşim selamlar.resim çekemedik valla eldekiler bunlar.bu arada yağmurlu havada yün içlik giyilmesi pek iyi olmuyormuş bütün gün gittiğimiz cafelerde altıma gazete sermek zorunda kaldım:p

insan bu kadar mı suyu sever yav
alla alla gelmiyorum kardeşim ben , suyu sevmem :p
fotolar bu kadar mı sadece ayp ayp
mızmızlığım üstümde yine
gelemedim ya , azcık homurdaniim homurhomur.......:queen:
yeni konseptime bir geçiim görürsünüz siz :wiinkk:

sen olsaydın çıkmazdık geziye selim biz biliyoruz naz yapardın yine:queen:

Son düzenleme:
kim ne derse desin ana tema dostluk. hava nasıl olursa olsun araç ne olursa olsun yol nekadar uzun ve zor olursa olsun herzaman bizim için ana tema dostluktur. bu yazdığım bir çoğunuza saçma gelebilir ama bu yazı gideceği yeri çok iyi bilir.

geziye katılan herkeze candan teşekkür ediyorum ve yorum yapan herkezede teşekkür ediyoruz. daha nice gezzilere diyorum ve yorumumu kapatıyorum :wiinkk:

Son düzenleme:
you tube ta izleyince bozkurt ismi dikkatimi çekti.amaç politik bir mesaj vermek mi? eğer öyleyse yazıcak bir seyimiz yok.

İçiniz rahat olsun içimize siyaset denilen illeti sokmuyoruz.Herkesin düşüncesi kendine ait. Motorlarımıza biner keyfimize bakarız.

Biraz geç oldu ama bendeki resimleri ekliyorum.

Arkada yağmur önde biz.

Yağmur tarafından yıkanıp pırıl pırıl yapılan bir adet regal-reptor

Eeee tatlı su motorcuları ile gerçek motorcular ayrılıyorlar birbirinden helal olsun size...tebrik ediyorum...Ben de yağmur çamur kar soğuk hava demeden.hatta şimdiki gibi delicesine hasta olacağımı bilsem de biniyorum motora :D Dün gece biraz fazla kaçırmışım soğuk ve motor ilişkisini de :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar