[MT İzmir] 18.11.2007 Pazar Günü Ömerağa Çaycısındayız...

[MT İzmir] 18.11.2007 Pazar Günü Ömerağa Çaycısındayız... - 17-11-2007, 13:40 PM

Tarih:18.11.2007 Pazar
Saat:18:00
Yer:Alsancak Ömerağa Çaycısı

Saat 18:00 den sonra wallace ve ben orda olacağız.Gelmek isteyen herkesi bekliyoruz...

arkadaşlar biz buraya çay içmeye gelmiştik :pale:
savaş nereden çıktı,çocukları kim savaşa soktu,bu araba kimin,
SAVAŞMA ATLA MOTORUNA GEZ demiş düşünürün birisi ( zaten trafik savaş alanı gibi ):mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eee nereyi fethetmeye gidiyoruz bakalım?......:silent:

Kimlerle savaşıyoruz?.....

sanıyorum bu hafta sercan-gitardando ikilisinin gitar toplantısı olacak, perşembe olması yolunda istekleri vardı,bekleyelim görelim :cat:

ya arkadaşlar gene uçmüş topic. neyse bakalım allah sizi bildiği gibi yapsın.
Forrap niye banladın Çözümsüzlüğü ya. ne güzel eğlenecektik biraz. sanal dünyanın plastik delikanlısı bunlar bize de eğlence çıkıyordu. Adam sokağa çıkamıyor ama forumda ahkam kesip duruyor.neyse....

Bu arada bu perşembe topiği ne oldu şimdi sercan açacaktı sanki birşeyler ama kendisi gene kayıp. Ali acaba perşembe izmirde mi ?marmarisi sel aldı bir yar sevdim el aldı diye türkü söylüyordu ern son bi topicte

Moderatör (forrap)
Süpersiniz arkadaşlar :cat:

Bu buluşmayla ilgili fotoğraf yok mu ? Yav başlığı foto vardır diye bekletiyorum,SKT doldu yoksa topicin :)

Perşembe olacaksa toplantı,biran önce başlık açılsın.Pek bişey kalamdı perşembeye malum...

bu arada şimdi haber aldım gittardando bu perşembe çalmıyormuş cuma bizim toplantıya gelecek. cuma topiği ellerinizden öper beyler. teras kafe başta olmak üzere tüm alternafif mekanları değerlendirebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar