[MT İzmir] 18.11.2007 Pazar Günü Ömerağa Çaycısındayız...

O değilde ne kavgacı,öldürücü milletiz :) Herkes birbirini vuracam diye heyecanlanıyor:)

Başlık da tamam " MT İzmir liler vuruşuyor " :mrgreen:

vuruşuyor muuuu??
ben gelmiorum o zaman(içim falan fesat değil ilk akla gelen mecaz anlam :cyclopsan ):mrgreen:
:queen:

Moderatör (forrap)
Tamam o başlık olmadı..

MT İzmir liler birbirlerini arkadan vuruyor desek ? :pale:

Ya çok sakat bir konu,gelde buna çağrışım yapmayan bir başlık bul..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tamam o başlık olmadı..

Aha öyle başlık aç da tüm türkiye mt gelsin toplantıya... Kaybedek tüm varlığımızı... Gelen vursun giden vursun......:queen::queen::queen:

Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
chatkut, forrap, PIERzig, muratti_R1, extreme1925, APV41, böcek, doksandokuz, bikerboy35

forum tavan yapmaya başladı toplantıyı düşünemiyorum

Tuncer offline olunca neler oldu bak,3kişi olkurken 8 kişi oldu ki o misafir de sezy :silent:
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
extreme1925, alp_tunay+, PIERzig, doksandokuz, chatkut, bikerboy35, böcek

Walaa forrapppppppppppppp cümle Mt ye rezil oluruz ole başlık mı olur yaw:queen:

Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
chatkut, forrap, PIERzig, muratti_R1, extreme1925, APV41, böcek, doksandokuz, bikerboy35

forum tavan yapmaya başladı toplantıyı düşünemiyorum

ben renklerle ugraşırken sen benden seri davrandın :wiinkk:

Bence vazgeçin counterdan.Bu konu sakat yerlere doğru kaymaya başladı :cyclopsan

Al tarafı kiçi kirik bi prestocuğum var.Onada göz diktiniz :farao:

Puhahhahhaaa koptum :queen: İnternet cafenin birini komple kapatmanız lazım :cat:

zaten oyle olucak:queen::queen::queen:

Tamam o başlık olmadı..

dırek mehmet ıle tarık abının master yaptığı bı konuya gelıyoz o bızım ıcın tehlıkelı:queen::queen::queen::p:p:p

Son düzenleme:
işte bu grubun güzelliği :cat:nereden nereye geldik birisi ortalığı karıştırmaya çalıştı,aile elele verdi daha büyüdü TOP ATSAN YIKILMAZ artık, biz aqualarda gazi olmuş,yağmurlarda savaşmış,böceklerle çatışmış :queen: bir büyük aileyiz,bir tane itilmiş hamam böceği bizi korkutamaz,asıl korkarsak fena olur bir araya gelir KOCA bir terlik olur KAFASINA ineriz :wiinkk:

işte bu grubun güzelliği :cat:nereden nereye geldik birisi ortalığı karıştırmaya çalıştı,aile elele verdi daha büyüdü TOP ATSAN YIKILMAZ artık, biz aqualarda gazi olmuş,yağmurlarda savaşmış,böceklerle çatışmış :queen: bir büyük aileyiz,bir tane itilmiş hamam böceği bizi korkutamaz,asıl korkarsak fena olur bir araya gelir KOCA bir terlik olur KAFASINA ineriz :wiinkk:

Toplar gümbür gümbür patlıyorduuu!!! Savaş alanının ortasında çocuklar baba baba diye haykırıyorduuu!!! Kim koydu ulan çocukları orayaaa :pr: Çekin çocukları oradan :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Oooo biladerde okuyormuş.... Şşşş ayıp oluyo biraz usturuplu başlık açın yaw....:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar