[MT İzmir] 18.11.2007 Pazar Günü Ömerağa Çaycısındayız...

Kardeşim çözümsüzlüğün kim olduğunu eski cengaverlerimizden olan herkes bilir. Anlamadığım niye durup dururken hortladı bu çözüm işi. Adımız, yerimiz belli. Adamın amacı polemik. Siteyi kullanmayı da biliyor. Duyurular kısmında görmüştür hem Cuma toplantısını hem de pazar buluşmasını ama ne yapalım illa atacak kuyuya taşını. neyse döksün eteklerindeki taşı boşverin.

Kimler geldi kimler geçti........Biz her derdimizi çözdük. Ailemize laf atanlar ancak hariçten gazel okurlar. İçinde yaşayanlar ve bizi görenler ancak ne güzel bir muhabbetimiz olduğunu anlarlar. Biz sadece sanal dünyada değil gerçek hayatta da görüşen konuşan kişileriz.

Neyse eğer Çözümsüzlük bir gün gelirse buluşmamıza sana söz seni de çağıracağım. Ama gelirken Favoriye de haber ver içinde kalmıştır o da gelmek ister belki:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hey gidin heyyy 35-40 kişilik toplantılar ne hallere gelmiş :p

Eskilerden olduğun arkadaşların yorumlarından belli... Ne hallere gelmiş derken dalgamı geçtin yoksa kendince esprimi yaptın cümlenden anlaşılmıyor.... Tam bir çözümsüzlük örneği.....

Dediğin gibi ne hallere gelmişse bu gurup Ki dediğinle alakası yok, Mutlaka senin de bir payın vardır....

Toplantıya gel buluşmalara gel de çözelim şu işi....Eminim rumuzunu ÇÖZÜLDÜM olarak değiştireceksin.......:bounce:

Eskilerden olduğun arkadaşların yorumlarından belli... Ne hallere gelmiş derken dalgamı geçtin yoksa kendince esprimi yaptın cümlenden anlaşılmıyor.... Tam bir çözümsüzlük örneği.....

Dediğin gibi ne hallere gelmişse bu gurup Ki dediğinle alakası yok, Mutlaka senin de bir payın vardır....

Toplantıya gel buluşmalara gel de çözelim şu işi....Eminim rumuzunu ÇÖZÜLDÜM olarak değiştireceksin.......:bounce:

:bestmt: ::plus1:: sana katılıyorum abı

ben bu çözümsüzlüğü biliyorum,yeniler bilmez ama :)
WALLACE bilir :cherry:
bu arkadaşın geleceği toplantıya bende gelmek isterim müsait olursam,
çözmeye çalışırız,, belkide çözeriz :silent:

ALLAH ALLAH..biz manisalılar iyi çözeriz bu işleri..malum ÇÖZÜMSÜZLERİN çözümü burada..MANİSA'DA " RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTAHANESİ"..

kendimiz çözemedikmi,,sağolsun doktorlara çözdürüyoruz..

ALLAH ALLAH..biz manisalılar iyi çözeriz bu işleri..malum ÇÖZÜMSÜZLERİN çözümü burada..MANİSA'DA " RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTAHANESİ"..

kendimiz çözemedikmi,,sağolsun doktorlara çözdürüyoruz..

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::cat::cat::cat::cat:
supersın mecıt abı

Moderatör (forrap)
çözümsüzlük,nickli üyenin üyeliğine son verilmiştir.
Üyelikten atılma sebebi,daha önce Modluktan ve İzmir MT den de atılmış Kenan (Egeknn) kullanıcısına ait bir üyelik olmasıdır.
Forum kurallarında da belirtildiği üzere,siteden uzaklaştırılan ya da üyeliğini iptal ettiren üyeler foruma tekrar üye olup forum hayatlarına tekrar devam edemezler.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Keşke atmasaydın... Burda olması bazı şeyleri görmesi ,belkide üzülecekti yaptıklarına..... Sizler daha iyi biliyorsunuz olayları ve insanları....

Ama elimizden geldiğince o günlerin yaşanmaması için çabalayacağız.... :cat:

Bu ne tuncer yoksa bu hafta toplantıyı sizin ordamı yapıcaz :queen:
aslında iyi olur la bi counter strike turnuvası düzenlesene :bounce:

bu turnuva yılın turnuvası olur bence :mrgreen:dadından yenmez valla :p tüm turnuva meraklıları toplanırız manisa-izmir bir arada sonrasındada bir mangal partisi yaparız :cat:

yıllar var counter oyanmıyorum bi aralar o oyun için gece internet kafe kapatıp 8-10 kişi sabahladığımızı zamanları bilirim.:pr:
hala tadavüldeyse o oyun hemen düzenliyelim bi turnuva. nostalji olur :cat:

valla daha sımdı oyundan cıktım net ustunden oynuyorum genelde yapalım bı turnuva +1 olarak bende ordayım bız artcımla ıkımız olalım karsımdakının hıc onemı yok:p:p:p

ıstersenız [İzmir-MT] den devam edelım mıllet orası sessız kalmıs bu konu baslığı amacına ulasmıstır cengız abının lafıyla....

Son düzenleme:
Ben anlamam counterden mounterden :farao: Turnuvayı kazanana ne vereceksiniz :silent:

vize falan dinelemem yeter artık bee
ders çalışmaktan bıkmışken kalkıp counter strike turnuvası düzenliosunuz:salut:
bu yapılır mı bana yaaa
bana ne yaaa bende geliorum :queen: :cat:

(akıllının biri kuyuya taş atmış CHAT die ses gelmiş hikayesi oldu bu yine başka bi açıklaması yok herkes +1 ini çakıo helal olsun vallaaa..) :rendeer:::plus1::

Son düzenleme:
kazanan senden çay içecek mehmet daha büyük ödül bulamadım :queen:

Moderatör (forrap)
O değilde ne kavgacı,öldürücü milletiz :) Herkes birbirini vuracam diye heyecanlanıyor:)

Başlık da tamam " MT İzmir liler vuruşuyor " :mrgreen:

kazanan senden çay içecek mehmet daha büyük ödül bulamadım :queen:

çay ağacı veririz herhalde
yada kırmızı presto olabilir bu gidişle turnuva ya katılım cok baksana :queen::queen:

Al tarafı kiçi kirik bi prestocuğum var.Onada göz diktiniz :farao:

O değilde ne kavgacı,öldürücü milletiz :) Herkes birbirini vuracam diye heyecanlanıyor:)

Başlık da tamam " MT İzmir liler vuruşuyor " :mrgreen:

Puhahhahhaaa koptum :queen: İnternet cafenin birini komple kapatmanız lazım :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar