[MT İzmir] 18.11.2007 Pazar Günü Ömerağa Çaycısındayız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:p reklam arasımı :p ...........

Saat 4e Geliyo Ben Birazdan Cikarim Bi Aksilik Olmazsa Yavas Yavas OmeraĞya Gecerim Memo Gel Hadi Sende Cayimi Aliyim::p:p:p

bu yağmurda işiniz yokmu sizin, şimdi evden çıkacaksınız ıslanacaksınız,motor kirlenecek,bir bardak çay için değermi oturun evde demleyin çayınızı sıcacık :mrgreen:şimdi kimse gelmeyecek orada yanlız başınıza kalacaksınız :p hem gideceksinizde ne olacak :silent:çay iç, sohbet et,gırgır şamata yap :cherry:ömür bitiyor :queen:yarın torunlarınıza evde otururduk yağmurda soğukta diye anlatacak bir anınız olsun :wiinkk:saat 18 de oradayım torunlarımın canı sıkılmasın bari, dedeleri ömrünü boşa harcamış diye düşünmesinler :cat:

Ve ilk yazan benim :queen: Islanmadan geldim eve.Scooterin gözünü seveyim :wiinkk:

Bu arada bayağı kalabalıktık.Tabi bazı tatlı su motorcuları arabayla geldi ya neyse :farao:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tatlı motorcu bunlar......

Çayağacım görevini tam anlamıyla yaptı..... Kaç tane içmişim hatırlamıyom..... Artık almıyordu midem......:p

ben geleli saatler oldu sen üzülme diye yazmadım mehmet :cherry::queen:

bende geldım mıllet yolda tusunamıye yakalandım ama o kadarını normal karsıladım artcımın ısı zordu ozellıkle dolmus yanımızdakı su bırıkıntısınden 80km hızla gecıncekı halını asla unutamam ben gulmekten motordan dusucektım:queen::queen::queen::queen:

bende hiç ıslanmadım :p hızlıcesi 2000 yzr frw cxr ile olmama rağmen ben bu makineyi çok sevdim :mrgreen:sileceğide var hem :cat:

bende hiç ıslanmadım :p hızlıcesi 2000 yzr frw cxr ile olmama rağmen ben bu makineyi çok sevdim :mrgreen:sileceğide var hem :cat:

:cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan

:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:

arkadaşlarr ben kumitaa şuan cesur abimdeyimmm buradan herkese saygılarrr... çallı şansını fazla zorlamaaa misafirlikteyim elimi kana bulamak istemiyorummm.....:cat::cat::queen::queen::queen:

alper abıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı senın ağaca elı baltalı bırılerı yaklasıyooooooooooooooooooooooooooooo

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alper abıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı senın ağaca elı baltalı bırılerı yaklasıyooooooooooooooooooooooooooooo

Korkma sen..Kimse bişe yapamaz ağacıma....... :wiinkk:

herkes uyudu galıba alper abı bı ıkımızmı kaldık ne:silent::silent::silent:

alper abinde uyudu, biz ağaç kesmeye gidiyoruz,nıııııııhahahahahahah ( haince gülüş efekti ):p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Len ben hepinizi uyuturum be.... Görcez 2 saat sonra kimler kalmış........

arkadaşlar gelemedim kusura bakmayın işler yoğundu. bu arada benim araban nerde?

Çözümsüzlik bir cuma toplantılara gelde yoklama al bakalım.

Son düzenleme:
ben bu çözümsüzlüğü biliyorum,yeniler bilmez ama :)
WALLACE bilir :cherry:
bu arkadaşın geleceği toplantıya bende gelmek isterim müsait olursam,
çözmeye çalışırız,, belkide çözeriz :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar