[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vapur ne:silent: Kimin vapuru:silent: senin mi benim mi:silent: Yazık :pale: kadının muhabbeti bir sene sürer artık

Ben çıkıyorum.Film izleyip yatcam.Herkese iyi geceler :rendeer:

Bencede yat sana bulaşacak..Hiç çekilmessin sen..Hadi kadın biraz sarışın güzel bişe ama sen yok çekilmessin......:queen::queen::queen:

Benim motorum nerde?... Garajdaki benimkimi sizinki mi.? .orda birde araba var o kimin ki?....:queen::queen::queen:

Hergün karşıyaka bornova.... Yeter yaawwww.........:queen::queen::queen:

bugün milli maçın bittiği saatlerde karşıyakadan bornovaya doğru gelirken mavi montlu bi erbeş yanımdan geçti, bu alper abimi diye emin olamadım, arkandan ahooo alper abiiii diye bağırdım ama camlar kapalıymış sooradan farkettim :queen::queen:
bu gece saat 22:00 civarları altınyolda yanımda geçen senmiydin??

bugün milli maçın bittiği saatlerde karşıyakadan bornovaya doğru gelirken mavi montlu bi erbeş yanımdan geçti, bu alper abimi diye emin olamadım, arkandan ahooo alper abiiii diye bağırdım ama camlar kapalıymış sooradan farkettim :queen::queen:
bu gece saat 22:00 civarları altınyolda yanımda geçen senmiydin??

yaww duyandaa geçerkenn sana su sıçrattı sanacakkk
o nasıll soruşş ölee
dövseydin bari adamıı sorguya çeker gibi

herkeze hayırlı pazarlar.
özellikla karşıyakalı arkadaşlara soruyorum alaybede karşıyaka lisesinin karşısında bir motorcu varmış? varmıdır bana nasıl gidilceğini tarif edebilecek olan?

kolpa benim evimin dibi bahsettiğin yer..demir motor...da ne yapıcaksın orda?? yani küçük bir yer orası ekipman falan yok..ama ejder motor var bide biraz ilerde onu soruyor olmayasın?

Son düzenleme:
tamirci bir arkadaş benim içim motor bakıyoduda orda bi tane 2004 burgman bulmuş git bak beğenirsen tanıdık orası iyi fiyata alırız dedide
hafta içi vakit bulabilirsem gidip bi görücem. senin evin dibiyse sende bi bak istersen lacivert miş.

dün bi uğradım oraya gözüme çarpmadı küçücük bi dükkan zaten ama 2. el motorlar satıyorlar olabilir yani dediğin motor...açıksa bakarım bugün ömerağaya giderken:cat:

açıksa söyle ben gideyim bakayım bana bugün kapalı olur hafta içi uğra bak dedi arkadaş.
Yolunu bi tarif edermisin tersanenin ordan köprüden indikten sonra ne tarafa gidiyorum?

köprüden inince ışıklarda yol ikiye ayrılır sen sağa dönüceksin, 300m kadar ilerliceksin sonra yol zaten sağa dönüyor, alaybey'e doğru ilerliyosun...büyük tansaşı görüceksin solda ona gelmeden sağda çalışkan galeri var köşede ordan sağa dönüyosun yolu 200m takip et sağda görürsün ama ufak bi yer kaçırma...

köprüden inince ışıklarda yol ikiye ayrılır sen sağa dönüceksin, 300m kadar ilerliceksin sonra yol zaten sağa dönüyor, alaybey'e doğru ilerliyosun...büyük tansaşı görüceksin solda ona gelmeden sağda çalışkan galeri var köşede ordan sağa dönüyosun yolu 200m takip et sağda görürsün ama ufak bi yer kaçırma...
bu tarifle ben bildiğim yeri bile bulamam :p allah yardım etsin :cat:

kolpa özelden cep nomu atayım sanada bulamazsan ararsın...hava düzelirse bakayımmı ben açıksa gelirmisin bugün?

@chatkut
sağol hafta içi izin alabildiğim bi gün gelip bakıcam umarım bi falsosu yokturda bağlarız işi bu hafta. dün sağolsun alper abiyle bi tane bakmaya gittik fiyatı iyi olmasına rağmen içimize pek sinmedi.

bide alper abi dün galerinin birinde bıraktı er-5 ini bi tane mio100 ile deneme sürüşüne çıktı. aklıma gelmedi fotorafını çekmek.
uglychild görse işi bitmişti heralde alper abinin:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bütün hemşolara selam :)
..............

Selam millet, Marmaris'te bir yağmur yağdı ki sormayın. Oralarda havalar nasıl?
Bir hafta için buluşmayı cuma değil de perşembeye almamızda bir sakınca var mı acep? Cuma günleri katılamıyorum, hiç değilse bir hafta hasret gidereyim ????

hayrola mıllet herkes sustu dısarı cıkma hazırlıklarımı yapıyonuz???

herkes offlıne demekı herkes cıktı bende cıkıyım barı:p:p cayımı soyleyın gelıyommmmmmmmm

Son düzenleme:
güneye_giderken;866957' Alıntı:
bütün hemşolara selam :)
..............

aleyküm selam...tanışma topiğindeki esrarengiz yazıların benim burnumda fake kokusu yarattı ya neyse bakalım...(la bütün fakeler bi bize bulaşıyo :queen:)

Selam millet, Marmaris'te bir yağmur yağdı ki sormayın. Oralarda havalar nasıl?
Bir hafta için buluşmayı cuma değil de perşembeye almamızda bir sakınca var mı acep? Cuma günleri katılamıyorum, hiç değilse bir hafta hasret gidereyim ????

sercan sanırım ayarlıcak o işi bu hafta toplantıda bahsediyordu...valla kulağımızın pası silinsin biraz iyi olur :rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşım burgmana bakacaksan bende gelirim yardımcı olmak amacıyla burgmanın ıcığını cıcığını bilirim korkma kötü makinaysa hemen anlarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar