Anahtarım kayboldu ne yapmalıyım.

Öncelikle ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.İlk etapta sizlerle paylaşmak istedim.Eee nede olsa motorcunun derdini en iyi motorcu anlar.Anahtar kaybolduda yedekte yok, genelde alarmla çalıştırıyordum,anahtar hep cebimde duruyordu artık yok.Ne yapabilirim?Yani kontağı filan komple değiştirmeden aynı anahtarı yapma şansı varmı yokmu?SaygılarNot alarmın yedeği var.Çalışıyor fakat sele ve gidon kilidi ile ilgili olarak asıl sorun var...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düz kontak yapıcaksın :) öncelıkle gecmıs olsun dostum vala bende sorunun cvbını merak ettım bakalım arklar ne dıyecekler basıma hıc gelmedıgı ıcın pek yardımcı olamıcam

ya bu arada bugun yaklasık 2 saat once kızıltoprakta altında mondıal 150 zat olan bırı bır kavga ettımı yanı kendısı bu sıtedenmı dıye merak ettım bırden. olayı bılmedıgım ıcın bırde cok gec gördugum ıcın mudahele etmedım zaten 1 dk sonra bastı gıttı

neoncu aynı olay arkadaşımın başına geldi sorduk yeni anahtarın maliyeti sıfır kontakşa nerdeyse eşit :D ben hiç uraşma derim al bi yeni kontak eğer hemen alamıyosan scooter ların kontakları basittir ben benimkini 10 numara anahtar bide yıldız tornavidayla 3 dakikada düz kontak yapıyorum:mrgreen:

düz kontak yapıcaksın :) öncelıkle gecmıs olsun dostum vala bende sorunun cvbını merak ettım bakalım arklar ne dıyecekler basıma hıc gelmedıgı ıcın pek yardımcı olamıcam

ya bu arada bugun yaklasık 2 saat once kızıltoprakta altında mondıal 150 zat olan bırı bır kavga ettımı yanı kendısı bu sıtedenmı dıye merak ettım bırden. olayı bılmedıgım ıcın bırde cok gec gördugum ıcın mudahele etmedım zaten 1 dk sonra bastı gıttı

Sağol baba yalnız alarmımın yedeği var onu söylemeyi unuttum özür, çalışmasına çalışıyorda seleyi açmak ve gidonu kitlemek konusunda takıldım.Diğer olay için bi bilgim yok usta saygılar.

neoncu aynı olay arkadaşımın başına geldi sorduk yeni anahtarın maliyeti sıfır kontakşa nerdeyse eşit :D ben hiç uraşma derim al bi yeni kontak eğer hemen alamıyosan scooter ların kontakları basittir ben benimkini 10 numara anahtar bide yıldız tornavidayla 3 dakikada düz kontak yapıyorum:mrgreen:

Eyvallah sağol birader yaptır yenisini diyosun.Mesaj alınmıştır

Son düzenleme:
o zaman sadece kontak değil kontak kiti alacaksın. kontak kitinde benzin deposu ve sele kilidi gidon kilidi vs gibi herşey beraberinde geliyor. biraz tuzlu ama yedeğin de olur en azından.

kilitlerden herhangi birini sökebiliyorsan bir anahtarcıya aynı şifredeki anahtarı yaptırabilirsin.

düz kontak yapmak zorunda kalan arkadaşlara:

kontağın arka kısmında meşhur kırmızı ve siyah kabloyu birbirine değdirmeniz yeterli olmuyor, birbirine bağlı ayrı renklerde iki kabloyu ayırmanız gerekiyor :cat:

çelik tiger 150 de test edildi

bildiğim kadarı ile şase numarasına anahtar yapıyorlar.Kendi yetkili servise sormakta fayda vardır.Pahalı gelirse o zaman çare ara.

GKN

düz kontak yapmak zorunda kalan arkadaşlara:

kontağın arka kısmında meşhur kırmızı ve siyah kabloyu birbirine değdirmeniz yeterli olmuyor, birbirine bağlı ayrı renklerde iki kabloyu ayırmanız gerekiyor :cat:

çelik tiger 150 de test edildi

:cat:
çünkü ayrılan devrelr şaseyi tamamlıyor,
sen bence bilme bunları boşver, en güzeli git servise 30 liraydı çinliler
sendeki keeway sanırım oda olsun 50 llira:wiinkk:

alarmın yedegi var derken neyi kastettin anlamadım ben eger ucunda anahtar olan alarmdan bahsediosan o anahtar ztn dediklerinin hepsini yapmıyomu:silent:

walla benim kaskom var. 1000 ytl ye kadar olan anahtar masrafımı hasarsızlığı bozmadan kendi ödüyor yaşasın kasko :)

geçmiş olsun servise sor istersen

cartman 1000rr altındaki heralde kaskon olcak :) allah kaskonu bozdurmasınn :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar