[MT İstanbul] 15 Kasım 2007 Perşembe - Motosiklet 2007 Fuarına Gidiyoruz.

ya arkadaşlar pınar nerde ya sesi soluğu çıkmıyo:cyclopsan pınar huuuuuuuuuu duyuyomusunn:queen: bi ses ver yaaa:)
Tırsıyorum abi baarma öyle bana :queen::cherry:
pınar ortakoyde kaza yapmış:pale: cukura girmiş arka freni kopmuş motoru servise bırakmış biz hastaneye gitmesini soledik ama o eve gidicekti sanırım..
Abi yangına körükle gitme yaa ne kazası.. Siz kaza görmemişsiniz :p Altı üstü bi çukura girdik :cherry:
ciddimisin:cyclopsan ya tel ya mns bilen varmı bi msg atalım yada arayalım yaaaa çok üzüldüm ya
Saol canım kardeşim ama üzülünebilecek bişeyim yok vallaa.. Öyle olsa ben bana daha çok üzülürdüm :)
Pınar'la ilgili haber varmı arkadaşlar? HAstane bahsi geçiyor,yaralımı yoksa?
Turp gibiyim maşşallah... Doktora sağlam giden hasta çıkıyo.. Bende ölmeden hastaneye gidicek göz varmı peehhh :p

hadi akadaşlar az kaldı fuara unutmayın 12:30 buluşma 13:00 hareket gelmeyin kalmasın taksim meydan mcdonalds saygılarrrrrrrrrrrrr ayriyetten oh be pınar sesin çıktı bunada şükür

burak bi aksilik olmassa bende o saatte orda olucam.bilet nerden temin edicez??

gel gel umarım gelirsin yer adres belli zaten bilet işi admin babadan zaten giriş te halledcek bilet işini ama bi aksilik olursa ikici olarak ihsan babadan temin edebiliriz yani bilet sorun değil:)

büyük ihtimalle 12:30 gibi taksim'deyim, davetiyemi hazırlayın...
(ayrıca standda eleman lazım olacaksa, akşama kadar da kalabilirim)
[email protected] MSN

giriş parsını bilmiyorum ama perşembe ve pazar günü gelenler için admin baba davetiye ayarlıyor saygılar istburak

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motosiklet.net Standı
fuaralanibm0.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende 12.30 da oradayim +1 ile..

tüm GELEN arkadaşlara teşekkürler pazarda bi fuara gidiş turumuz var yanlız bırakmayın ve destek olun arkadaşlar herkese saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar