[MT İstanbul] 15 Kasım 2007 Perşembe - Motosiklet 2007 Fuarına Gidiyoruz.

tamam kanka hasanda gelcek hasanla biz takılaırız biraz meydanda gelmeyen olursa ordan senin yanına gelir ordanda fuara geçeriz :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
perş günü bilet vermiolar artık pazar gidicez bizde inş hava ii olur
:p daha ne diyim olum perşembe günü günün ortasında kim gider fuara :p biz çalışan memuryuslar olduumuz için pazar günü :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
persembe gunu toplu birsekilde gelecekler fuara geldiginizde beni arayın gelenlere bilet temin edecegim. İletişim numaramı ozelden isteyebilirsiniz.
Saygılar

walla burak ben hafta sonuna kalamayabılırım bu hafta gelecegım fuara ama erken gıdecegım ama stand ta gorusuruz arkadaslar sıze broşür dağıtırım:queen::queen:

tamam abi ihsan abinin orda olcan galiba uğrarız yanına :)

yok adamım anlamadın benı ben fuara erken gıdecem erhanlarla bulusup standın kurulmasına yardım edıcem hudson un sahıbı cemal abı benı gecerken evden alacak arabayla malum benım ev uzak ama fuarda takılırız makara o biçim :queen::wiinkk:

yaa pınar hangi gün gidioruz anlamadı ben seni ya:)ooofff offf:)
tuğçe eğer müsaitsen perşembede gel :cat: pazarda gideriz ok :queen:

yok adamım anlamadın benı ben fuara erken gıdecem erhanlarla bulusup standın kurulmasına yardım edıcem hudson un sahıbı cemal abı benı gecerken evden alacak arabayla malum benım ev uzak ama fuarda takılırız makara o biçim :queen::wiinkk:

tamam abi içerde buluşuruz makara fena içerde bulurum ben seni öpt:bounce:

Son düzenleme:
perşembe de gelebilirim :) pazarda gidebilirim:)
orada görüşürüz işala arkadaşlar.. ben pınara ulaşim:)

ben persembe gelırım cumada ugrarım cumarteıde ugrarım pazara soz vermıyım
gelemeye bılırım

ya arkadaşlar pınar nerde ya sesi soluğu çıkmıyo:cyclopsan pınar huuuuuuuuuu duyuyomusunn:queen: bi ses ver yaaa:)

ya arkadaşlar pınar nerde ya sesi soluğu çıkmıyo:cyclopsan pınar huuuuuuuuuu duyuyomusunn:queen: bi ses ver yaaa:)

pınar ortakoyde kaza yapmış:pale: cukura girmiş arka freni kopmuş motoru servise bırakmış biz hastaneye gitmesini soledik ama o eve gidicekti sanırım..

ciddimisin:cyclopsan ya tel ya mns bilen varmı bi msg atalım yada arayalım yaaaa çok üzüldüm ya

Pınar'la ilgili haber varmı arkadaşlar? HAstane bahsi geçiyor,yaralımı yoksa?

Öğlen yemeği saatinde fuara gidebileceğim için 12:30 civarı fuarda olabilirim.Standda buluşuruz artık.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar