*253 KARE Turkcell de Gizli Numara Tacizi Bitsin

Gizli numara tacizinden kurtulun!

07 Kasım 2007 Çarşamba 09:50
Telefonunuza gelen gizli numaralardan bıkıp usandıysanız işte size kurtulmanın basit yolu.. Bu hizmeti şimdilik sadece Turkcel GSM servisi veriyor...
Reklam
Bu hizmeti şimdilik sadece Turkcell veriyor. Turkcell, bu konuda şu açıklamayı yaptı:

"Gizli numaradan gelen aramaları kabul etmek istemeyen müşterilerimiz ücretsiz olan bu servis aracılığıyla gizli numaralardan gelen çağrıları rahatlıkla engelleyebilecekler. Servisin kullanılması durumunda gelen arama telefon çalmadan otomatik olarak geri çevrilecektir. Arayan kişi "Aradığınız kişi gizli numaradan çağrı kabul etmemektedir. Numaranızı görünür yaparak kendisine ulaşabilirsiniz" anonsunu duyacaktır.

Gizli numaradan arama kısıtlama servisini; aktif hale getirmek için *253# ; iptal etmek için #253# yazıp YES tuşuna basmak yeterli."

http://www.hurhaber.com/news_detail.php?id=82199

biz bu haberi verdik olm.
taklitçi zihniyetle nereye kadar? :queen:
http://www.motosiklet.net/forum/kon...operatorunu-kullaniyorsunuz-2.html#post856595

Nasıl Olcay diince gördün, önce ben dedim sana 3 diye :pale: Kötü Mete abi :pale: Zaten bu Olcay beni kıskanıyo biliyom :p

Mete abi bi soru sordum bunu da yapsana..

¿ ¿ ¿ ¿ ¿

:queen:

he yav sen demiştin demi...kafam çok karıştı bu topikte valla...:po ne be...:)

arkadaşım ben üfürümem lazımki bir topiği iş yapsın...Kıltek abi öğren bu işleri ya...:p

afiyet olsun beyler...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gizliden arayan insan faideli insandır, ödemeli arama yapamaz, çaldırıp kapatamaz, ekonomiktir.:cherry:

Gereksiz bi uygulama olmuş.

son bilgi...

Gizli numarayla arama tarih oluyor

Telekomünikasyon Kurumu 2. Başkanı Zerey, 1 Ocak'tan itibaren cep telefonundan gizli arama yapılamayacağını açıkladı. Bunun için abonenin yapacağı işlem var:

Vatandaşlardan gizli numarayla aranma konusunda da yoğun şikayet almaktayız. Bunlar rahatsız veya tehdit amaçlı olabiliyor. Bununla ilgili gerekli düzenlemeyi yaptık. Uygulamaya koymak için operatörlere belli bir zaman verdik. Bunun nedeni, bilgisayar altyapısında bazı yazılım ve donanım amaçlı düzenlemelerdir. Bu süre 1 Ocak 2008'de doluyor. Mevcut operatörlerden bir kısmı, bu uygulamaya hazır olduklarını ilettiler. 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren, isteyen cep telefonu aboneleri, ilgili operatöre başvurmaları halinde, gizli numaradan aranmalarını engelleyebilecek.''

14 Kasım 2007 00:01
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=280151

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ò ¤ █ Ä § ± Õ ├ À ┘ ╗ ░ á

Hadi bunlarıda yap tubiş ¿

Yeminle rahatsızsın sen. :queen::queen::queen:

valla değilim...değilimmm değilimmmm...götürmeeaaayyyin baniii....:p

ya sen harbi acayip bişeysin abi, gel seni adanaya yerleştirelim,sanalda bu kadar sevimliysen,reelde nasıl olursun acaba:queen:

ötesi aye daha ötesi

yani evlatlıkmı alcan abi...yoğsam kuma olarak mı...:queen:

yes sir...I'm e maynak...:cherry:

ò ¤ █ Ä § ± Õ ├ À ┘ ╗ ░ á

Hadi bunlarıda yap tubiş ¿

bi saniye alıntı yaptığımda bu harflerin delikanlı olmadığını garahtersiz olduğunu farkettim...:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdide telefon klübesinden arıyorlar :queen::queen::queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Kurcaladın tabi bilerek değil :p

Olcayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne vercen bana hediyeeee :queen: Lan bu Alt tuşuyla beraber harflere basıyosun bi sürü şey çıkıyooo :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
flaş flaş flaş......... biraz önce tv'de izledim,yılbaşından sonra cep telefonlarıyla gizli arama yapılamayacakmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar