Büyük motorla başlangıç düşünenler lütfen dikkat!!!

Pınara ayar oldum abi, düşe kalkla zombiye döndü, hertarafı mosmor, tanımasam sokakta görsem mor çorap giymiş özenti metalci gençlik felan derim.

Ama abla tutuyo doktora gidicene tamirciye gidiyo, bu yakında bağımsızlığını ilan edip www.motormanyaaa.com diye forum da açar.:p
İyi fikir aslında ama çaktırmamak gerek şimdiden erhan topa tutar sonra bizi.. www.banmanyaa.com sitesinin kurucusu yapar beni :queen:
pınar cok geçmıs olsun ya umarım bıseyın yoktur nazara geldın sen nazara:cat::salut:
Saol teşekkür ederim. Sağlamım allaha şükür..

aldı yeni motoru hızından kimse yakalıyamıoki kızı abi o milletin peşine gidincede bole oluyo:p

Len keko milletin ayana giderek çapkınlıkmı olur, çekicen nazını ayana getirtçen armutları.:queen:

Belli bi kişiye gitmedimki ben.. Öyle geziniyim dolaşıyım sağı solu kesiyim diyodum :queen:

Geçmiş olsun Pınar. Sen aYe'yi dinle bundan sonra :mrgreen:

Saol teşekkürler.. Ne dinliycem yaa gey semih dinlesin onu :queen:

aldı yeni motoru hızından kimse yakalıyamıoki kızı abi o milletin peşine gidincede bole oluyo:p

Hayırdır muharrem yakalamayamı çalıştın yoksa beni ? Nerden biliyosun hızımı bakıyım :queen::queen::queen:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Belli bi kişiye gitmedimki ben.. Öyle geziniyim dolaşıyım sağı solu kesiyim diyodum :queen:

Saol teşekkürler.. Ne dinliycem yaa gey semih dinlesin onu :queen:

Sağı solu kesçene önüne baksaydın da düşmeseydin kekom benim.:queen:

Bu arada semih kapıyı çalıyo, açmıyorum, bu armut şimdi düz duvardan tırmanıp camdan gelir, aşıh mıdır nedir, geygedan tipli şeyyyy:queen:

Hayırdır muharrem yakalamayamı çalıştın yoksa beni ? Nerden biliyosun hızımı bakıyım :queen::queen::queen:

ne haddime benim seni yakalamak ben senin ve insanların soylediklerinden dolayı dedim yoksa ilk cukurda gecerim seni yeterki martı olmasın:queen::queen::queen:

Sağı solu kesçene önüne baksaydın da düşmeseydin kekom benim.:queen:

Bu arada semih kapıyı çalıyo, açmıyorum, bu armut şimdi düz duvardan tırmanıp camdan gelir, aşıh mıdır nedir, geygedan tipli şeyyyy:queen:

Yok giderken kesmiyorum ben.. Kessemde anlamıyolar kekler zaten bayan olduğumu.. Durup bi kaskımı çıkarmam saçlarımı sağa sola savurmam gerekiyo önce :cherry:

ne haddime benim seni yakalamak ben senin ve insanların soylediklerinden dolayı dedim yoksa ilk cukurda gecerim seni yeterki martı olmasın:queen::queen::queen:

Yavaşşş geç usta :queen:

:queen:

Son düzenleme:
Pınarr abla geçmiş olsun kaza yapmışsın..
Motorda bişey varmı?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Ya abi martıyı kucaklayan sendin demi, aklıma geldikçe kopuyorum.:queen::queen::queen:

Bi gün buluşmaya kucaanda martınla gel de neşemizi bulalım.:queen::queen::queen:

Kaza deil yaa çukura girdim işte arka teker çıkarken ön yalpaladı attı beni üstünden.. Kendisininde arka fren levyesi kırıldı.. Saol motor iyi :p

Yazık olmuş ya gitmiş canım motor..
At sen artık onu çöpe bir yeri kırılmaya başlayınca gerisi gelir :queen::queen:
Satamazsında şimdi onu kazalı ya hani o bakımdan :queen::queen::queen:

Ya abi martıyı kucaklayan sendin demi, aklıma geldikçe kopuyorum.:queen::queen::queen:

Bi gün buluşmaya kucaanda martınla gel de neşemizi bulalım.:queen::queen::queen:

abi kız arkadaşım kıskanıyo ilişkimi kestim martıyla:p
ztn bidaha o halde kucagımda martıyla goruntu vermek istemiyom malum scooterların oturus pozisyonundan dolayı hoş olmuyo panter emeli takarım peşime snr:queen::queen:

bende benim ybr125 ile kuzene öğretiyodum tıpa tıp videodakiyle aynı şekilde düştü. bu tamamen heyecandan oluyo. motor kavrayıp hareket etmeye başlayınca debriyajı hızlı bıraktı. bu sefer ani hareketten dolayı iyice panikledi sonrada düştü.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yemin ederim acıdım makinaya asvaltta süründü canım motosiklet ne verirler acemiye cillop gibi makineyi o makine en az 200 kg verin 50 cc alışsın sonra sonra büyütsün.

geçmiş olsun ufak çaplı kaza yapmışsın umarım birşeyiniz yoktur ama bence nazar değdi :) Okadar tebrik alırsanız haliyle nazar değer :) enson topik almışdı başını gitmişdi :p bu arada özel mesaj gitmiyor size bakın böyle bir mesaj çıkıyor

Sanırım mesaj kutunu temizlemiyorsun :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zuahahahahah:queen:kendimi gördüm o videoda ama ben onun kasksız versiyonuyum:queen::queen: ilk başlarda bende gazı ayarlayamıyordum ama gidonu bırakıp ayaklarımı yana doğru açmadım hiç:queen: adam ellerini bırakıp yüzünü kapatacak utanmasa:queen::queen:

hava atmak gibi olmasın şimdi ama her benim diyen adam ,bisikletten inip 1000cc lik makine ile başlamaz başlayamaz motosiklet sürmeye:bounce:, biraz yetenek azıcık ucundan da cesaret ister,bir alkış istiyorum düşen arkadaşımıza(ve kendime :p)::biggrinn

videoyu görünce ilk motor kullanmam geldi aklıma ama ben düşmeden motor stop etmişti.:)

geçmiş olsun pınarr.sende yaptın nazarlığı.bende 3 kere motor aldım üçündede ilk 2 hafta içinde bi kaza yaptım kesin:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar