çok sevindim..

Kardeşim hayırlı olsun. Çok iyi yapmışsın ehliyetini almakla çok iyi bir örnek ehliyet almayan yada ehliyetsiz kullanan arkadaşlar için.

18 martta geçtim abidelere doğru çok kalabalık ehliyet yok daha ozamanlar hertaraf polis kayınıyor sormadılar ehliyet falan birde gidip yanlarına adres soruyorum tam eceabatın içine girdim bi bağırdı bitanesi nereye gidiyosun görmüyormusun yolu kapattık diye bağırdılar meğersem başbakan gelecekmiş ondan kapatmışlar yolu bendedim eceabatın içindenim gemi kuyruğu zannettim dedim senin ehliyetin varmı dedi bana vardedim şimdi cezayı yice dedim kendi kendime muaynesi falan da yok motoru bırakacaz allahtan göster demedi sağdan git sağdan git diyor bana :mrgreen:hemen 1 hafta sonra ehliyeti almıştım ne gündü ozaman :)

Ehliyet mi:silent: Oda neyin nesi:silent: Ben birara sanırım öyle bişeyler almıştım ama nerede olduğunu bile hatırlamıyorum :p Kimsede o dediğiniz şeyi sormuyor.Harbiden acaba nereye koydum o ehliyet denen dalgayı :queen:

Ehliyetin şimdiden hayırlı olsun :cat:

Hayırlı olsun hadı sende A2 liler meclisine katıldın sayılır.Evet bende de 2 senedır var A2 o kadar cevırmelere gırdım bır kere durdurmadılar adam gec gec dıye ısaret yapıyor. :)

Artık polisin gözünün içine bakarsın geçersen ehliyetde var nası olsa oda anlar çevirmez zaten :p

dostum hayırlı olsun direksiyondan sakın korkma zaten motorlar ayarlıdır sen sadece direksiyonu düz tut. Tekrar başarılar Kazasız belasız günler

hayırlı olsun 2010 temmuzda bende bende 17 yaşıma giriom alacam inş.

ohaaaaaaaaa be kardeşim pardon 2010 a kadar beklicen he ben derdim benden küçük motosiklet kullanıcısı varmı bu sitede sen çıktın (17.90.92 doğumluyum) valla ben 10 ay sonra 17 yaşımdan gün alcam ona sabredemiyorum sana helal olsun gerçekten:rendeer::rendeer::cat::cat:

hehe bende teori sınavını geçtim bakalım direksiyon sınavında ne olcak :D

shule bende ehliyet yokken çok korkardım polis çevirir falan diye aldım 1 sene oldu istanbuldan trakyaya edirneye bursaya izmite yalovaya istanbulun heryerine gittim 1 defa çevirmedi 1 defa ehliyetimi göstermek nasip olmadı :D çok koyuyo bana biri polis taklidi yapıp çevirsin ehliyet sorsun nolur :(

shule bende ehliyet yokken çok korkardım polis çevirir falan diye aldım 1 sene oldu istanbuldan trakyaya edirneye bursaya izmite yalovaya istanbulun heryerine gittim 1 defa çevirmedi 1 defa ehliyetimi göstermek nasip olmadı :D çok koyuyo bana biri polis taklidi yapıp çevirsin ehliyet sorsun nolur :(

motorunu biraz zorla aşırı hız yap kesin durdururlar:mrgreen:yanlarından geçerken bi aragaz çekersin bir önkaldır sonra arkayı kaldır tamam :mrgreen:

Hayırlı olsun. Ehliyeti alınca da polis korkusu olmadan gezersin.....

başım dik artık!!

arkadaslar dıreksıyon sınavını da basarıyla gectım!!!ehlıyetın 2. taksıtıde bıttı.:cat: dalga gecenlere duyurulur:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar