Honda Xl200

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi honda alcaksan CBR 600 bali al.

Benzin problemi nedir tam olarak yaa. Ne güzel bende konsantre olmuştum falcona :silent: Çokmu yakıyor? Bu biraz göreceli bi soru oldu aşağı yukarı ne kadar yakıyor diye sorayim :silent:

4.5 - 5.5 lt arası 100 km de... Benzin baya bi sorun bana göre...

Hmmm bencede çok. 650cc BMW ler için söylenen rakamlar bile bundan çok daha az, halbuki falcon 400cc. Biraz eski teknoloji olduğu içindir diyeceğim ama Transalp için de muadillerine göre fazla yakıyor deniyor. Neyse ben paşa paşa XL200 hayallerime geri döneyim şimdilik :)

helal olsun da sehir içinde 100 km yi zaten bi günde geziyosun ve saha cok pahalıya patlıyor... Falcon alırsam seneyede bi tane Today alırım sehiriçi için.. Canavar gibi gezerim... 200 Km de 10 Ytl yakıomus.. :mrgreen:

güncel (hatta hort :) )

bitim kanlandı. buldum bir tane ceylan kimin. kafam karıştı yine.:p
kullanıcıları biraz bilgi versin bakem.

szr

Bu motor hakkında hiç tecrübesi olan yok mu koca MT.net de:silent:

war ben :D kullandım hatta orman sürüşlerine çıktım çok güzel makina dayanıklı sağlam v.s yanlızzzz tek bi sorunu var boyu biraz alcak ybr gibi falandır galiba boyu yani bana göre baya alcak geldi ama güzel makina vibrasyon var ama az var special kullananlar var kısaca güzel ve en son 2005 de çıktı sanırım...

szr

war ben :D kullandım hatta orman sürüşlerine çıktım çok güzel makina dayanıklı sağlam v.s yanlızzzz tek bi sorunu var boyu biraz alcak ybr gibi falandır galiba boyu yani bana göre baya alcak geldi ama güzel makina vibrasyon var ama az var special kullananlar var kısaca güzel ve en son 2005 de çıktı sanırım...

Sağol ; peki cross dışında uzun yola gider mi bunlar ve konforlu mudur ; yakıt sarfyatı nasıldır ; ortalama 80 km/s hızla uzun bi süre gidebilir misin , yani şişme vs. durumları ortaya çıkar mı; artçılı rahat mıdır :cherry:vs...

xl 200 kullanan biri olarak tavsiye ederim. bi kere asfaltta yol tutuş mükemmel, bir saatten fazla kullanınca biraz yorgunluk yapıyor,tek kişiyle daha rahat yolculuğu var yakıtı ise 3.5 litreden fazla yaktıramazsın. şişme diye bişey aklına gelmesin ısındıkça daha çok gidiyo.performansı süper diyebilirim çünkü 251 mz'i geçiyor

szr

xl 200 kullanan biri olarak tavsiye ederim. bi kere asfaltta yol tutuş mükemmel, bir saatten fazla kullanınca biraz yorgunluk yapıyor,tek kişiyle daha rahat yolculuğu var yakıtı ise 3.5 litreden fazla yaktıramazsın. şişme diye bişey aklına gelmesin ısındıkça daha çok gidiyo.performansı süper diyebilirim çünkü 251 mz'i geçiyor

Sağol hocam , şöyle 400-500 km lik uzun yola gider mi yani giderde rahat eder misin ; bagaj falan var mı 2.ellerini tavsiye eder misiniz:silent:

bende kullandım ama 251 mz i geçmesi imkansız mz 140 km lik km saatini koparan makina bu o kadar gitmiyo hız olarak kötü mz kadar seri değil hızlıda değil

Sağol hocam , şöyle 400-500 km lik uzun yola gider mi yani giderde rahat eder misin ; bagaj falan var mı 2.ellerini tavsiye eder misiniz:silent:

uzun yolda kullanmadığım için bişey diyemem ama tek kişi kullandığında rahat edeceğini umuyorum

bende kullandım ama 251 mz i geçmesi imkansız mz 140 km lik km saatini koparan makina bu o kadar gitmiyo hız olarak kötü mz kadar seri değil hızlıda değil

140 gibi km lerden bahsetmiyorum kalkıştan 110 km ye kadar xl 200 önde gidiyo bu km den sonrada 2 zamanlının avantajı işte. bu bahsettiğim olay 2km içinde olan bi yarış

Son düzenleme:

szr

1.75boy yeter li mi sele için ; bagaj sorunun nasıl aştınız

1.75boy yeter li mi sele için ; bagaj sorunun nasıl aştınız

ne yetmesi çok bile :D motor kısa ya orjinal çantası var çanta lazım olursa

0212-417-91-95 mustafa ustayla görüşün
ahmet kayku dan aldık numaranızı dersiniz yardımcı olurlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar