Falcon da 120 den sonra titreşim oluyor...
Transalp için de muadillerine göre fazla yakıyor deniyor.
war benkullandım hatta orman sürüşlerine çıktım çok güzel makina dayanıklı sağlam v.s yanlızzzz tek bi sorunu var boyu biraz alcak ybr gibi falandır galiba boyu yani bana göre baya alcak geldi ama güzel makina vibrasyon var ama az var special kullananlar var kısaca güzel ve en son 2005 de çıktı sanırım...
xl 200 kullanan biri olarak tavsiye ederim. bi kere asfaltta yol tutuş mükemmel, bir saatten fazla kullanınca biraz yorgunluk yapıyor,tek kişiyle daha rahat yolculuğu var yakıtı ise 3.5 litreden fazla yaktıramazsın. şişme diye bişey aklına gelmesin ısındıkça daha çok gidiyo.performansı süper diyebilirim çünkü 251 mz'i geçiyor
xl 200 kullanan biri olarak tavsiye ederim. bi kere asfaltta yol tutuş mükemmel, bir saatten fazla kullanınca biraz yorgunluk yapıyor,tek kişiyle daha rahat yolculuğu var yakıtı ise 3.5 litreden fazla yaktıramazsın. şişme diye bişey aklına gelmesin ısındıkça daha çok gidiyo.performansı süper diyebilirim çünkü 251 mz'i geçiyor
Sağol hocam , şöyle 400-500 km lik uzun yola gider mi yani giderde rahat eder misin ; bagaj falan var mı 2.ellerini tavsiye eder misiniz:silent:
bende kullandım ama 251 mz i geçmesi imkansız mz 140 km lik km saatini koparan makina bu o kadar gitmiyo hız olarak kötü mz kadar seri değil hızlıda değil
1.75boy yeter li mi sele için ; bagaj sorunun nasıl aştınız
1.75boy yeter li mi sele için ; bagaj sorunun nasıl aştınız
güncel (hatta hort)
bitim kanlandı. buldum bir tane ceylan kimin. kafam karıştı yine.
kullanıcıları biraz bilgi versin bakem.