Ya yolda kaldık diyelim

Merhaba arkadaşlar BENim 50 cc lik mondial scoterim var..1 gün iş gereği atladım scoter a otobüsle gitmek zor geldi işimi halledip ordan ewe geçerim die.Sonra temden gidiorum yerine göre 40-50-65-70 ile yerine yol durumuna göre gidioda scoter:mrgreen: Neyse tam tem çıkışı motor durmazmı:pr:..ANlamıorumda napıcam eee?? BAKTIM gitmio çalışıo ama boşa sonra o halde 1 motorcu buldum 4 km uzakta elimde götürdüm...meğer adam 1 bakışda anladı kayışı kOpmuş...

ne kadar dedim zaten bitmiş 1 haldeyim o an...40 ytl dedi üzerimdede o kadar para var..pAZARLIK 5-10 YTL YOk YAPMADI AÇ adam...Neyse gitti aldı geldi kayışı bi yerden ucuza taktı...allahtan benzin vardıda geri ewe gelebildim..

Diorumkiiiiii:BÖLE 1 durumda napıcaz biz Motor sürücüleri?????????:salut::salut:

szr

Devamlı yanında taşıyabileceğin alet edevat ve bilimum malzemeler bulundurmalısın ama motordan anlıyosan ; anlamıyorsan anlattığın olayda yapabileceğinin en iyisin yapmışsın ama 50 cc ile Tem sakıncalı

ELimden öle kolay kolay bişe gelmez..ama en azından genel anlamda bişe bulunmalı Tornavida gibi...Temden gitmeye cesaretimde yOktu ama kenardan kenardan gittim...Kimse kalmasın yolda ÇoK ZORR

kayış kopması durumunda başka yapacak bişey olmaz heraldee. Allahdan 50 cc ufak bişeymiş. yalnız adamın taktığı kayışın markasına baktınmı.. dandik kayış taktıysa fazla uzun ömürlü olmuyorlar.. bando marka kayış aklında bulunsun her zaman iyisidir... birde alet edavatın olsada kayışı sökebilmen için büyük somunları da sökebilmek için hava tabancalı lokma gerekiyor.. kolay kolay sökülmüyor meret..

hım bilmiyorum markasını taktını..Korktum gene 1 baktıryımda gene kopmasın Yolda kalmak dehşet Kötü bişe...5 ay oldu Takalı yenisini Kolay kolay Kopmaz deselerde ben baktırcam tabi...

hocam sen 50 cc itiklemişsin ben e5 de kawasaki zzr250 itikledim en sıcak havada :D yapman gereken sağlıklı motor almak ne alaka deme 50 cc honda today alsan bole olmazdı yine ne alaka deme kayış var kayış var ;)

hmm...Sen daha çilekeşsin bu konuda he...Mondial aldık öle ilk scooterim..takılıorum öle ayrıca ehliyet gerekmio die büyük bişe almadım Yoksa sorun daha çok çıkıo gerçi 50 cc de de çıkıo:)

hocam sen 50 cc itiklemişsin ben e5 de kawasaki zzr250 itikledim en sıcak havada :D yapman gereken sağlıklı motor almak ne alaka deme 50 cc honda today alsan bole olmazdı yine ne alaka deme kayış var kayış var ;)

bakımını düzgün yapıp böyle kontrolleri göz önünde bulundurduktan sonra bi sorun çıkmaz.. olacağı varsa olur hondalarda yolda kalır..:cat:

BENCEDE hem Honda lar Kebapçı motoru gibi ve hoş diil Birazda dış görünüm Önemli....BAKIMLARIIN VS.. YAPTIRCAN aga ii bakıcan...İYi verim alcan....

valla bende d evar scooter. en ufak baş ağrısında götürürüms ervise. bu sıralar motor çekişten düştü. önceleri 90 la gidiyodum şimdilerde 80i gçemiyom.galiba benim de kayışa baktırmam lazım. km 8500 ü geçti gezmekten :)

he ya benim scooterde öle 2 kişi 1 binsin yokuşu 15 ile çıkıoruz ama ortalama 140 Kg oluoruz...hatta yokuşda durunca kalkamıo....ÇAMLICADA MESELA :farao: ZOrlanıyo bariz 1 şekilde

tek ikende 30 ile anca çıkıo 1 yokuşu.normal yolda 50-60-biraz yokuş olsun 70 e vuruo tam direk yokuşş aşşağı in 80 görüosun..ama bizim scooterde ufak 50 llik mondial ama 80 lik piston varmışş...aldımda satan arkadaş taktırmışş.DOĞRUMU BİLMEM...:pale:

geçmiş olsun zaten ondan başka bişey yapamazdın.yada birini çağırabilirdin arabayla alması için:cat:

Devamlı yanında taşıyabileceğin alet edevat ve bilimum malzemeler bulundurmalısın ama motordan anlıyosan ; anlamıyorsan anlattığın olayda yapabileceğinin en iyisin yapmışsın ama 50 cc ile Tem sakıncalı

dostum motordan anlamakla olurmu o işler normal vitesli motosiklet olsa beellki:silent: ama scooter öyle yolda yapılırmı yaa
komiksin vallahi:queen:

BENCEDE hem Honda lar Kebapçı motoru gibi ve hoş diil Birazda dış görünüm Önemli....BAKIMLARIIN VS.. YAPTIRCAN aga ii bakıcan...İYi verim alcan....

dış görünüm sayesinde çin motorları tr de kapış kapış zaten kitabın dışı alıcıyı çeker ama içeriği önemlidir ;)

ha ha banada öle geldi şimdi....Yolda napıcam ben ter 1 yandan beceriksizlik dizboyu..gerçi Nie yapılmasın ha dükkanda daha çok malzeme var tabi..ama o araç gereçler yanında olsa usta adam yapar belkiii gerçi iş yeri atmosferini aramazsa:mrgreen:

dış görünüm sayesinde çin motorları tr de kapış kapış zaten kitabın dışı alıcıyı çeker ama içeriği önemlidir ;)

aga şöle bişede var Çin motoru dediğin mondial mesela benimki...ayrıca tüm Honda da dahil orda yaptırıo herşeyini montajını tabi..malzemelerini gönderiolar Çünkü insan Çok,işçilik ucuzz...bilirsinizki!!..ama haklısında ewet Çok markasız motorlar var scoter özellikle ama benimki diil :mrgreen:

Son düzenleme:
yaw sadece kayış vs değil bu çinlilerin derdi... giderken birden duru verir ve bi daha çalışmaz..sanırsınki önemli bişi oldu..bi söker bakarsınki bunların en dandik tenekeden olan elektrik soketleri çıkmış..takıverirsin canavar çalışır..ondan dolayı biraz karıştırman gerek orasını burasını anlaman gerek.. belki büyük arızalrı değil ama küçük sorunları gidermek gerek..
kalın saalıcakla

Aga çinlerden kaçamıosunki adamlar heryönde varlar Çünkü onlardan ÇoK VAR:)..ewt garipte ucuz hatalar meydana Çıkarıolar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ucuz atlatmışsın diyeceğim fakat neyse yanlış anlama:p

yinede iyi atlatmışsın allahtan bi motorcu bulmuşsun iyiki gece felan olmadı en azından bi deneyim olmuş zaten iyi köyü deneyimler ile bu işi kapıyoruz..
tekrar geçmiş olsun arkadaşım:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar BENim 50 cc lik mondial scoterim var..1 gün iş gereği atladım scoter a otobüsle gitmek zor geldi işimi halledip ordan ewe geçerim die.Sonra temden gidiorum yerine göre 40-50-65-70 ile yerine yol durumuna göre gidioda scoter:mrgreen: Neyse tam tem çıkışı motor durmazmı:pr:..ANlamıorumda napıcam eee?? BAKTIM gitmio çalışıo ama boşa sonra o halde 1 motorcu buldum 4 km uzakta elimde götürdüm...meğer adam 1 bakışda anladı kayışı kOpmuş...

ne kadar dedim zaten bitmiş 1 haldeyim o an...40 ytl dedi üzerimdede o kadar para var..pAZARLIK 5-10 YTL YOk YAPMADI AÇ adam...Neyse gitti aldı geldi kayışı bi yerden ucuza taktı...allahtan benzin vardıda geri ewe gelebildim..

Diorumkiiiiii:BÖLE 1 durumda napıcaz biz Motor sürücüleri?????????:salut::salut:

bi adet cep telefonu ve para bulunduracaksın üzerinde,başka ne yapabilirsin ki ??boş bi soru olmuş :)

hmm...Sen daha çilekeşsin bu konuda he...Mondial aldık öle ilk scooterim..takılıorum öle ayrıca ehliyet gerekmio die büyük bişe almadım Yoksa sorun daha çok çıkıo gerçi 50 cc de de çıkıo:)

Kullandığın tüm iki tekerler de ehliyet gerekli. Yok Türkiye'de öyle bi kanun...

Today mi kepapçı motoru gibi.. :cyclopsan İstediğin bakımı yap yarın öbürsü gün başka dert çıkar... Tem de mem de Allah korusun....

Aga çinlerden kaçamıosunki adamlar heryönde varlar Çünkü onlardan ÇoK VAR:)..ewt garipte ucuz hatalar meydana Çıkarıolar...

Zaten yeterince çoklar bide türkcell'den 1 milyon kutu lokum spariş ettilerr bu coğalmanın önüne nasıl geçlir bilmiyorum o lokumlarıda yerlerseee o zaman görün sizzzz:queen:

bu arada soru için sen zaten doğru olanı yapmışsın biraz da şanslıymışsın:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar