- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar BENim 50 cc lik mondial scoterim var..1 gün iş gereği atladım scoter a otobüsle gitmek zor geldi işimi halledip ordan ewe geçerim die.Sonra temden gidiorum yerine göre 40-50-65-70 ile yerine yol durumuna göre gidioda scoter:mrgreen: Neyse tam tem çıkışı motor durmazmı
r:..ANlamıorumda napıcam eee?? BAKTIM gitmio çalışıo ama boşa sonra o halde 1 motorcu buldum 4 km uzakta elimde götürdüm...meğer adam 1 bakışda anladı kayışı kOpmuş...
ne kadar dedim zaten bitmiş 1 haldeyim o an...40 ytl dedi üzerimdede o kadar para var..pAZARLIK 5-10 YTL YOk YAPMADI AÇ adam...Neyse gitti aldı geldi kayışı bi yerden ucuza taktı...allahtan benzin vardıda geri ewe gelebildim..
Diorumkiiiiii:BÖLE 1 durumda napıcaz biz Motor sürücüleri?????????:salut::salut:
ne kadar dedim zaten bitmiş 1 haldeyim o an...40 ytl dedi üzerimdede o kadar para var..pAZARLIK 5-10 YTL YOk YAPMADI AÇ adam...Neyse gitti aldı geldi kayışı bi yerden ucuza taktı...allahtan benzin vardıda geri ewe gelebildim..
Diorumkiiiiii:BÖLE 1 durumda napıcaz biz Motor sürücüleri?????????:salut::salut: