27 ekim sürücü sınavı sonuçları açıklandı

evet arkadaşlar dün açıklanmış benim bu sabah haberim oldu:d
ilk kez girdim verdikleri kitabı tamamlayamadım bile kesin kaldık dedik ama kurtarmışız paçayı:d
Dersler
Ders Adı Puanı Açıklama

MOTOR_B 75 GİRDİ
TRAFİK_B 84 GİRDİ
İLKYARDIM_B 80 GİRDİ

canafar ehliyetli artık:p

Helal olsun çalışmadan yaptıysan.Ben de o kadar çalıştım kitabı ezberledim sınavda motor bölümünde heyecanlanmışım hatalarım olmuş:salut:
Benim de notlar şöyle
MOTOR_B 83
TRAFİK_B 90
İLKYARDIM_B 97

Bundan sonra direksiyon sınavı var.Ondan sonra yine bir dizi işlem ve A2.Daha sonra da gelsin motorum:queen:

sonucgb5.jpg

bende 100 aldım arkadesleeeeee.. tc :30718193282 ınanmayan baksın..cok zor deeldi bee.bayada kopya verdım.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ooo Mustafa tebrikler. :rendeer:

Direksiyon sınavında scooter'î nasıl sürcen peki?

Düştüğünde de cibiay600ayay'la başladım, ben süpey motoycuyum diycen mi.:cherry:

Ooo Mustafa tebrikler. :rendeer:

Direksiyon sınavında scooter'î nasıl sürcen peki?

Düştüğünde de cibiay600ayay'la başladım, ben süpey motoycuyum diycen mi.:cherry:

Evet tamamen haklısın kanka, SuperSport a başlangıç motoru olarak Today50 yi seçmeliydim:queen::queen::queen:

24-25 kasmda dıreksıon sınavı..ınternetten ogrenebılırsınız

aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?
a) düdük
b) depo
c) karbüratör
d) teker. gibi soruları bildikten soora oluyosunuz araç süücüsü :p
bende oldum sayılır az kaldı da, şu gidon sınavı tarihleri hakkında bişi soracağım,

24-25 kasmda dıreksıon sınavı..ınternetten ogrenebılırsınız

Rowerin msjı okuyunca ödüm koptu ,çünkü o hafta sonu şehir dışında olacağım , sürücü kursunu aradım 1-2 aralıkda yapılacağını sööledi , şimdi kafam karıştı :silent:

ben izmirde ehliyet alacağım. bu gidon sınavı tarihi her ilin milli eğitim müdürlüğü tarafından ayrı ayrımı belirlenir, tüm türkiyede aynı hafta sonumu olur?

Beyler iyide biraz önce kursla görüştüm sınav bu hafta sonu ankaralılar için ovacıktaymış 9 a çeyrek kala orda ol dediler. internetten bi daha bakın isterseniz

ankaralı 17-18 kasım diyo
istanbullu 24-25 kasım diyo
izmirde ben kursu aradım 1-2 aralık diyo

dyo reklamı gibi oldu ama neden bööle ya :silent:

milli eğitim müdürlüklerindenmi kaynaklanıyo, trafikden falanmı yoksa, meteoroloji müdürlüğününmü başının altından çıkıyo , bu kadar farklı olurmu ?
:silent:
???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar