Naked Seçimi Hyosung Gt250 Mi? Kawasaki Er-5 Mi?

Bu Iki Motor Arasinda Kaldim Yorumlarinizi Bekliyorum.

Bu Iki Motor Arasinda Kaldim Yorumlarinizi Bekliyorum.

hocam ne malzeme kalitesi,ne dayanıklılık,hız,çekiş,titreşimsizlik yani konfor olarak..........................bu daha böyle uzar gider.
velhasıl hiçbir yönden kıyaslama.sadece kesene hangisi uyuyorsa ona bak.
illede kıyas istiyorsan elbette kawasaki er5.:)

bence naked deyince triumph speed triple,moto guzzi breva 1100 veya 1200,bmw R1200 R çok yakışıklı motorlar bence...

ama arkadaşım senin burdaki tercih sebebin nedir...bu motorlarda biri 500 lük diğeri ise 250 lik..neye göre yorumlayalım..

TERCİH VE KIYASLAMA KISTASI: \ FİYAT YAKINLIĞI VE TİP BENZERLİĞİ \ ER-5 KULLANDIM OLDUKÇA SERİ VE BANA YETER AMA OLAY ŞU 4-5 YAŞINDA ER-5 YADA 1 YAŞINDA HYO EWET BİRİSİ 250cc DİĞERİ 500cc AMA YAŞTA ÇOK ÖNEMLİ

zor olur bu yorum işi
kilo farkı var. 50 kg lik boksör ile 100 kg lik böksör ün maçı bu:)
ekonomi ve tecrüben yeterliyse er-5 almalısın
er-5 yerinede cbf500 düşünebilirsin

TERCİH VE KIYASLAMA KISTASI: \ FİYAT YAKINLIĞI VE TİP BENZERLİĞİ \ ER-5 KULLANDIM OLDUKÇA SERİ VE BANA YETER AMA OLAY ŞU 4-5 YAŞINDA ER-5 YADA 1 YAŞINDA HYO EWET BİRİSİ 250cc DİĞERİ 500cc AMA YAŞTA ÇOK ÖNEMLİ

abi şu yaş,yada km meselesine takmayı ne zaman bırakacaksınız,bi motoru sıfır aldıgını düşün bu 3-5 sene sonra pertmi oluyor.ömür boyu yine binersin.
km olayı:motoru aldın ya abi bu km yapmasın diyip azmı bineceksin ,satarken kmsine bakıyorlar diye millet km telini söküyor,alan adamı kandırıyor,km 3000-5000 gösteriyor 4-5 yaşında.ama gerçekte 20000 30000 kmde.
bunları aş, alacagın makina sesinden bile anlarsın nasıl oldugunu,bin bak sagına soluna,iyi bi ustaya göster...................kararını ver

Haklisin Demİr Ben Bunlari AŞtim Zaten Benİm Olayim GenÇ Makİnayi Daha Rahat Elden Çikarmak Ve Yedek ParÇa Temİnİ Bİrde Bİlİosun Yenİ Yenİdİr Durumu Var Motor AŞk Gİbİ Dİr SonuÇta AŞk Bİttİmİ İŞ Bİter Hevesİn GeÇİnce Satiyosun -- Ayrica GÖnlÜmde Er-5 Var Hyo Kafami KariŞtiriyo Dİyelİm

Haklisin Demİr Ben Bunlari AŞtim Zaten Benİm Olayim GenÇ Makİnayi Daha Rahat Elden Çikarmak Ve Yedek ParÇa Temİnİ Bİrde Bİlİosun Yenİ Yenİdİr Durumu Var Motor AŞk Gİbİ Dİr SonuÇta AŞk Bİttİmİ İŞ Bİter Hevesİn GeÇİnce Satiyosun -- Ayrica GÖnlÜmde Er-5 Var Hyo Kafami KariŞtiriyo Dİyelİm

valla bencede zor tercih.Fiyatları birbirlerine yakın hatta bunların yanına birde suzuki gs500 ü koyabilirsin :cat: Bazı arkadaşlar cbf 500 önermişler ozaman 9-10milyarı gözden çıkarman gerekir bence yüksek bir fiyat:cat:Açıkcası yakıt sarfiyatları nasıl bunların bilgim yok.:silent:250cc elbette az yakar ama 500cc ile arasındaki fark az ise 500luk daha iyi olacaktır.Birde şehiriçi ağırlıklı kullanılacaksa hangisi daha uygun düşer:silent: 250cc mi.Ben bu motorların yakıt sarfiyatlarını merak ediyorum:silent::silent::silent::silent::silent:

er-5 tamam güçlü alet ama yakıyo yani , hyosung hakkında bi bilgim yok malesef bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.Ben genelde ş.içi kullanıyorum ayda yılda bir çıkarım ş.dışına

er-5 tamam güçlü alet ama yakıyo yani , hyosung hakkında bi bilgim yok malesef bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.Ben genelde ş.içi kullanıyorum ayda yılda bir çıkarım ş.dışına

aynen bende şehiriçi ağırlıklı kullanan bir insanım.150cc var tabi altımda çoğu zaman daha güçlü bir aleti arıyorum fakat yakıt kısmı beni düşündürüyor :silent: cbf 150 gerçekten az yakıyor 80-100 kuruş gibi.bundan inip 150-200 den aşşağı yakmayan bir araca binmek biraz zorlar beni :)

hyosungun yakıtının çok ekonomik olduğu söyleniyor ama binicisi olsada kendinden duysak daha tatminkar olurdu birde etli ve sert duruyor ama ses yok er-5 in woswos gibi çıkan ıslık çalan (orjinal eksoz) eksozu gibi değil

Hyosungu severim ama er-5 daha iyi...

Yakıt açısından sormuşsun hmmm.. Ozaman Hyo derim ama aralarında çok uçurum bi fark yok yani..

Son düzenleme:
pınar hanım teşekkürler seçimimde yorumlarınız dikkate alıcam

yoksa leo ya dewammı?

08112007002fn0.jpg

09112007002rz0.jpg

Son düzenleme:
hyo arka disk 29 hp ama er-5 kadar kaslı duruyor er-5 in teknolojisi eskidi
artık parcaları kolay bulunmuyor ve pahalı bence 250 yerine 650 lik hyo da olabilir ama sehirici kullanım fazla ise 250 lik almak mantıklı zaten naked da 120
140 km hız ustu gitmek keyif vermiyor ben hyosung alırdım ama buna alternatif
CBF 250 de olabilir tercih meselesi honda nın parcası daha pahalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Belliki kararsız kalmışsın en güzeli ikisinide al derim bigün er 5 e bigün hyosung a binersin nasıl çözüm ama harikayım yaa.:queen::queen::queen:

hyo arka disk 29 hp ama er-5 kadar kaslı duruyor er-5 in teknolojisi eskidi
artık parcaları kolay bulunmuyor ve pahalı bence 250 yerine 650 lik hyo da olabilir ama sehirici kullanım fazla ise 250 lik almak mantıklı zaten naked da 120
140 km hız ustu gitmek keyif vermiyor ben hyosung alırdım ama buna alternatif
CBF 250 de olabilir tercih meselesi honda nın parcası daha pahalı.

çok mantıklı ve güzel bir yorum teşekkürler faydalı oldu.

Ö.Z.€.R;864634' Alıntı:
Küçük scooter'ları kıskandıracak cinsten bir yakışı var hyo'nun. 1 Depo ile 350-400 km yapıyorum şehir içinde :)

süper :queen: bilgi için sağol

Belliki kararsız kalmışsın en güzeli ikisinide al derim bigün er 5 e bigün hyosung a binersin nasıl çözüm ama harikayım yaa.:queen::queen::queen:

zaten aprilia dursun diom bide 2 naked mıııııııı??? yok okadar param:pale: ama olsa her motorcunun hayali gibi bende sıralarım :):):)scooter,naked,chooper,enduro,race her tipten birer tane naslı ama :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar