Bu Iki Motor Arasinda Kaldim Yorumlarinizi Bekliyorum.
TERCİH VE KIYASLAMA KISTASI: \ FİYAT YAKINLIĞI VE TİP BENZERLİĞİ \ ER-5 KULLANDIM OLDUKÇA SERİ VE BANA YETER AMA OLAY ŞU 4-5 YAŞINDA ER-5 YADA 1 YAŞINDA HYO EWET BİRİSİ 250cc DİĞERİ 500cc AMA YAŞTA ÇOK ÖNEMLİ
Haklisin Demİr Ben Bunlari AŞtim Zaten Benİm Olayim GenÇ Makİnayi Daha Rahat Elden Çikarmak Ve Yedek ParÇa Temİnİ Bİrde Bİlİosun Yenİ Yenİdİr Durumu Var Motor AŞk Gİbİ Dİr SonuÇta AŞk Bİttİmİ İŞ Bİter Hevesİn GeÇİnce Satiyosun -- Ayrica GÖnlÜmde Er-5 Var Hyo Kafami KariŞtiriyo Dİyelİm
er-5 tamam güçlü alet ama yakıyo yani , hyosung hakkında bi bilgim yok malesef bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.Ben genelde ş.içi kullanıyorum ayda yılda bir çıkarım ş.dışına
er-5 tamam güçlü alet ama yakıyo yani , hyosung hakkında bi bilgim yok malesef bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
hyo arka disk 29 hp ama er-5 kadar kaslı duruyor er-5 in teknolojisi eskidi
artık parcaları kolay bulunmuyor ve pahalı bence 250 yerine 650 lik hyo da olabilir ama sehirici kullanım fazla ise 250 lik almak mantıklı zaten naked da 120
140 km hız ustu gitmek keyif vermiyor ben hyosung alırdım ama buna alternatif
CBF 250 de olabilir tercih meselesi honda nın parcası daha pahalı.
Ö.Z.€.R;864634' Alıntı:Küçük scooter'ları kıskandıracak cinsten bir yakışı var hyo'nun. 1 Depo ile 350-400 km yapıyorum şehir içinde![]()
Belliki kararsız kalmışsın en güzeli ikisinide al derim bigün er 5 e bigün hyosung a binersin nasıl çözüm ama harikayım yaa.:queen::queen::queen: