Bi bakarmısınız

hyo bence iyidir.boyun tam olarak erişmese de parmak uçların değer sanırım bu da sorun çıkarmaz heralde...:wiinkk:

Benim boyum 25 sene önce 1.65 idi fakat geçen yıllar boyumu kısalttı şuan 1.62 yim ve aynı kasaya sahip gs 500 e sorunsuz binebiliyorum.

Size bir ipucu vereyim motora binerken ayağınızın birinin burnunun bile değmesi yeterlidir.:wiinkk:

Benim boyum 25 sene önce 1.65 idi fakat geçen yıllar boyumu kısalttı şuan 1.62 yim ve aynı kasaya sahip gs 500 e sorunsuz binebiliyorum.

Size bir ipucu vereyim motora binerken ayağınızın birinin burnunun bile değmesi yeterlidir.:wiinkk:[

böyle kullanıcıların yazıp beni bilgilendirmesi beni çok sevindiriyor teşekkürler bilgi için şimdi bindiğim scooterde bile nerdeyse full koruma çıkıyorum bazı cahiller bakıp bana suna bak sanki kawasaki sürüyor diyor sanki bindiğim 10 km hızla giden bir arac bilmiyorlar işte ....

takma öle diyenleri banada benzer şeyler sölüyolar mesela;

(motorumu göstererek) bu değil de bunun daha kalın tekerlisi var (600 lük ss makinaları kastediyo) onlara binerim ben dio mesela

halbuki bilmiyoki o makineyi altına versen kaç km gidebilecek

takma öle diyenleri banada benzer şeyler sölüyolar mesela;

(motorumu göstererek) bu değil de bunun daha kalın tekerlisi var (600 lük ss makinaları kastediyo) onlara binerim ben dio mesela

halbuki bilmiyoki o makineyi altına versen kaç km gidebilecek

Zaten kafama bi kask takarım bir gün kaza yaparsam onlar mı bana fayda edecek scooterımada binerim full korumada
çıkarım senin makinada dehşet şimdi anlamayan cahal cahal konuşur... eee ne demişler etme cahil ilen sohbet küstürüsün silme camla kestirisin ... bende öle yapıyorum he diyip geciyorum

ben de bir sorun olacağını sanmıyorum. biraz da tecrüben varsa eğer, boy eksiğini kapatabilirsin oradan :wiinkk:

ben de bir sorun olacağını sanmıyorum. biraz da tecrüben varsa eğer, boy eksiğini kapatabilirsin oradan :wiinkk:

sorun şöyle yaşamıştım artçı ile giderken sağa dönmek için direksiyonu kırdım yer eğimli olduğu için ucu değen ayağım iyice kaydı toparladım ama kas gücü gerektiren bir şeydi zira arkamdaki arkadaş boy 2 metre kiloda 110 du ama nerdeyse devrileçektik o yüzden sıkıntım .Şimdiki motorumda çok rahat değiyor kaç kilo olursa olsun artçım sorun yaşamıyorum

hocam evet benim motorum yok şimdilik ama çok kullandım benim dayı oğlunda var hyo gt250 benim boyum 1.70 yani çok farklı değil ama gayet rahat kullanılıyo zaten giderken sorun yok durduğunda da büyüklerimin dediği gibi motoru düşürmeyecek kadar ayağın dokunsa bile yeter tabi tecrüben hiç sorun yaşamazsın.
boy kısalığı ss kullnırken işe yarıyo:)bacakların çok ağrımıyo...daha rahat :wiinkk:

Ayşe şule ablamızı bende çok beğeniyorum gerek yazılarını gerek testlerini okuyorum kendisinin kawa versy testi var ki 840 mm oldukca yüksek bi motor

merak etme abicim sen üstesinden gelirsin o motorun
gönlünden geçene en kısa zamanda kavuşman dileğiyle

benim boy 1,70 cm sele yüksekliği 80 cm olan motoruma rahatlıkla yere tam olarak basıyorum sizinde belki biraz zorlayarak bunun üstesinden gelmeniz gerek

hocam evet benim motorum yok şimdilik ama çok kullandım benim dayı oğlunda var hyo gt250 benim boyum 1.70 yani çok farklı değil ama gayet rahat kullanılıyo zaten giderken sorun yok durduğunda da büyüklerimin dediği gibi motoru düşürmeyecek kadar ayağın dokunsa bile yeter tabi tecrüben hiç sorun yaşamazsın.
boy kısalığı ss kullnırken işe yarıyo:)bacakların çok ağrımıyo...daha rahat :wiinkk:

Ayşe şule ablamızı bende çok beğeniyorum gerek yazılarını gerek testlerini okuyorum kendisinin kawa versy testi var ki 840 mm oldukca yüksek bi motor

merak etme abicim sen üstesinden gelirsin o motorun
gönlünden geçene en kısa zamanda kavuşman dileğiyle

eyvallah yorum için hyo kullanan benle nerdeyse aynı boy olan birisi çıktı var birinde o motordan gönlünün olmasını bekliyorum olmazsa çalaçaz artık:D:D:D

eyvallah yorum için hyo kullanan benle nerdeyse aynı boy olan birisi çıktı var birinde o motordan gönlünün olmasını bekliyorum olmazsa çalaçaz artık:D:D:D

inşallah en kısa zamanda alırsın motorunu abi gerçekten güzel bi motosiklet herkes hyoya önyargılı baksada bence fiyatına göre çok tatmin edici ve sorun çıkartacağını düşünmüyorum.bende maddi imkanlar el verince gt250r almayı düşünüyorum
Herşey gölünüzce olsun kazasız belasız sürüşler

benim boy 1,70 cm sele yüksekliği 80 cm olan motoruma rahatlıkla yere tam olarak basıyorum sizinde belki biraz zorlayarak bunun üstesinden gelmeniz gerek

Yorum için teşekkür ederim yanılmıyorsam cbf 150 lilerin amortisörleri çok güzel esneme payı iyi ağırlık bindikçe sele mesafeside düşüyor benim merak ettiğim hyonun amortisörleri cbf gibi mi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
SS modellerde ganelde arka amortisör esnemez... Sadece darbe yumuşatma görevi yapar... Ama zamanla biraz esneyecektir....

Sorun olmayacağından eminim...Aynı boydayız ve ben çok rahat bir şekilde ayaklarımı yere basabiliyordum...

Gene de basamassan döşemenin süngerine biraz modifiye yaptırırsın... Hevesin kursağında kalmaz merak etme...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lafını bilde konuş. Ayşe Şule yi ne kadar çok sevdiğimi ve onu bu site de hep ne kadar koruduğumu herkes bilir. Her lafa atlıyor olmanı, bilmiş bilmiş konuşmanı çocukluğuna veriyorum.. Senden bilgili abilerimiz bile yorum yapmıyor bu kadar. Biliyormuş havası yaratmaya çalışmayıp biraz okuyup öğrenmen senin yararına olacaktır. Hepimiz senin geçtiğin yollardan geçtik. Elbet akıl vereceğin zamanlar da gelecek. Hangi motorun selesinin ne kadar olduğunu nereden biliyorsun. Bildiğin tek motosiklet modeli var o da kuzeninin bindirdiği motor. Benden bu kadar. Terbiyeni bozma, adam akıllı dur..

Bu kadar motosikletçinin içinde biliyormuş havası yaratmaya çalışacak kadar küstah biri değilim. :)kimseye akıl vermek gibi bir derdim de yok,bu işler zevk meselesi,kimsenin kimseden akıl almaya da ihtiyacı olduğunu sanmıyorum...ayrıca bulunduğum ortama hertürlü motosiklet geldiği için cross,naked,SS,enduro veya touringlerin sele yüksekliklerini birbirleriyle kıyaslayabiliyorum...:wiinkk:

Az yavaş ol... Diğer topiclerdede buna benzer ağır sözler kullanıyorsun... Terbiyeli ol.....:bounce:

ara sıra iğneli sözler kullanıyor olabilirim,bu sadece benim yaptığım birşey değil,zaten kimse durup dururken birine laf söylemez...bana terbiyeli ol diyorsun ama senin bu lafı söylemen şu ana kadar yapılan en büyük terbiyesizlik:)konuyla ilgin alakan olmaması da cabası.........

@togepi Ortamı germenin anlamı yok... Ona buna laf atmanada gerek yok... Herkes bildiğini paylaşır..

ben de bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum zaten,ilk önce kimin laf attığını da göremeyecek kadar taraflı davranıyorsunuz hepiniz :)

canımsın ya,gereken cevabı vermişsin abi ,teşekkürler.....::biggrinn

cevap hakkımı kullandım ve konunun daha fazla uzamamasını rica ediyorum..............:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar