polemik polemik polemik
girmeyin böle kötü şeylere
girmeyin böle kötü şeylere
hyo bence iyidir.boyun tam olarak erişmese de parmak uçların değer sanırım bu da sorun çıkarmaz heralde...:wiinkk:
Benim boyum 25 sene önce 1.65 idi fakat geçen yıllar boyumu kısalttı şuan 1.62 yim ve aynı kasaya sahip gs 500 e sorunsuz binebiliyorum.
Size bir ipucu vereyim motora binerken ayağınızın birinin burnunun bile değmesi yeterlidir.:wiinkk:[
böyle kullanıcıların yazıp beni bilgilendirmesi beni çok sevindiriyor teşekkürler bilgi için şimdi bindiğim scooterde bile nerdeyse full koruma çıkıyorum bazı cahiller bakıp bana suna bak sanki kawasaki sürüyor diyor sanki bindiğim 10 km hızla giden bir arac bilmiyorlar işte ....
takma öle diyenleri banada benzer şeyler sölüyolar mesela;
(motorumu göstererek) bu değil de bunun daha kalın tekerlisi var (600 lük ss makinaları kastediyo) onlara binerim ben dio mesela
halbuki bilmiyoki o makineyi altına versen kaç km gidebilecek
ben de bir sorun olacağını sanmıyorum. biraz da tecrüben varsa eğer, boy eksiğini kapatabilirsin oradan :wiinkk:
hocam evet benim motorum yok şimdilik ama çok kullandım benim dayı oğlunda var hyo gt250 benim boyum 1.70 yani çok farklı değil ama gayet rahat kullanılıyo zaten giderken sorun yok durduğunda da büyüklerimin dediği gibi motoru düşürmeyecek kadar ayağın dokunsa bile yeter tabi tecrüben hiç sorun yaşamazsın.
boy kısalığı ss kullnırken işe yarıyobacakların çok ağrımıyo...daha rahat :wiinkk:
Ayşe şule ablamızı bende çok beğeniyorum gerek yazılarını gerek testlerini okuyorum kendisinin kawa versy testi var ki 840 mm oldukca yüksek bi motor
merak etme abicim sen üstesinden gelirsin o motorun
gönlünden geçene en kısa zamanda kavuşman dileğiyle
eyvallah yorum için hyo kullanan benle nerdeyse aynı boy olan birisi çıktı var birinde o motordan gönlünün olmasını bekliyorum olmazsa çalaçaz artık![]()
benim boy 1,70 cm sele yüksekliği 80 cm olan motoruma rahatlıkla yere tam olarak basıyorum sizinde belki biraz zorlayarak bunun üstesinden gelmeniz gerek
Lafını bilde konuş. Ayşe Şule yi ne kadar çok sevdiğimi ve onu bu site de hep ne kadar koruduğumu herkes bilir. Her lafa atlıyor olmanı, bilmiş bilmiş konuşmanı çocukluğuna veriyorum.. Senden bilgili abilerimiz bile yorum yapmıyor bu kadar. Biliyormuş havası yaratmaya çalışmayıp biraz okuyup öğrenmen senin yararına olacaktır. Hepimiz senin geçtiğin yollardan geçtik. Elbet akıl vereceğin zamanlar da gelecek. Hangi motorun selesinin ne kadar olduğunu nereden biliyorsun. Bildiğin tek motosiklet modeli var o da kuzeninin bindirdiği motor. Benden bu kadar. Terbiyeni bozma, adam akıllı dur..
Az yavaş ol... Diğer topiclerdede buna benzer ağır sözler kullanıyorsun... Terbiyeli ol.....:bounce:
@togepi Ortamı germenin anlamı yok... Ona buna laf atmanada gerek yok... Herkes bildiğini paylaşır..
Ayşe şule ablamızı bende çok beğeniyorum gerek yazılarını gerek testlerini okuyorum kendisinin kawa versy testi var ki 840 mm oldukca yüksek bi motor