Tüm Beşiktaş Sohbetleri

Asil sen efendi gibi konus. Tartismanin icerigine bakmadan konulara sazan gibi atlama. Evet, uluyanlari sevmem. Ne olacak? Herkes taraftari oldugu takim konusunda hassastir. Bu forumda bu tip yaratacak mesajlardan kacinilmasi gerektigi defalarca belirtildi. Buna ragmen tamamen rakip takimi asagilayici mesajlar yazilirsa o mesaji yazan kisi de gerekli tepkiyi alir.

tebrik ederim sizi ....tarih ' e geçtiniz.

Bu cümleleri kurarken eminim çok düşünmüşsündür.
- Ne gibi bişey yazsam diye...
Çünkü böyle saçma sapan şeyleri yazmak ancak bu kadar kabiliyet ister...
Tebrik ederim kabiliyetlisin...

Sakin ol kardeşim... Değmez...!

Evet gerçekten REZİL bi oyun ile, tarihe geçen bi fark yedik...
Bunu Beşiktaş olarak yemedik, Türkiye olarak yedik, bunu hatırlatırım...
Maçı izlemeden yorum yapmayalım.
Stadın içerisinde Beşiktaş taraftarlarının arasına Galatasaray ve Fenerbahçe Formalı kardeşlerimizde vardı...
Dünyaya rezil olduk... Kabul ediyoruz çok kötü bir futbol ile Mahalle maçı tarzında bi maç sergiledik...
Ne deseniz haklısınız arkadaşlar ama bu maç Türkiye'yi temsil ediyordu...

2 - 1'lik liverpool maçından sonraki hiç bir Beşiktaş Maçının sonucundan memnun değilim...
PAF Takımla çıkmak isede :farao: neyse...

Paf takımı nie küçümsüyo bu demirören anlamıyorum !

haklısın 8-0 gibi saçma ve küçültücü sonuca bu cümleler yakışır.Ayrıca ben ne kadar tebrik hak ediyorsam ;
aynen sizin cümlelerinizle
"Evet gerçekten REZİL bi oyun ile, tarihe geçen bi fark yedik..."
siz de tebrik ve kutlama hak ediyorsunuz.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
huma ; arkadaşın dediği gibi o golleri beşiktaş yemedi sadece,türkiye yedi...eğer sen gerçek bir Türk olsaydın böyle konuşmazdın...sonra çıkıp sağda solda milliyetçi ayağına yatmayın...senden olsa olsa ingiliz mandası olur...ingiliz vatandaşı ol sen...

rezillikten baska bişi deil geçmiş olsun dünde iyi caktık psvye he :bounce:

huma ; arkadaşın dediği gibi o golleri beşiktaş yemedi sadece,türkiye yedi...eğer sen gerçek bir Türk olsaydın böyle konuşmazdın...sonra çıkıp sağda solda milliyetçi ayağına yatmayın...senden olsa olsa ingiliz mandası olur...ingiliz vatandaşı ol sen...

Bu konu da ne ben kimse hakkında karar merci olabilirim , ne de benim hakkımda bir şahıs karar merci olabilir....Ve konumuz da bu değil zaten....
Ayrıca değil 8 tane gol ü ben bir Türk takımına mağlubiyeti dahi üzerine konduramam , yakıştıramam ve hazmedemem isyan ederim , ama siz hazmediyorsanız o sizin sorunuz afiyet olsun.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
o golleri türkiye yemedi beşiktaş yedi
ben fenerbahçe taraftarı olarak bunu kabul etmiyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizden takımımızı bırakmamızı mı bekliyorsunuz ??? biz takımımızı satmayız........hiç bir Beşiktaşlı bu konuda umursamaz olamaz,hepimiz üzgünüz,8 gol yedik diye insanlığımızı kaybetmedik,Beşiktaş sevgisi lafta değil yüreğimizde, bir Beşiktaşlı ailesini nasıl seviyorsa, arkadaşlarını nasıl seviyorsa takımını da öyle sever...bu yüzden hiçbirimiz takımımıza laf söyletmeyiz...bizi başkalarıyla karıştırmayın.Hiç bir takım bizim gibi gönülden bağlı olamaz birbirine ve hiç bir taraftar takımını bizim kadar sevemez..........bir ömür boyu seveceğiz ,sevinmek için sevmedik.......8 tane de yesek 80 tane de yesek biz sonsuza kadar Beşiktaş'ız, Beşiktaş'lıyız...............

[YT]25Ef0SCr3UA[/YT]

[YT]pJ-fqBx6-Y[/YT]

bir fenerbahçeli olarak o gece milliyetçilik adına bende bjk yi destekledim milli maç gibi ama olmadı üzücü bir durum. maçtan sonra eşe dosta her nekadar üzülsekte sporun sevgi ve kardeşliğin gereğince takıldık azcık kızdırdık beşiktaş oldu sekiztaş yada bide böyle yazılıyor 8taş :cyclopsan

maçtan felan anlamam ama bu olayları milliyetçilikle bağdaştırmak çok yanlışşş daha hep beraber sevinip hep beraber üzülmeyi bile bilmeyen bi milletizz bi tanesi çıkmış karnından konuşmuşşş bi tanesi uluma demişş sonra ilk konuşana bi destek gelmişş ( büyük ihtimal arkadaşı ) yani ikili tartışma yetmiyo bide organize varrr helal olsunnn herkesee ben kimseye kızmıyorumda bu beşiktaşı paf takımı ile liverpool'un karşısına çıkarana hep beraber kaymak varkennn siz halane birbirinize kayıyorsunuzz:p Bi Fatih Terime neler yapıldııı ee bunun da bi sorumlusu vardır mutlaka SAYGILARRR

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu konu da ne ben kimse hakkında karar merci olabilirim , ne de benim hakkımda bir şahıs karar merci olabilir....Ve konumuz da bu değil zaten....
Ayrıca değil 8 tane gol ü ben bir Türk takımına mağlubiyeti dahi üzerine konduramam , yakıştıramam ve hazmedemem isyan ederim , ama siz hazmediyorsanız o sizin sorunuz afiyet olsun.

benim sana diyecegim tek kelime var hoşt

tüm beşiktaş sohbetlerii

arkadaşlar diğer takımlar açmış sohbetlerini bizde açalım tüm beşiktaş sohbetlerimizi burda gerçekleştirelim,

beşiktaşın olması lazımdı topici zaten yav. yinede hayırlı olsun topiciniz:cat:

Şaaaammmmmmpiyonnnnnnnnnnnnnnnn....:pGalatasaraylıyım ama Beşiktaş'ta kardeş takım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar