29 Ekim Terore Hayir Korteji (video) / Basın açıklaması - Röportajlar.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
29 Ekim Terore Hayir Korteji (video) / Basın açıklaması - Röportajlar.

[YT]S9GYGbE4slk[/YT]​

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında gerçekleştirdiğimiz Teröre Hayır Kortejinden detaylı bir video. İha kameraları tarafından çekilen tüm görüntüler. Kayıtları bana ulaştıran Ergin arkadaşımıza teşekkür ederim.

Erhan abi paylaşım için çok teşekkürler. Vidyoya alındığını bilmiyordum doğrusu... Gerçekten çok güzel olmuş. Tüğlerim diken diken oldu izleyince....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel video olmuş.... Teşekkürler Erhan........

Orada olmak gurur vericiydi. Çocuğuma anlatabileceğim kadar büyük bir organizasyondu, emeği geçenlere tek tek teşekkürler. Şehitlerimize rahmet diliyorum.

Orada olmak gurur vericiydi. Çocuğuma anlatabileceğim kadar büyük bir organizasyondu, emeği geçenlere tek tek teşekkürler. Şehitlerimize rahmet diliyorum.

seninle aynı düşüncedeymişiz ama sen önce yazmışsın.

orada ve sizlerle olmak gurur vericiydi ve hayatımdaki en tatlı yağmurdu:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erhan ellerine sağlık görüntüler güzeldi,bende ogün ogururu sizlerle birlikte yaşadım. şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

Hepimiz varolalım.Hainler olsada sırtımızın yere gelmeyeceğine inanıyorum.Yeterki biz uyumayalım.

pardon ama önce ben bu hocamın elini öpmek istiyorum samimiyetinden dolayı yaşı ne olursa olsun.sonra bu korteji düzenleyen herkezden allahrazı olsun

dscn0623yn7.jpg
gurur duyulması gerekiyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar