Yeni Motosikletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok hocam ondan değil sevilen kişi olmak gerekiyo anladığım kadarıyla pınar burda baya seviliyo
henüz tanışamadık ama hepimiz motosiklet tutkunu olarak burda olduğumuz için iyi birisi olduğuna eminim.
kim bilir bir gün motorumla istanbula gelirim...(inşallah alınca)o zaman tanışırız

pınar bak 401i ben yazıyorum hayırlı olsun:cherry:

Teşekkür ederim 401 inci mesajım için :cherry:

Ben elimden geldiğince gezilere katılıyorum, azımsanamayacak kadarda arkadaş edindim belki ondandır mesaj sayısı.. :wiinkk:

pınar rekora koşuyor tebrik ederim :) evet yokmu arttıran
402. cevapta benden:mrgreen:

Yapmayın arkadaşlar, tanışma topiğimdede aynısı oldu..
Mesaj sayısı aman ne kadar çok rekora gidiyo denildi Pro hemen kitledi..
Daha bi hafta bile dolmamıştı hemde :salut:
Şimdi bunu da kitleticeksiniz yahu dursun ne güzel topi işte :cherry:

Moderatör (forrap)
Birisi kilit mi dedi :)
Bende bir hal durum kontrolü yapmak için girmiştim topice..
Sanki topicin son kullanma tarihi geçmek üzere gibi :) Çok ömrü kalmamış..

Hayırlı olsun demişmiydim bilmiyorum,demediysem hayırlı uğurlu olsun Pınar.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle..

Birisi kilit mi dedi :)
Bende bir hal durum kontrolü yapmak için girmiştim topice..
Sanki topicin son kullanma tarihi geçmek üzere gibi :) Çok ömrü kalmamış..

Hayırlı olsun demişmiydim bilmiyorum,demediysem hayırlı uğurlu olsun Pınar.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle..

Saol forrap teşekkür ederim..

De senin gibi henüz kutlamaya fırsat bulamamış arkadaşlar var onları düşün ve kitleme olar mı :cherry:
Kompleks yaptım kendime zaten hangi topiği açsam kitleniyo :)

Hem bu topic çok amaçlı bi topic; önce tahmin sonra çaylarrr sonra teslimat günü resimler tebrikler filan.. Yazık olur :)

Bu arada senin yerinde olsam 404 üncü mesajı yazmadım :cherry: melabaaaa :)

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Yazmamış olma sebebim senin tahmin oyunun :) Baktım ilk açtığında,sonra dedim madem belli değil,tahmin oyunu oynamakta istemiyorum boşver dedim belli olunca yazarım :) Şimdi yazdım işte,benden başka çok kişi kalmamıştır..
Zaten nedense biz mesaj attıktan sonra kimse atmıyor mesaj (bakınız kilit mesajı).

Yav şaka maka 21 sayfa olmuş.. MT il gruplarının bir çoğundan daha fazla sayfa sayısı :)
406 mesaj..
Bir tebrik topici için fazla uzun gibi.Gerçi bazı arkadaşların bu topicte temizinden 10 mesajı vardır ..

Buralarda son mesajı hep biz atarız.. ::sapkaa::

Saat 00:00 ı vurduğunda topic bal kabağına dönüşürse şaşırma :)

Yazmamış olma sebebim senin tahmin oyunun :) Baktım ilk açtığında,sonra dedim madem belli değil,tahmin oyunu oynamakta istemiyorum boşver dedim belli olunca yazarım :) Şimdi yazdım işte,benden başka çok kişi kalmamıştır..
Zaten nedense biz mesaj attıktan sonra kimse atmıyor mesaj (bakınız kilit mesajı).

Yav şaka maka 21 sayfa olmuş.. MT il gruplarının bir çoğundan daha fazla sayfa sayısı :)
406 mesaj..
Bir tebrik topici için fazla uzun gibi.Gerçi bazı arkadaşların bu topicte temizinden 10 mesajı vardır ..

Buralarda son mesajı hep biz atarız.. ::sapkaa::

Saat 00:00 ı vurduğunda topic bal kabağına dönüşürse şaşırma :)

Sen şu çok yazan arkadaşların mesajları azaltta ben bi daha 400 yapıyım olmazmı :cherry:

Denizcieylem tebrik yazıcak onu bekleyelim bence :) O ne zaman yazarsa o zaman kitlersin olmaz mı :cherry:

Başka başkaaa.... yaa iyi gidiyodu işte neyse tamam kitle kabul :p

Aaaa Skull yazmadı ama kızar sonra o cevap yazmadan kitlemeseydin :cherry:

Son düzenleme:
hayırlı olsun pınar, keşke hyoyu sattıktan sonra alsaydın, sanırım motosiklet kaçacaktı :p baktım, hala 5.250 diye alıcı bekliyor nette :p

ama ben de senin gibi 2 sene sonra kışın ortasında bi fazer alacağım inşallah ;)
umarım kredi çekmek zorunda kalmam...

hayırlı olsun pınar, keşke hyoyu sattıktan sonra alsaydın, sanırım motosiklet kaçacaktı :p baktım, hala 5.250 diye alıcı bekliyor nette :p

ama ben de senin gibi 2 sene sonra kışın ortasında bi fazer alacağım inşallah ;)
umarım kredi çekmek zorunda kalmam...

Bknz forrap bey..

Saol teşekkür ederim dorlion..
Hyoyu sattım benden çıktı artık..
Evet yaa çok takıntılı bi adamdı satın aldığım kişi, eteklerimi tutuşturdu resmen :mrgreen:

Nihayet aldım rahatım.. darısı senin başına, bekliyoruz :wiinkk:

Bknz forrap bey..

Saol teşekkür ederim dorlion..
Hyoyu sattım benden çıktı artık..
Evet yaa çok takıntılı bi adamdı satın aldığım kişi, eteklerimi tutuşturdu resmen :mrgreen:

Nihayet aldım rahatım.. darısı senin başına, bekliyoruz :wiinkk:

bu soğuk havada, hem de motosiklet tepesinde etek mi giyiyorsun sen? :queen:

bu soğuk havada, hem de motosiklet tepesinde etek mi giyiyorsun sen? :queen:

Evet sakıncası mı vardı?
bos.gif

Son düzenleme:
Pınarr;856073' Alıntı:
Evet sakıncası mı vardı?
bos.gif

çok mu kötü bir espri yaptım ya :pale: benim için bir sakıncası yok, hasta olma diye söyledim pınar :queen:

pardon yaa, pınar espriyi anlamış :p veee çok hoş bi resim koymuş :cherry: süpersin yaaaa, ne diyim, keşke daha normal boyutlarda ve selülitsiz bişey bulsaymışsın :queen:

Son düzenleme:
çok mu kötü bir espri yaptım ya :pale: benim için bir sakıncası yok, hasta olma diye söyledim pınar :queen:

pardon yaa, pınar espriyi anlamış :p veee çok hoş bi resim koymuş :cherry: süpersin yaaaa, ne diyim, keşke daha normal boyutlarda ve selülitsiz bişey bulsaymışsın :queen:

yaa buldumda ekleyemedim...
şu komik resimlerde pembe fırfır etekli bi kız var onu koyucaktım olmadı :silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar