[Manisa - MT]

lodosum serKAnım çok şey kaçırdın be abi mangal güzeldi RoKa güzeldi hep seni andık mehtaplı gecelerde ( mehtap kim diye sorma ) senin hakkını ayırıyoruz ama varil dolmaya başladı bir ara görüşelimde şu varilde yer açalım :wiinkk:

Biz o zaman Balıkadam oluyoruz.......:queen::queen:

alper abi sizi zaten saymıyorum oldunuz sünger gibi :)

lodosum serKAnım çok şey kaçırdın be abi mangal güzeldi RoKa güzeldi hep seni andık mehtaplı gecelerde ( mehtap kim diye sorma ) senin hakkını ayırıyoruz ama varil dolmaya başladı bir ara görüşelimde şu varilde yer açalım :wiinkk:

çhengis abi elden bişi gelmiyo şu arada ,ama hakkımı gözetenlerin olması güzel grup içinde :p

serkan abii çalışınn işlerr azalıncaaa yapalım bişilerrr
görsünler manısa mtyi

bu arada MadBikerMert mert kardeşime tekrardan geçmiş ossun dıleklerımı iletiyorumm
ayağındakıı platini çıkarmıslarr ve hızlı bir şekılde kendini topluyormusss allah şifa versın kocumaa

Son düzenleme:
geçmiş olsun mert'im

kemal işler gevşedimi bi mangal organizasyonu yapacağız bizde :)

kardeşim yuvarlak konuşmayın tarihini koyun şunun da gelelim baskına.

sen şimdi koskoca LODOS'a yuvarlakmı dedin:cyclopsan:pale: wallace'm valla karışmam duymasın :silent:ben onu delikanlı bilirdim ama değişmiş demekki.:queen:ben sana haber veririm gelirsin merak etme hem hasret gideririz

Son düzenleme:
pak ya hazırda bekliyorsun polemil için. LODOSa üçgen sana da yuvarlak dedim hatta iskiye de Kare. Aha dedim ben ama ne dedim bilmiyorum hadi hayırlısı bakalım. (kendimde topaç gibiyim zaten)

kemal havalar buz kesti ama bizi bozmaz. çamurda yağmurda soğukta hiç engel olamaz bize. İşte su kardeşlerimin ekmek parası var diye sabrediyoruz ama bakalım bitince ne bahaneleri olacak göreceğiz.

yaw murat ne bahanesi...
tam da adamına diyorsun
dersen mangal yapmak için bahane fırsat arıyorsun tamam derim.
biz keyif adamıyız abi tanımadınmı daha
ayıp oluyor ama :cherry:

bi sizi bide motorumu özledim :silent:

ya bende onu diyorum bizde bahane çok albeni bahanesi gibi. kardeşim yakalım valla mangalımızı yiyelim içelim özleştik bak bu sefer ara yine açıldı. Rahmi babamız motosikletini yenilemiş olmadı onu kutlamaya gidelim alıp etimizi nevalemizi

modifiye zeytinde isterim ben,sabırlada beklerim, kavun çürüdü, beyaz peynir koktu,rokalar büzüştü,buzlar eridi,RK boynunu büktü, GEL 3-5 GÜN GEL:mrgreen:

Motorumun tekerine pembe serit cektirdim..sizce nasıl olmustur sıyah motora ben daha henuz gunduz gozuyle goremedım.:) foto yollarım yorumlarınızı soylersınız ona gore cıkartırım olmamıssa,,
bu arada neden pembe diceksiniz onuda bayansı bı hava katmak istedim motora

ah asil ah, biz sana saçlarını kaskın içine sakla, üç-beş tane bellik üst üste tak, bayan olduğun motorda belli olmasın , trafikde zorluk çekme diyoz, sen pembe şeritler çekiyon :)
siyaha fix kırmızı şerit sanki daha iyi giderdi ama senin gözüne hoş geliyosa bırak kalsın.

Motorumun tekerine pembe serit cektirdim..sizce nasıl olmustur sıyah motora ben daha henuz gunduz gozuyle goremedım.:) foto yollarım yorumlarınızı soylersınız ona gore cıkartırım olmamıssa,,
bu arada neden pembe diceksiniz onuda bayansı bı hava katmak istedim motora

ah asil ah, biz sana saçlarını kaskın içine sakla, üç-beş tane bellik üst üste tak, bayan olduğun motorda belli olmasın , trafikde zorluk çekme diyoz, sen pembe şeritler çekiyon :)
siyaha fix kırmızı şerit sanki daha iyi giderdi ama senin gözüne hoş geliyosa bırak kalsın.

kırmızı çokk ateşli dururdu ama hoşda olurdu hanii
ama pembeninde masum bi çekiciliği varrr ve daha feminen bi renkfotoları yükle bir an önceee
bu arada bizim okuldaa bol bol kulakların çınlatlıyor
"yaa 29 ekim kortejinde bi bayan vardıı süperdiii"

herkeslere selamlar nasılsınız yaaa vallahi çokkk uzun zaman oldu sitede bulunmayalı ama bi girip halinizi hatrınızı sorayım dedim nasılsınz bakalım motorumu sattığım için sizlerden uzaktım ama ocakta tekrar gaaz çevirmeye başlıyacam ocakta motoru alıyorum:bounce: bi ara bi organizasyon yapalım yaa çok özledim sizleri vallahi...:queen::rendeer::cat:

12uq9.jpg

asilzbaysc5.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL

Valla motordaki pembeden çok montun pembesi dikkat çekiyor.....:p:p:p

Ama siyaha pembe yakışır.... Resimden pek belli olmuyor ama?.... Siyah hyo lara benim ayrı bir ilgim var... Bayağı heybetli duruyor.....:cat:

Büyük resim şimdi açıldı..... Tamam göründü jant.... Fena olmamış.... Güle güle zevkle bin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar