ybr125 için beyaz ampül nasıl temin edebilirim

arkadaşlar yamaha ybr 125 motosikletim için buz beyazı ampül nerden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşım ben aldım 3 gün sonra uzunu patladı.ve görüşüde o kadar iyi değildi.biraz uğraştırır ama yapabilirsen h4 osram tak:cat:

Babaçi doğru söylüyor.Alma çok çabuk kavruluyorlar.Çünkü Made in China.Babaçi dostum bu h4 osram gerçekten işe yarıyormu?Bilgi verirsen sevinirim.

Babaçi doğru söylüyor.Alma çok çabuk kavruluyorlar.Çünkü Made in China.Babaçi dostum bu h4 osram gerçekten işe yarıyormu?Bilgi verirsen sevinirim.

abicim yuvalar tam uymadığı için biraz zahmetli oldu ama ben taktım ve çok memnunum uzun vadede aküye zarar verirmi meçhul.her ihtimale karşı ben birde far anahtarı koydum gündüz kapatıyorum en azından gündüz yolculuklarında akü biraz toplasın diye.

iki tip yuva var h4 lerde tırnaklı olanı değilde yuvarlak dipli planı alırsanız takılabiliyor:cat:

abicim yuvalar tam uymadığı için biraz zahmetli oldu ama ben taktım ve çok memnunum uzun vadede aküye zarar verirmi meçhul.her ihtimale karşı ben birde far anahtarı koydum gündüz kapatıyorum en azından gündüz yolculuklarında akü biraz toplasın diye.

iki tip yuva var h4 lerde tırnaklı olanı değilde yuvarlak dipli planı alırsanız takılabiliyor:cat:

Sağol dostum.Ben de bir deneyeyim.İnşallah işe yarayacaktır.

arkadaşım ben aldım 3 gün sonra uzunu patladı.ve görüşüde o kadar iyi değildi.biraz uğraştırır ama yapabilirsen h4 osram tak:cat:

Yok arkadaşlar, iyi diye onu denedik kısa sürede kısa devre yandı.Hangisi iyi güvenilmiyor ki:silent:

Yok arkadaşlar, iyi diye onu denedik kısa sürede kısa devre yandı.Hangisi iyi güvenilmiyor ki:silent:

eğer h4 den bahsediyorsan,ben iki aydır kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı+eski scooterımada takmıştım 1 yıldan fazla kullandım bir kere bile patlamadı.yalnız ampül ya narva olsun yada osram ikiside kaliteli ampüller.

arkadaşım kıy paraya far bu can güvenliği ver 250 ytl al bir xenon buz beyazı inanmassın ben gördüm sisi delip geçiyor sanki ama araba için al ma onların beyinlere giden kablo kısa oluo vede aküyü bitirebilir alırsan ama beyini çok önemli koruma al ki 1 damla suda bile 250 ytl den olma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar