Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hah ayağimda iyileşti kaçarı yok pınarı zara uğratalım
:queen:
Yahu, Atatürk'ün ölüm yıldönümünde ıslatılır mı?
Doğru söylüyosun. Bence Atatürkün ölüm yıldönümünde evlenilmezde. Bence tüm nikah daireleri kapatılmalı 10 kasımda :queen:Yahu, Atatürk'ün ölüm yıldönümünde ıslatılır mı?
Harçlığın var mı gel bi de harçlık vereyim istersenÖ.Z.€.R;854063' Alıntı::lus1:: .
Nargilede sendenmi :cherry:
Comet yok artık SV650s im vararkadaşlar bu pınarr bizim pınar mı?eğer öyleyse motosikletimi değiştirmiş yani? comet'e ne olduben kimim? tophane nerde?
ne buluşması?
ben epeydir uğrayamadım da buraya![]()
İsimleri yazıyorum hemmen karar vermelisinoff 10 kasım'da da baya iş var, bakalım zaman ayarlarsam gelmek isterim. Nargile çekim biras.
Gay olarak bi seni kabul ediyoruz kontenjanlarımız dolu metehancıımvalla mekan güzel saat güzel gün güzel...teprik ederim güzel bir organizasyon...herşey düşünülmüş...
peki bi sorum var...GAY lerde gelebilirmi...:queen:
Pasta deil ama gel bayram şekeri veririz :queen::mrgreen:çay pasta beleşse bende varım:queen:
Peki o halde bu defalık affediyorum. En kısa zamanda motorun yapılsın kaskın alınmış olsun bu bir emirdir :queen:valla ben kıvırmıyorum yol gerçekten uzun hava soğuk hadi bunları geçtim kaskım yok.. Hadi bunuda salladım diyelim motorum bozuk parça bekliyorum hala.. Size iyi eğlenmeler..
Bizde ne yapalım kenarda köşede oturur 10 kasım gecesi pınarın ıslatma gecesi nasıl oldu diye topic acılsında görelim deriz![]()
Bi tatlıyla mı korkutucaksınız beni ümmet abi aşkolsun, sen gel yeterki :wiinkk:hah ayağimda iyileşti kaçarı yok pınarı zara uğratalım:queen:
bende geliimi. çaya para vermem bak onuda söliim...
bahane ile tanısmıs olurum Mt üyeleriyle..
gerçi bütün toplantılara gelicem diyorum kısmet olmuoo bir türlü.. bakalım hayırlısı...
Haftanın ilk 1-2 günü içinde söylerim geleceğimi de, şimdiden şöyle bir cin öneriyle atlayayım; geleceğim deyip de gelmeyen herkes birer hafta arayla çay ısmarlasın bari...:cherry:
cuma toplantılar cumartesileri konferanslar falan benim gelmem zor ,yazın gezilere falan gelirim en kıralından bişeyle belki![]()
belkim bende bir süpriz yapabilirim bakalım kısmet
Pınarr;854318' Alıntı:Ne o yeni motosiklet almadan benle karşılaşmak istemiyosun sanırsam :queen:
tokat manyağı olmaya niyetim yok,calibrayla bikere olmuştum zaten yeter bidahasını kaldıramam:salut:
tokat manyağı olmaya niyetim yok,calibrayla bikere olmuştum zaten yeter bidahasını kaldıramam:salut:
Hadi bakalım öyle olsun.
Yaa ben işi bilmiyorum.. Aslında ben süremiyorum gidemiyorum gel sevabına bi geç beni diyip geçicektim ya akıl edemedim işte affet :cherry:
KaraVelioğlu;854324' Alıntı:he buarada konf.olayında katılımcıyım kimse beni profosör falalan sanmasın
Bekleriz mehmet, asker olmadan kaçırma bu buluşmaları, askerde çok ararsın söyliyim :wiinkk:
Peki o halde bu defalık affediyorum. En kısa zamanda motorun yapılsın kaskın alınmış olsun bu bir emirdir :queen: