vaz geçtim gelmiyom:queen:
Ok Bülent başka zaman siz bana çay ısmarlarsınız artık ödeşiriz :queen:Malesef yanlış yazdın pınarSyriana olucaktı...bu arada o gün önceden planlanmış bir davetimiz var arkadaşlar, birde motor olmayınca pek çıkasım gelmiyo...
ale: gerçi tophane en nihayetinde çokda uzak değil bize ama dediğim gibi önceden başka yere sözümüz var olmasaydı kaçırmazdık...tekrardan hayırlı olsun pınar motorun kazasız belasız kullanasın...:cat:
Nargile yok gelmeyin siz nargile olmazsa gelinir mi hiç. Niye o kadar yol geliceksiniz yazık günah :queen::queen::queen:Amanın aman.... Dur hemen başlık açam.... İzmir-MT olarak geliriz.... Beleş çay ve tatlı kombinasyonuna bayılırız....:cherry: Hele ki nargile de varsa.....
Hazır küçük otobüsümüzde var....![]()
Olayın özü budur abi...Hem bak Pınarr ıslatıyo seninkini ne zaman ıslatcaz metalgod![]()
Kız deli :cherry:sölememe gerek kalmamış beni yazmışın pınarcım....
dimek gelmezsem işkencede var
o zamaaaaannn tophaneye gelmek lazımmm :cherry:
millet geliiiiinnnn ben çaylara ısmarlamadım ama pınar ısmarlar içelim bol boll.....
çaylar GKN danmı timam o zaman daha da içerim daha görmedik kendisini ...
milleeeeeettttt gelinn geşlin tophaneye gelin...
du ben msndeki üyelere link atayım iyice yansın:mrgreen::cherry:
mileeeettt dönün evinize dönün tanıdık geldi bu olay amanın:mrgreen:
ne oldu tuğçe birden dönüş yaptın:queen:
Pınarr;854578' Alıntı:Katılım Listemiz
1-GKN
2-ihsanhakan+1
3-mete_han
4-ümmet perkitan
5-alphinzet
6-BUnReCU
7-SuSpect
8-dorlion
9-mysugar
10-olcan138
11-Ö.Z.€.R .
12-Chief of HardAffairs Dept
13-Discordian
14-tuğcetuğce
15-DARKDIAMOND
16-silah1
Güncelll......
sevgili pinar seni tanimam ama son gunlerde pinarin motoru hepimizin motoru gibi bi slogan oldu bu cay neymis bole bende geliyoom
ama ben saka yapmistim su an misirdayim obur motora insallah
2 otobüsü ancak doldurabildik 93 kişi civarı olduk, demlik büyük olsa bari izmirden geldiğimize değsinçevre illeride haberdar ettik, sanıyorum EGE bölgesinden 13 otobüs civarı oluruz, otopark sorunu yaşamayız umarım :queen:
Mısırda olduğunu bilseydim şaka olarak algılamam olası olurdu :queen:ama ben saka yapmistim su an misirdayim obur motora insallah
Bakınız aşşağıya... Ümmet abi karşılıyo izmirlilerin çay molasını2 otobüsü ancak doldurabildik 93 kişi civarı olduk, demlik büyük olsa bari izmirden geldiğimize değsinçevre illeride haberdar ettik, sanıyorum EGE bölgesinden 13 otobüs civarı oluruz, otopark sorunu yaşamayız umarım :queen:
İşte budur, örnek motorcumuz bizim :cherry:sen önce buraya gelde gerisi kolay cengiz bey.:queen::queen::queen:
yerler yaş galiba oralarda, motorda yeni tabi, lastiği yan çiziyor:mrgreen:
Ben gelmiyorum pınarcım afımı istiyorum