Sezonun son yarışında kaya34'e destek için izmitteyiz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Planlayıp organıze olmuştuk.... Ama pazara göre.... Cumartesi olunca maalesef hasan...

Kusura bakmassın umarım... Bir dahakine..... Şansın açık olsun........

Moderatör (forrap)
Gün değişmese,saatlerini yine değiştirirler,alakasız bir saate alırlardı.Üstüne yetmezmiş gibi 1000 lik full bir makine ile 600 lük standart bir makineyi aynı yarışta yarıştırırlardı.Eeee deveye sormuşlar "boynun neden eğri" diye,o da "nerem doğru ki" demiş.Bu kadar oluyor işte...
Tüccar kafasıyla,bilgi kıtlığı ve ciddiyetsizlikle,önemsemezlikle bu kadar organizasyon oluyor..
Geçen yarışı da 11-12 gibi bir saatten akşam 17:00 gibi bir saate almışlardı,5-6 saat oynama yapıyorlar rahat bir şekilde,neden 1 gün oynamasınlar ki ? Dua edelim de sen git önümüzdeki hafta çarşamba gece 2 de gel dememişler..
Ah ülkem ah...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Az önce hasanla konuştum, 2. sıralama turlarında düşmüş, sanayide motoru yaptırıyomuş, yarışa katılıcam ama geriden başlıyıcam dedi.

Belki yetişip izleme imkanım olabilir.

Malum yalan ettiler bu işi....:pr:

Moderatör (forrap)
Hadi yaa :pale: Üzüldüm..
Hasan da bir şey yok anladığım kadarıyla,buna şükür..

Hasan geriden de başlasa öne geçer.
Limitleri zorluyor,düşmesi de bu yüzden kaçınılmaz oluyor..
Umarım seneye daha fazla risk almasını gerektiren bir makine yerine,daha dolu bir makineyle girer yarışlara,dolu makinelere karşı yarışınca kendini zorluyor,limitleri aşıyor bu yüzden de düşüşler oluyor..

Umarım motorunu halleder ve yarışta iyi bir derece alabilir..Almasa bile seneye çok iyi işler yapacağından kuşkum yok.Seneye hem motoru daha iyi olacak,hemde biz layıkıyla onun yanında olacağız inşallah..

Hasan şu anda piste çıkıyor arkadaşlar...

Evet şuan start çizgisine geliyo...
İlk ısınma turuna çıktılar

Hasan yerini aldı, arkadan 5. sıradan başlıyor... 13.sırada başlıyor yanii

Totalde 15 tur döneceklermiş..
Evet yarış başlıyoooorrrr............

Son düzenleme:
Yaa yine ısınma turuymuş pardon :)

start verildi..
hasan sondan 3. :)

3. tur bitti hasan hala sondan 3üncü

hasan şuan sondan 4. oldu

Hasan bi kişiyi virajda geçti şuan sondan 6.

Şuan sondan 7. oldu hasan arkadaşımız...

hasan yine virajda atak yaptı ve sondan 9. oldu...
yani ilk 9 da şuanda :)

Hasan ilk kez düşmeden yarışı tamamlamış oldu...
Zannediyorum yarışı 7. yada 8. olarak bitirdi. Ama daha net olması için sıralama açıklandıktan sonra buraya yazacağım

Son düzenleme:
hadi pınar kasıldık, ne oldu sende yeni makineye atlayıp orayamı gittin yoksa neredesin, yayın koptu ( tüh be ) :)

hadi pınar kasıldık, ne oldu sende yeni makineye atlayıp orayamı gittin yoksa neredesin, yayın koptu ( tüh be ) :)

Yok ben dün yağmurda biraz böbrekleri üşüttüm. Telefonla bağlandım o sebeple..
Hasan düşmeden yarışı tamamladı. Virajlarda herkesi geçiyor ama düzlüğe gelince makinesinden dolayı yine hız kaybediyormuş... Düzlükte geçebiliyorlar yani hasanı ama çok güzel bi yarış çıkarmış..
Diğer karelerde herkes sabit bi hızda giderken hasan bir bir herkesi geçmiş :)
Yarışıda 7. yada 8. bitirdiği sanılıyor. Sıralama açıklansın net bi şekilde aktarıcam fakat ilk 3 e girmediği kesin..

Düzeltiyorum

Hasan son turda yine biriyle çarpışmış ve düşmüş. Tekrar kalkıp yarışı tamamladığı için gözden kaçırmışlar.. :(

Son düzenleme:
Programını Pazar gününe göre yapmış ve hala gitmeye niyeti olan arkadaşlar varsa ben yarın saat 10:00 da çamlıca otoyol gişelerinde olacağım.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kısa ama güzel bir gezi oldu, Dreal(Baran) ile tanışma fırsatı da bulduk, ben şahsen sevdim kendisini, umarım yarında gelir.

Yarın için Boy(Mehmet) sabah 9 dedi ama ben o saatte hayatta uyanamam, maGma ile beraber saat 10:00, 10:30 gibi metmetçik vakfı tesislerinde(opet çamlıcadan sonraki ankara yolundaki ilk dinlenme tesisi, kartal gişelerinden sonra) olucaz. (Eğer olmassak uyanamadık demektir, seviyeli küfür edip devam ediniz.:p)

Seni biz orda bekleyelim Seral, kartalda oturduğumuz için çamlıca gişeleri bize ters istikamet oluyor.

Diğer gelmek isteyenlerde, oturduğu bölgeye göre önce Seral'le veya bizimle buluşabilir.

Hasan'ın düşmesi kötü oldu ama motoru tırt zaten, o motorla derece almak zor, düzlükte soba bacası gibi tıkanıyor, ama Pirelli virajında her tur istisnasız birilerini geçti, hatta sık sık birbiriyle çekişen iki motoru aynı anda geçmesi gibi enfes görüntüler verdi.

Hasan'a bu keyifli yarış için teşekkürler.:rendeer:

Tamam. Ben 10:00 da Çamlıca gişelerde 15 dakika gelecek olan varsa beklerim. Sonra sizin yanınıza gelirim.

not:
Avrupa Esentepe'den yola çıkacağım. Yolu bilmeyen arkadaşlarla bu tarafta da buluşabiliriz.

Son düzenleme:
hasan kardeşim o makineyle bile bunları yapabiliyorsa ilerisi için büyük gelecek vaad ediyor demektir seneye çok daha iyi olacağına eminim :cat:

Dreal, abi aynı yerde oturuyoruz :p insan benide çağırır gidelim die :p

Şaka şaka çok güzel geçtiğine eminim :wiinkk:
Federasyon izin verseydi kalabalık bişekilde daha da güzel geçicekti bizde gelicektik :pr:

Nasip değilmiş :pale:

hasanım çok yetenekli ve hırslı bence,
ah ulan ah bi .....pet diye şirketimiz yokki hasana her tarafı dop dolu bi makina yapalım
, o virajlarda geçtiği rakiplerinin düzlüklerde de tozunu attırsın,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar