Sezonun son yarışında kaya34'e destek için izmitteyiz.

hasanım ilk pınarbaşında bizi karşıladığında sanki 40 yıllık dostunmuşuz gibi samimiydin, bunada gelebilirmiyiz bilmiyom ama inşallah bi delilik yapıp bööle birşey olursa bu defa 80 yıllık dostların gibi yanında olacaz , genelde kendim dışında kimsenin adına konuşmam ama bu defa bütün izmir adına çekinmeden sööleyebilirim, bizde istisnasız tam kadro seni çok sevdik,
azmin ve yeteneğin izmirde tarafımızdan tasdik edilmiştir,
bu hafta sonu derece haberini alırsak çok şaşırmayacağım, :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hasanım ilk pınarbaşında bizi karşıladığında sanki 40 yıllık dostunmuşuz gibi samimiydin, bunada gelebilirmiyiz bilmiyom ama inşallah bi delilik yapıp bööle birşey olursa bu defa 80 yıllık dostların gibi yanında olacaz , genelde kendim dışında kimsenin adına konuşmam ama bu defa bütün izmir adına çekinmeden sööleyebilirim, bizde istisnasız tam kadro seni çok sevdik,
azmin ve yeteneğin izmirde tarafımızdan tasdik edilmiştir,
bu hafta sonu derece haberini alırsak çok şaşırmayacağım, :rendeer:

Hatta söz burda senin adına şenlik yapıp dereceni kutluyacaz..... :cat::cat:

Aman kendinide sakın rıske atma.........:cat:

izmirden gelecekleride düşünün harita adres falan yazın en kolay nasıl gidilir nerede buluşulur yarın bizim için bilgi verirseniz seviniriz gelipte oraları karıştırmayalım İZMİR in adı kötüye çıkmasın DOKTOR nerede bizi kim nerede kaçta karşılayacak pist nerede İZMİTTE mt yokmu feribota binecekmiyiz ( ne gerek varsa :mrgreen:) feribot iskelesinden sonra ne kadar gideceğiz yoksa körfezdeki benzinliktemi bekleyelim

kutlamak ne kelime tabak bilem kırarız yaw,

gerçekten arkadaşlar, 2 kasım cuma yani bu gün akşam 20:00 da izmirde toplantımız olacağından toplantı saatimizden önce apv41 cengiz abimin de dediği gibi, buraya yol ve yarış programı hakkında yazılacak her bilgi toplantı saatimizde nasıl yaparda izmite gideriz yada gidemeyiz mi? konulu oturumumuz için yardımcı olacaktır.

bakın izmirde kalifiye şemsiyeciler (geçen yarışın uzun saçlı şemsiyecisi alp_tunay ve saçı kısa olsada diğer şemsiyeciden daha uzun bacaklı şemsiyecisi ben), takozcular (moderatörüm karizma yapayım takıntısı yapmayan forrap ve apv41) var, foto ekibide (wallace) sağlam, malzeme tedarikçisi bikerboy... ve bir o kadarda görev sırası gelmeyen pit ekibimiz hazır izmirde :wiinkk:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçen yarış sabah 10-11 gibi başlamıştı, akşam 5 gibi de hepsi bitmişti.

Sabah 10 gibi orda olmakta fayda var.

Nasıl gidilir?

İstanbuldan binersin otobüse veya trene izmitte inersin, taksiye binersin.

İstanbul dışından binersin otobüse veya yine trene izmitte inersin, taksiye binersin.

Motorsikletle istanbuldan gideceğim? Nasıl giderim?

Sabah 9'da Ankara otobanı üzerinde Sabiha Gökçene gelmeden önceki ilk dinlenme yeri olan Metmetçik Vakfı tesislerinde (opet) olursun, hep beraber gideriz. :)

Konuyu yeni gördüm.. Pazar saat 9'da Opetteyim.. Hep destek tam destek :thumleft:

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim, Bilgisayarım arızalı oldugu için devamlı giremiyorum. Tüm arkadaşların tebrikleri için tek tek teşekkürler, ben cuma gününden izmit pistinde olacagım,cuma antrenman,cumartesi sıralama turları,pazar günü yarış var.Saati cuma günü belli olacak, başlıga yazarım.
Ayrıca izmir mt'nin yeri bende ayrıdır bilsinler,gelebilirlerse cok sevinirim.Ama kalplerinin benle olmasıda yeterli.

senınde yerın bızde ap ayrı orda olmaya calısıcaz bakalım bu aksam toplantıda bu konuyu konusuruz bakarsın motorlarla gelırız:p:p:p

hasan kardeşime hep destek tam destek orada olmaya çalışacağım cuma izmir toplantısında bu konuyu ele alalım çok kalabalık olmasakta şemsiyeci takozcu resimci olarak geliriz :cat:

takozcu bendım dımı??? yalnıslık olmasında ına gore...::ranntign::ranntign::ranntign

Son düzenleme:
:pale:Arkadaşlar The Massacre arkadaşımızla ben gelmeyi çok istiyoruz
Lütfen bişeyler ayarlayalım :silent:
Biz kendimizi Pazar günü orada olucak şekilde ayarladık :pale:
Ama nasıl geleceğiz, ne yapacağız hiç bilmiyoruz :salut:

Arkadaşlar bizi ( 2 kişiyiz ) artçı olarak kabul ederseniz 40 YTL'ye kadar benzin desteğinde bulunacağımızı garanti ederim :salut:
Ama lütfen bizi artçı olarak kabul edin :pale: Hasan arkadaşımızı yanlız bırakmayalım :pale: kalabalık bi şekilde mutlaka orada olalım :pale:

Cevabınızı bekliyoruz arkadaşlar :salut:

( Mont'umuz Kaskımız Dizliğimiz Hazır ) :cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:pale:Arkadaşlar The Massacre arkadaşımızla ben gelmeyi çok istiyoruz
Lütfen bişeyler ayarlayalım :silent:
Biz kendimizi Pazar günü orada olucak şekilde ayarladık :pale:
Ama nasıl geleceğiz, ne yapacağız hiç bilmiyoruz :salut:

Arkadaşlar bizi ( 2 kişiyiz ) artçı olarak kabul ederseniz 40 YTL'ye kadar benzin desteğinde bulunacağımızı garanti ederim :salut:
Ama lütfen bizi artçı olarak kabul edin :pale: Hasan arkadaşımızı yanlız bırakmayalım :pale: kalabalık bi şekilde mutlaka orada olalım :pale:

Cevabınızı bekliyoruz arkadaşlar :salut:

( Mont'umuz Kaskımız Dizliğimiz Hazır ) :cat:

Artçı olmanıza gerek yok ki.:silent:

Sabah ilk trenle gidersiniz, körfez durağında ineceksiniz, neredeyse pistin dibinde duruyor tren.

Taksiye en fazla 5ytl verirsiniz.

Moderatör (forrap)
ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN !

Hasan biraz önce beni cepten aradı ve yarış saati ve gününün değiştiğini söyledi.

Yurtdışından gelen yarışçılarla birlikte son düzenlemeler yapılmış ve buna göre Hasan ın yarışı yarına alınmış.

Yarış Günü : 03 Kasım 2007 Cumartesi

Yarış Saatleri:

1.Sıralama Turu: 08:00

2.Sıralama Turları: 10:45

YARIŞ: 16:30

İlk mesaja da ekliyorum aynı yazıyı...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN !

Hasan biraz önce beni cepten aradı ve yarış saati ve gününün değiştiğini söyledi.

Yurtdışından gelen yarışçılarla birlikte son düzenlemeler yapılmış ve buna göre Hasan ın yarışı yarına alınmış.

Yarış Günü : 03 Kasım 2007 Cumartesi

Yarış Saatleri:

1.Sıralama Turu: 08:00

2.Sıralama Turları: 10:45

YARIŞ: 16:30

İlk mesaja da ekliyorum aynı yazıyı...

Nasıl bir iştir bu? Kenan geliyor diye mi böyle oluyor?

Rezillik resmen, ayıp bişey.:farao:

Haydaa ne olcak şimdi:silent: hadi yarın gittik diyelim,16:30 da yarış... ben bu makıneyle gece donmemın dogru olmıyacagı düşüncesindeyim.
Niyetlenmiştik kuzenle pazar sabahı gelicektik her işte bi hayır vardır ne diyim...:pale:

nasıl yani?? pazar günü yarış yok mu? :pale:

olmadı yaa, çok ters bir gün :pr:

GKN

harbi sokucam ama mu federasyona hee
işimiizi gücümüzü ayarlıyoruz gidelim destek olalım arkadaşımıza bilmem ne die
içine ediyolar programın..!
soora yarışlarda seyirci yok ayaana takvimlerden çıkmışızda bilmemneymiş
a ve q harflerinin bol olduu bi mail döşedim federasyona
ama yarın maalesef gelemiyorum..
saat 14:30 da aksaray betamed de beyin mr ı çektiricem
bi rahatsızlığımdan dolayı..
gidenler benim içinde alkışlasın..

Bu resmen organizasyonun ciddiyetsizliğini gösterir.. Sinir bozucu bi durum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar