Kadirlide bayram vardı

iso dune kadar bana gel dıyordun ne cabuk unuttun msn de alacagın olsun demekkı unutulduk helal sana beb neyse ama senın mkınada manyak gorunuyor ya helede o turk bayragı mutıs olmus bu arada mahelleden nasıl gecıyorsun o sekılde :):)

baba bayrağı kamufle ediyorummm öyle dükkana kadar gidiyorummmm :d şaka bi yana bayrakla ilgili hiç sıkıntı yaşamadımmm caddede sokakta helal olsun deyip alkışlayanlar durdurup tebrik edenler felan çok güzel oluyo yaaa senide her zaman beklerimm gurbannn oldooommmmmm:p:rendeer:

Osmaniye İl Temsilcisi
yusuf abı sen merak etme bızde sızı en ıyı sekılde agırlarız bu arada boreklerde guzeldı ama ya tadı hala damagımızda ama gelıcez dıyorsunuz bır turlu gelmıyorsunuz yoksa motorlarınızın dıreksıyonları doguya dogru donmuyormu :):):) neyse ısın sakası basımızın ustunde yerınız var bu arada benım msn [email protected] eklemk ısteyen arkadaslar varsa eklıyebılır konusmak ısın yanı:):):)

Abicim çok teşekkür ederim.Börekleri beğenmiş olmanız bizi çok mutlu etti. Birgün gelcez inşallah, sizinde bizi en iyi şekilke karşılayacağınızdan hiç şüphemiz yok, sizde her zaman baş tacısınız. Msn listeme ekledim seni. Görüşmek dileğiyle...

ıste bulusma anı alı abı gene gec klamayın dıyıp durdu fakat kendısını beklıyoruz gene gec kaldın alı abı :):):)

kadırlı merkezden alıntı manzaraları

URL=http://imageshack.us]
28102007014fd2.jpg
[/URL]

ve ısonun bebegı motoru kocaman ama neden se kendı kucuk saka saka motoru gıbı kendısınınde yuregı kocaman

ıste en sevdıgım manzara bereket tanrısı tamamda bunu goren bereket kacar be :):)

ve en sonda ben daha cok eklıyecektım ama vaktım yok sımdılık ınsalalh devamını sonra getırırım herkese ıyı gunler

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
........................................................................................

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
.................................

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
İlgilerinize teşekkürler arkadaşlar
fotografları ve videoları bir arada toplamaya başladık.elinde döküman olan lütfen göndersin.
Baharda aynı yerde iki günlük kamp yapmayı planlıyoruz.

kroscuların havalanma anı çok güzel ama iniş biraz sert oluyor.(şaka) arkadaşımıza geçmiş olsun.

fto063ak2.jpg
[/URL][/IMG]

fto059kv1.jpg
[/URL][/IMG]

Ahmet abi ismini hatırlayamadım ama askeri kıyafetli olan kroscu abinin yere düşüş anını koymuşsun sadece, abi aynı abinin düşmeden önceki havada da fotoğrafı vardı madem bunu koydun adamı rezil ettin, bari havadaki fotoğrafında koysaydın havası olurdu abi ya. Şaka bir yana, küçük bir kazaydı ve Allah tan birşey olmadı ama endişelendik. Umarım bir daha yaşamaz dicem ama muhtemelen bundan sonrada defalarca düşecek, çünkü o gün 2 kez de ben palazlandım :cherry: Askeri kıyafetli kroscu abim forumu takip ediyormu bilmiyorum ama kendisine saygılarımı sunuyorum. Ben hepsini tanımaktan çok mutluluk duydum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar TOGEPI artık bizden birisi lütfen mesajlarınızı düzeltiniz.
sevgiler.

Askeri kıyafetli kroscu arkadaşın ismini bilmiyorum ama çıkış resmini diğer arkadaşlara yanlış örnek olur diye koymadım.Havada gaz kesilmeyip önün kaldırılması gerekli sanırım.

sevgilerle.

Osmaniye İl Temsilcisi
sevgiler.

Askeri kıyafetli kroscu arkadaşın ismini bilmiyorum ama çıkış resmini diğer arkadaşlara yanlış örnek olur diye koymadım.Havada gaz kesilmeyip önün kaldırılması gerekli sanırım.

sevgilerle.

Ahmet abi uyarınız üzerine TOGEPI isimli arkadaşa yönelik yazdığım mesajları derhal kaldırdım bilginize...

Abi biliyorsunuz benimde kros merakım var. Askeri kıyafetli abinin havadaki haliyle diğer arkadaşların havadaki görüntülerini mukayese ettim, bende sizin vardığınız kanıya vardım, diğer motorların ön tekerleği arka tekerlekten daha yüksekteydi, yani önce arka tekerlek düşüyor, askeri kıyafetli abinin görüntüsünde ise tam tersi var, onun ön tekerleği yere önce düşüyor. Abdülkadir abi genelde akşamları yazıyor, sanırım bu akşam bu konuyla ilgili bizi ve merakı olan arkadaşları aydınlatır.

airmen abı sana laf soyledı dıye bız sana olan saygımızdan ona cıkıstık ama sen bızı dısladın abı mesajıma gelıcek olursak kalsın ınsanlara saygısızlık yapılmıyacagını anlasın bugu8n sana baska gun baskasına neyse benım karısmam bıla basta hataydı senı savundugum ıcın ozur dılerım abı

Sevgili kardeşim sana hak veriyorum, normal şartlarda örnek teşkil etmesi bakımından yazıların kalması ve insanların yapılan saygısızlık karşısında gösterdiği tepkileri herkesin görmesi gerekir. İlk önce tıpkı bende senin gibi düşündüm, emin ol Ahmet abi ona karşı yazılanların kendisine yapılan saygısızlıktan kaynaklandığını biliyor, ilk başta kendiside tepkisini ve kızgınlığını foruma taşıdı ama sonrasında özelden konuşmuşlar, demekki gerçekten hatasını anlamış ki Ahmet abi bizden yazılarımızı kaldırmamızı isdedi. Ahmet abi konuyu bütün yönleriyle inceleyip öyle yazmıştır bunu.Kesinlikle hoş birşey değildi ama hepimiz hata yapabiliriz, eğer pişmansa, af dilemişse çok fazla üzerine gitmemiz doğru olmaz. Ama tabiki yazını kaldırıp kaldırmamak yinede sana kalmış, biz hepimiz aynı amaç uğruna bu platformda toplanmışız, birlik beraberlik olmak için, bölmeye, parçalamaya, bozmaya çalışana çok sert şekilde tepkimizi gösteririz ama şimdi büyüklük yapma zamanı. Kardeşimiz yaşça bizdende çok küçük, Ahmet abiye, sana, bana ve konuyu okuyup tepki gösteren herkese ağabeylik yapıp affetmek düşer. Hoşgörü göstercene eminim. Biraz uzun yazdım, çok lafın çok yanlışı olur derler, umarım yazımın içerisinde seni kıracak birşey yoktur. Selam ve sevgilerimle.

Son düzenleme:
sanki daha foto olacaktı gibi yaw neyse merakla yeni eklenecek fotoları bekliyorum...:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
airmen abı sana laf soyledı dıye bız sana olan saygımızdan ona cıkıstık ama sen bızı dısladın abı mesajıma gelıcek olursak kalsın ınsanlara saygısızlık yapılmıyacagını anlasın bugu8n sana baska gun baskasına neyse benım karısmam bıla basta hataydı senı savundugum ıcın ozur dılerım abı

Üzeyir(imkansiz27) kardeşim ahmet abi silindediyse bize silmek düşer demekki bir bildigi var bize sorgulamak düşmez belliki o arkadaşimizda hatasini anlamiş ahmet abiden özür dilemiş :cat::cat::cat::cat:

ok abım degıstırdım kusura bakmayın bıraz gec oldu aırmen abı sana karsıda bır kusurum olduysa af ola

sevgiler.

sevgilerle.

ahmet abicim o arkadaşın ismi ertuğrul merak etme zaten o alışkın yerden pek kalkmaz.rezilde olmuş sayılamaz.krosu seven düşmesine katlanır.çmok özelden saygılar.

Değerli arkadaşlar.
Bu topic'in açılış amacı
Motosiklet Kardeşliği ve dostluğu adına dolu dolu yaşadığımız bir güzel günün anılarını canlı tutabilmek için fotograflarımızı ve
aaaa ben bunu nasıl görmemişim
vay anasını ben bu kareyi kaçırmışım gibi dileklerimizi paylaşmak içindir.

bu gün topic birdenbire dış güçlerin etkisiyle amacından çıktı gerekli gereksiz tartışmalara sebep oldu ama,problem tamamıyla kontrol altında

Konunun rayından çıkmaması için hassasiyet gösteren Aydemir,Efendy_iso (sonunda kendisi raydan çıkıyordu ya) İmkansız27,Yusuf_tb5cks'ye özellikle teşekkür ederim.

Amacımız dost kazanmak Herkes er yada geç hatasını anlayacaktır.

sevgilerimle

ahmet abicim o arkadaşın ismi ertuğrul merak etme zaten o alışkın yerden pek kalkmaz.rezilde olmuş sayılamaz.krosu seven düşmesine katlanır.çmok özelden saygılar.

Ertugrul beye sevgiler
Ben hiç düşmedim diyen motorcu yalan söylemiş olur. yeterki allah kaza bela vermesin.

bu da ertugrulun çıkış resmi

fto062gx9.jpg
[/URL][/IMG]

yusuf abı sen merak etme bızde sızı en ıyı sekılde agırlarız bu arada boreklerde guzeldı ama ya tadı hala damagımızda ama gelıcez dıyorsunuz bır turlu gelmıyorsunuz yoksa motorlarınızın dıreksıyonları doguya dogru donmuyormu neyse ısın sakası basımızın ustunde yerınız var bu arada benım msn [email protected] eklemk ısteyen arkadaslar varsa eklıyebılır konusmak ısın yanı

Kimsenin seni tavlamak gibi bir amacı olacağını sanmıyom zaten :):)

baba bayrağı kamufle ediyorummm öyle dükkana kadar gidiyorummmm :d şaka bi yana bayrakla ilgili hiç sıkıntı yaşamadımmm caddede sokakta helal olsun deyip alkışlayanlar durdurup tebrik edenler felan çok güzel oluyo yaaa senide her zaman beklerimm gurbannn oldooommmmmm:p:rendeer:

ya arkadaşlar bu kelimelerin sonunda kullanılan D harfi ne işe yarıyor.bir bilen varsa açıklasın lütfen.özellikle efendi iso.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar