Tek Tercih Yamaha R6 133hp,20.000 Devir Tek Kelime Deli Makina
Tek Tercih Yamaha R6 133hp,20.000 Devir Tek Kelime Deli Makina
katalog gazcıları çoşuyor gene :cherry:
md de arıza olunca gelirsin böle paşa paşa mt ye...sanki bizde forumsuz yapamıyoz ya...bi garibiz...
ale:
@ilnapoli
Her duyduğuna inanma derimHer ikisi de çok iyi motorlar. Ancak belli bir şeyden sonra performansı sürücü belirler. Örneğin Rossi Honda ile yarışırken birinciydi, Yamaha'ya geçti yine birinci.
Konu hort konu.... Aman gaza gelme.......sayın boy arkadaşım..
öncelikle bu güzel yorumların çok teşekkür ederim..motorundan ve forumdaki yazışmalarından dolayı engin bir bilgiye sahipsin farkındayım..
fakat....
cadde motoru için üretilen bir motorun teknolojisiyle grand prix için yapılan teknoloji çok farklıdır..ve genelde o piste çıkan bütün motorların güç ve tork oranları birbirine aynı denilebilecek düzeyde yakındır.
cadde motorlarında kişiye özel (pistteki gibi) motor değilde parasına özel motor imal edilir..yani bu lafım şu demek; Bazı üreticiler hatta tüm üreticiler demek zorundayım farklı markalardaki aynı cc motorları farklılık gösterir...mutlaka hemde...cbr 600rr ile r6 arasında güç olarak biraz fark var..sürücü o güç ve tork aralığını nasıl kapatabilir..
o yüzden demek istiyorum motogp ile cadde motoru kıyaslamasını yapmak saçmalamak olur bence...rossi ducatiye gelsin yine birinci olur...
bu benim fikrim tabi..herkesede saygı duyarım..
Konu hort konu.... Aman gaza gelme.......
Cbr600 her zaman yüreğimde....:cat:
133hp'lik R6
119hp'lik 600RR ve 125hp'lik GSXR 600 tarafından itina ile delinir...
.
sayın boy arkadaşım..
öncelikle bu güzel yorumların çok teşekkür ederim..motorundan ve forumdaki yazışmalarından dolayı engin bir bilgiye sahipsin farkındayım..
fakat....
cadde motoru için üretilen bir motorun teknolojisiyle grand prix için yapılan teknoloji çok farklıdır..ve genelde o piste çıkan bütün motorların güç ve tork oranları birbirine aynı denilebilecek düzeyde yakındır.
cadde motorlarında kişiye özel (pistteki gibi) motor değilde parasına özel motor imal edilir..yani bu lafım şu demek; Bazı üreticiler hatta tüm üreticiler demek zorundayım farklı markalardaki aynı cc motorları farklılık gösterir...mutlaka hemde...cbr 600rr ile r6 arasında güç olarak biraz fark var..sürücü o güç ve tork aralığını nasıl kapatabilir..
o yüzden demek istiyorum motogp ile cadde motoru kıyaslamasını yapmak saçmalamak olur bence...rossi ducatiye gelsin yine birinci olur...
bu benim fikrim tabi..herkesede saygı duyarım..
motosiklete binmeden 1 saat önce kurufasülye yiyerek tork farkını kapatabilir:queen: ben motosiklet konusunda yeniyim ama okuduğum bi yazıya göre yamaha'nın gaz sistemi çipliymiş.İnsan ve motosiklet uyumunu en üst düzeye çıkarmak için çalışıyomş adamlar... amaca bak beeee,burdan tüm yamaha yetkililerini öpüyorum..:queen:çaycı hariç:queen::queen: