Bu Motor Hangi Marka?

gördüğüm kadarıyla deponun üzerinde harley&davidson yazıyor.ama motorun tipi hiç öyle demiyor.bu gerçekmi yoksa sahibi harley özentisi bir cross cumu anlayamadım.:p
14460012sxt20125image20tw7.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Harleyin 2 zamanlısı yok sanırım..... Bu minsk e benziyor....Ama suzukinin de buna benzer bir modelini görmüştüm.....

ben markasından daha çok depoda yazan harley yazısına şaşırdım.

bunun markası ne bilemiyorum ama açıkcası gerçekten harley ise şaşırmadım çünkü şaşkınlığımı bizim tamircide karşılaştığım 1964 model ktm scooter da harcamıştım.
sağlıcakla

harley yazısı koymaktan kolay bişey yok, harley yazısına şaşırmana şaşırdım :)

arkadasım zamanında bizde minsk wardı ön ve arka çamurluk minsk depo biraz benziyor görebildiğim kadarıyla silindirde minsk eeeeeeeeee geriye ne kaldı tamam anlasılan bunun markası minsk

bence çok eski bi harley çünki bikez comdan alınmış o sitewde hepsi orjin 0 km motorlar 2.eli yokki

harley fiyatlarına bakınca en güzeli böylesi sanırım bende benim motora yazdırsammı acaba

üzerinde bu kadar takılmaya değcek bişey değil arkadaşlar:D ben de bu motor ne marka deyince devasa bişe bekliyodum bunu görünce dünyam yıkıldı:D motor işte motor yaa bildiğin motor yani markasını modelini sallayın gitsin markası ya da modeli komfor ya da alınan keyif açısından bişey de değiştirmeyecek nasılsa:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar