Yeni Motosikletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merak ettim motoru almadığını zannettiğim için.

Motorunun resimlerine bakıpta binememek zormu geliyor sana

Yoksa evde olmazdın gibi geliyor.

Duyguların neler heyecanlımısın

güle güle kazasız belası kullanman dileği ile artık yollarda seni gördüğümüzde pınar geçdi galiba diyecez bir ses geldi ama görüntü yoktu :queen:

merak ettim motoru almadığını zannettiğim için.

Motorunun resimlerine bakıpta binememek zormu geliyor sana

Yoksa evde olmazdın gibi geliyor.

Duyguların neler heyecanlımısın
Motor burda olsa süremesem bile yanından ayrılmazdım :cherry:
Yarın satış yapılıcak teslim alıcam alır almazda resim çekinicem :)
güle güle kazasız belası kullanman dileği ile artık yollarda seni gördüğümüzde pınar geçdi galiba diyecez bir ses geldi ama görüntü yoktu :queen:
Teşekkür ederim, inşallah :wiinkk:

şansa bak tam ben geldim motor açıklanmış. ne oldu şimdi çayı kaçırdıkmı? tüh beee :p

yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah kaskın yere değmesin. darısıda isteyipde alamayanların başına. Allah(cc) dileyipte gönlündeki motoru alamayan herkese bigün gönlündekini almayuı nasip etsin

şansa bak tam ben geldim motor açıklanmış. ne oldu şimdi çayı kaçırdıkmı? tüh beee :p

yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah kaskın yere değmesin. darısıda isteyipde alamayanların başına. Allah(cc) dileyipte gönlündeki motoru alamayan herkese bigün gönlündekini almayuı nasip etsin

Amin teşekkür ederim. Evet cenabı allah herkese gönlündekini nasip etsin, motor,iş,aşk ne diliyosa işte...:rendeer:

pınar şölee daha düzgün motorun üstündeykene felan resim isterük :)

pınar,
yeni motorun hayırlı olsun. kazasız belasız kullan.
ama sana fazer daha çok yakışırdı :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Heyt beee gıcır gıcır maşşallah :cherry:
big_4714793_104487_g3wh824.JPG

onebe gıcır mıcır :mrgreen:artık sen yağmurda çamurda binmessin motorada pislenir diye,zira 6aydaha yağmur çamur emekliye ayırırsın motoru sezona kadar gibime geliyo:silent:,bişey olmazbe merak etme yıkayınca geçer:cherry:

Hayırlı olsun... Allah kazalardan... Nazarlardan korusun. Çok güzel motosiklet.
Amin teşekkür ederim..
onebe gıcır mıcır :mrgreen:artık sen yağmurda çamurda binmessin motorada pislenir diye,zira 6aydaha yağmur çamur emekliye ayırırsın motoru sezona kadar gibime geliyo:silent:,bişey olmazbe merak etme yıkayınca geçer:cherry:
Vallaa tertemiz yağmurda kıyamam binmeye ama kuruyu gördüğüm anda zıplarım motoruma artıkın :cherry:

Pınarcım, çok sevindim senin adına. Gerçekten çok temiz ve yakışıklı bir makina almışsın. Ülkemizde çok bilinmemesine rağmen Avrupa'da çok tutulan,birçok ödül almış bir makinadır. Aynı motoru taşıyorlar benim Lacimle, uzun ömürlü, yüksek performanslı, titreşimsizdir. Kazasız belasız kullan.

uzun zmndr alamamandan dolayı sorun oldgunu düşünmüştüm üzlümüştüm senin adına okdr istedigin motoru kacırdın die ama smd okudum herseyin yolunda olmasına cok sevindim
allah kaza bela vermesin mutlu günlerde kullanman dilegiyle:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tatlısu motorcusu seni :pyolda giderken motora komple kışlık jelatin çekde yağmurda çamurda ıslanmasın:),bide endurocu abilerle aşık atmaya çalışıyosun cometle falan,eyer bi enduro alıyım varya direk nerde bataklık dere bayır motoru oraya sokucam sizin gibilere inat:cherry:

hayırlı uğurlu olsun pınar hn. maşallah nazar değmesin mavişin çok şık TR de az görülen çok sofistike bir makineymiş,tekerin düz bassın yollara ..............

hayırlı uğurlu olsun pınar hn. maşallah nazar değmesin mavişin çok şık TR de az görülen çok sofistike bir makineymiş,tekerin düz bassın yollara ..............
Saol teşekkür ederim :wiinkk:
hadi hayırlısı olsun,görmek lazım şu motoru. :bounce:
Saol, inşallah yarın teslim alıcam, çok az bi zaman kaldı heyecan yaptım bilene :)
tatlısu motorcusu seni :pyolda giderken motora komple kışlık jelatin çekde yağmurda çamurda ıslanmasın:),bide endurocu abilerle aşık atmaya çalışıyosun cometle falan,eyer bi enduro alıyım varya direk nerde bataklık dere bayır motoru oraya sokucam sizin gibilere inat:cherry:
Ben sevmem çamuru tozu toprağı.. Sana afiyet olsun :cherry:
uzun zmndr alamamandan dolayı sorun oldgunu düşünmüştüm üzlümüştüm senin adına okdr istedigin motoru kacırdın die ama smd okudum herseyin yolunda olmasına cok sevindim
allah kaza bela vermesin mutlu günlerde kullanman dilegiyle:rendeer:
Saol muharrem bende üzülmüştüm ama bankadaki bi kaç gaftan sonra verdiler krediyi.. Güç oldu ama çok gecikmedi allahtan :wiinkk:
Pınarcım, çok sevindim senin adına. Gerçekten çok temiz ve yakışıklı bir makina almışsın. Ülkemizde çok bilinmemesine rağmen Avrupa'da çok tutulan,birçok ödül almış bir makinadır. Aynı motoru taşıyorlar benim Lacimle, uzun ömürlü, yüksek performanslı, titreşimsizdir. Kazasız belasız kullan.
Saol önder teşekkür ederim.. Göremiyorum seni uzun zamandır özlettin kendini Aradım bi açmadın çalışıyodun galiba.. Bizim makineleri tanıştıralım senle yakın zamanda :wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Salon motoru bu. :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar