30.000 ytlye hangi motoru almalıyım?

30.000 ytlye hangi motoru almalıyım?

Başlık çok saçma olmuş.Sen parana göre değilde bence tecrübene ve beklentine göre bir makine bak...

diğer

ya gır gırına konu açmayın şuraya yaa

30,000 ytl lik yarış motoru istiyomuş

komedi ya buu

Son düzenleme:
keşke bende para önemlideğil diyebilsemde bitane race 1000 çekebilsem altıma adam sanki dalga geçiyor gibi 30,000 ytl demiş vaybeee

Arkadaşlar tekrar tekrar bu eski saçma başlıkları açmiyalım lütfen...

GKN

30000 ytl ye satılık motoryat var:)
kıçında 225hp suzuki makinasıda var:)
katamaran tipi:)
al sen onu bendede bi kayık var , kürekli
kapışırız sahillerde, denizlerde:queen:

yok yok düşündümde o sana gelmez, makina 2 zamanlı, çok yakar, ömrü kısa olur:)):queen::queen::queen:

Ben olsam R1 alırdım,kısmet nasip olusa alacagımda zaten ama onu aldıktan sonra ölümü bile göze almalısın çünkü tam bir ölüm makinasıdır!

Ben olsam R1 alırdım,kısmet nasip olusa alacagımda zaten ama onu aldıktan sonra ölümü bile göze almalısın çünkü tam bir ölüm makinasıdır!

motoru illa sınırlarını zorlayarak kullanacaksın diye bişi yokki ses ve görüntü olsun yeter arada bir güvenli yerlerde basarsın :cat:

adam dalgasını geçmiş sizde oturmuşsunuz yazıyorsunuz..
Benim 30 bin ytl param olacak geleceğim burada çin motoruna binen insanlara motor tavsiyesi alacağım:)
O adam kadar cevap verenlerde komik.

30000 ytl ye satılık motoryat var:)
kıçında 225hp suzuki makinasıda var:)
katamaran tipi:)
al sen onu bendede bi kayık var , kürekli
kapışırız sahillerde, denizlerde
:queen:

yok yok düşündümde o sana gelmez, makina 2 zamanlı, çok yakar, ömrü kısa olur:)):queen::queen::queen:

puuuuhahahahah:queen::queen::queen::queen:

yahu üzerinden aylar geçen topicleri niye hortlatıyosunuz.gerçeği yazmışım ben yazıcağımı ama tutamıyorum kendimi:D önce bu çocuk bi bisikleti öğrensinde..
bu arada miras kaldı bana 5 milyon dolarlık bi motor arıyorum yakut elmas altın olsun var mı::::::D

"hızlı yaşa genç öl ,cesedin yakışıklı olsun" mantığında değilsindir umarım.

yahu üzerinden aylar geçen topicleri niye hortlatıyosunuz.gerçeği yazmışım ben yazıcağımı ama tutamıyorum kendimi:D önce bu çocuk bi bisikleti öğrensinde..
bu arada miras kaldı bana 5 milyon dolarlık bi motor arıyorum yakut elmas altın olsun var mı::::::D

boşver abi millet içini döküyor işte:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar